הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לתוסף

• פותח/ת השרשור Shugy
  • פורסם בתאריך

Shugy

משתמש מתחיל
210
7
נק' מוניטין:
13
210
7
אהלן חברים
אחרי שהבנתי כאן שכל התוספים המוכרים בשוק הם סתם חרטה ולא עושים כלום, כמו גלוטמין, אמינו וכו.. יש איזה תוסף שהוא אינו סטרואיד, טבעי, שהייתם ממליצים ועושה משהו?
מלבד קריאטין וחלבון כמובן

• פותח/ת השרשור
לא נראה לי שמסתדר לי ללכת למאמן אישי, בכל אופן לא כרגע.. אבל יש מצב לדעת כיוון כמה משלמים בימינו למישהו כזה?

משקלי עבודה- בנץ׳- 115 לחמש חזרות
מוט ישר יד קדמית- 55
מילטרי- 75
גב- בנט אובר עם ידית v כשהצד השני של החוט תקוע ברצפה- 85 לעשר חזרות
משתדל להעלות 2.5 על שבוע
סקוואט נשאר על 110 כי נפצעתי בעבר ומסתדר עם הרגליים שלי כך. דדליפט לא עושה כי נפצעתי בעבר ועושה תרגילים אחרים מורכבים

גובה 182 ס״מ
משקל 94
אחוז שומן 11-12 בערך
האמת שנראה לי שאני לא מפותח כמו שזה נשמע בנתונים שלי, או שאני רק מרגיש כך..
לצורך העניין לדוגמא היקף יד 42.5- זה לא גדול נכון?

קרוב זה טוב. גם @the Raccoon איפשהו שם
רחוק מאוד וגם הייתי רחוק.
ל245 סקוואט מ225 סקוואט (לשלוש) הגעתי בהתקדמות של חמישה קג בשבוע.
בתקופה האחרונה הכי גבוה שעשיתי זה 210x3

עדכונים בהמשך 🕴

• פותח/ת השרשור
אז מה המסקנה אחרי כל הדיון? אם אני לא הולך למאמן פרטי כרגע אז להמשיך כך וזהו ואין משהו מעבר שיעזור לי?🙁

אז מה המסקנה אחרי כל הדיון? אם אני לא הולך למאמן פרטי כרגע אז להמשיך כך וזהו ואין משהו מעבר שיעזור לי?🙁
כמה פעמים שאלת את זה תהיה בריא..
אבל עוד פעם- לא, אין שום תוסף טבעי שיעזור לך לשפר ביצועים בצורה משמעותית.

הפתרון לא חייב להיות מאמן אישי או תזונאי קליני המתמחה בתזונת ספורט. אתה יכול לבד ללמוד מה עדיף לך ומה טוב לך. תמיד המאקרו, הפארטו, יהיה העיקר ושם צריך להתמקד. אם תמשיך להתקדם באופן טבעי במשקלי עבודה ובאיכות הרכב הגוף - אתה בכיוון הנכון. קל זה לא, אפילו אומר שזה די קשה ולא תמיד ההתקדמות היא אידיאלית או במגמה חיובית וליניארית. אבל צריך לאזור הרבה כוחות וסבלנות בכל הקשור לתוצאות והישגים בספורט

לא נראה לי שמסתדר לי ללכת למאמן אישי, בכל אופן לא כרגע.. אבל יש מצב לדעת כיוון כמה משלמים בימינו למישהו כזה?

משקלי עבודה- בנץ׳- 115 לחמש חזרות
מוט ישר יד קדמית- 55
מילטרי- 75
גב- בנט אובר עם ידית v כשהצד השני של החוט תקוע ברצפה- 85 לעשר חזרות
משתדל להעלות 2.5 על שבוע
סקוואט נשאר על 110 כי נפצעתי בעבר ומסתדר עם הרגליים שלי כך. דדליפט לא עושה כי נפצעתי בעבר ועושה תרגילים אחרים מורכבים

גובה 182 ס״מ
משקל 94
אחוז שומן 11-12 בערך
האמת שנראה לי שאני לא מפותח כמו שזה נשמע בנתונים שלי, או שאני רק מרגיש כך..
לצורך העניין לדוגמא היקף יד 42.5- זה לא גדול נכון?
נורא מעניין , 94 קילו על182 סמ ב11 אחוז שומן.
נורא מעניין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית