הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לתוסף

• פותח/ת השרשור Shugy
  • פורסם בתאריך

Shugy

משתמש מתחיל
210
7
נק' מוניטין:
13
210
7
אהלן חברים
אחרי שהבנתי כאן שכל התוספים המוכרים בשוק הם סתם חרטה ולא עושים כלום, כמו גלוטמין, אמינו וכו.. יש איזה תוסף שהוא אינו סטרואיד, טבעי, שהייתם ממליצים ועושה משהו?
מלבד קריאטין וחלבון כמובן

• פותח/ת השרשור
כי שם אמרו לי שכל התוספים חרטה, לכן אמרתי אולי כאן יהיה משהו טוב שכן משפיע אבל לאו דווקא סטרואידים. כי ראיתי שמדברים כאן גם על דברים נוספים חוץ מסטרואידים.
לדוגמא מה זה אפדרין? יענה לדרישה שלי?

• פותח/ת השרשור
אה אז מה? נשארנו עם קפאין וזהו?? (שעליו כנראה אני צריך לשאול בפורום תזונה)

• פותח/ת השרשור
תוסף תזונה שיעזור לי להתפתח...
מתאמן 10 שנים כולל תזונה טובה וכנראה שזה לא מספיק בלי תוסף טוב, כי לא מצליח להמשיך להתפתח מעבר

אם אין לך התקדמות, ככל הנראה יש לך בעיה בתזונה. את זה שום תוסף לא יחליף.
גם המטרה שלך לא ברורה, מה זה להתפתח? מסה? חיטוב? סיבולת ? כוח? שילוב של כמה מהנ״ל ?
תציב לך מטרה ברורה ובקת השגה ואז תחפש איך להשיג אותה.

• פותח/ת השרשור
לפתח יותר שרירים בגוף יותר חטוב מאשר עכשיו. המטרות ישנן אבל לא מצליח להגיע אליהן.
אוכל נקי את כמות הקלוריות הנדרשת לי... ועולה גם באחוזי שומן, וכשאני מוריד קלוריות להורדת שומן- חוזר למצב הקודם
לכן הגעתי למסקנה שכנראה צריך משהו מעבר לאוכל

כנראה שלא.
תזונה ועומס פרוגרסיבי זה מפתח למתאמן טבעי.
על זה ועוד דברים חשובים תקבל תשובות בפורום תזונה ופורום אימונים.

אמרו לך שיש הרבה תוספים לא יעילים בפורום תוספים אז באת לפורום סטרואידים ותרופות כדי לשאול על תוספים?
אם אתה סתם מחפש תוספים אז תדע שיש כל מני שיכולים לעזור לך, אבל זה לא סם קסם
אם אתה מחפש תרופות שהן לא סטרואידים, אז תדע שלא קיים משהו אחר שייתן לך שריר עם פחות שומן

אני מעביר את הדיון לתזונה ותוספים, כי לשם זה מתאים

• פותח/ת השרשור
אמרו לך שיש הרבה תוספים לא יעילים בפורום תוספים אז באת לפורום סטרואידים ותרופות כדי לשאול על תוספים?
אם אתה סתם מחפש תוספים אז תדע שיש כל מני שיכולים לעזור לך, אבל זה לא סם קסם
אם אתה מחפש תרופות שהן לא סטרואידים, אז תדע שלא קיים משהו אחר שייתן לך שריר עם פחות שומן

אני מעביר את הדיון לתזונה ותוספים, כי לשם זה מתאים

אני לא מחפש סם קסם, מחפש תוסף שיעזור יחד עם עבודה מאומצת שלי שאני כבר שנים משקיע.. ותזונה כמובן. אז מה בכל זאת היית ממליץ?

מסכים אם מה שנאמר, לעבור לסטרואידים יכול להגיע כהחלטה כי "בא לך", כי מיצית את הפוטנציאל הגנטי ואתה מאוד רוצה להתקדם או שאתה בספורט תחרותי וחייב למקסם את היכולות הגופניות (מאוד דומה לסעיף הקודם)

במצב שתיארת נשמע שתוספת ידע על אימון ותזונה יעשו את ההבדל.

כנס לפורטל קילוגרם ותקרא על איך בונים תפריט ועל תוכניות מומלצות.
לאחר שתבנה לעצמך אתה מוזמן להתייעץ בפוסט חדש כך כל כפרטים עליך ועל התוכנית והתפריט שבנית.

שיהיה בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
תודה תודה. האמת שקראתי כבר את הפורטל הנ״ל ובקיצור נמרץ- אני אוכל 3300 קלוריות ליום- 110 שומן, 250 פחמימה, והשאר חלבון. עם תכנית אימונים שפרסמתי בפורות אימונים וכפי הנראה לא צריכה להיות בו בעיה. לכן הגעתי למסקנה שכנראה חסר לי משהו מעבר...
תקנו אותי אם אני טועה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית