הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע לצום לסירוגין

Omri453523

משתמש מתחיל
178
5
נק' מוניטין:
5
178
5
אז ככה בדרך כלל אני לא משתמש בשיטה הזאת אבל חשבתי ביום שאני לדוגמא שותה אלכוהול אפשרי להשתמש בזה כדי לחסוך הקלוריות בשביל האלכוהול?
דרך אגב אני מנסה לעשות מסה נקייה ולכן חשבתי אם אני יאכל הפלוס קלורי ביום של שתייה סתם הפלוס יגדל עוד יותר.

מה הקשר בין צום לסירוגין ואלכוהול לא הבנתי
וככה אלכוהול עובד, הוא נטו קלוריות, תעשה עם המידע הזה מה שאתה רוצה, אתה יכול להוריד פחמימה באותו יום אם אתה רוצה לשמור על פלוס קבוע

לא הבנת כוונה שלי אם אני אפנה קלוריות באמצעות צום לסירוגין
אתה מודע לזה שלא לאכול בין הארוחות לא נחשב צום לסירוגין, נכון?
צום לסירוגין זו לא שיטה לחיסכון בקלוריות

• פותח/ת השרשור
אחי אם הניטרלי שלי הוא 2100-2000 ואני אוכל שתי ארוחות שהן 900 קל׳ גדולות יוצא שיש לי 1800 קלוריות ו 200-300 פנויות לאלכוהול לא?
החישוב נכון?

אחי אם הניטרלי שלי הוא 2100-2000 ואני אוכל שתי ארוחות שהן 900 קל׳ גדולות יוצא שיש לי 1800 קלוריות ו 200-300 פנויות לאלכוהול לא?
החישוב נכון?
כן, אבל זה לא צום לסירוגין
ותוודא שאתה מקבל מספיק חלבון, שומן ופחמימה בלי קשר לאלכוהול

• פותח/ת השרשור
כן אני אוכל שתי ארוחות גדולות עם ערכים מחושבים השאלה לגבי הקלוריות זה תקין?
ולמה זה לא צום לסירוגין אם אני אוכל שתי ארוחות אחת ב 14 ואחת ב 21

כן אני אוכל שתי ארוחות גדולות עם ערכים מחושבים השאלה לגבי הקלוריות זה תקין?
ולמה זה לא צום לסירוגין אם אני אוכל שתי ארוחות אחת ב 14 ואחת ב 21
עקרונית זה תקין
צום לסירוגין זו שיטה של לאכול בתוך חלון אכילה, ואז צום בשאר הזמן
אם אתה מכניס אוכל מחוץ לחלון הזה אז אתה כבר לא בצום, ואלכוהול זה נחשב אוכל

• פותח/ת השרשור
אוקי אז אם אני אוכל שתי ארוחות גדולות כמו שציינתי עם כמות חלבון סופית של 150 גרם ופחמימות מספיקות וגם שומן אז זה בסדר ככה לפנות קלוריות לערב לשתייה

אוקי אז אם אני אוכל שתי ארוחות גדולות כמו שציינתי עם כמות חלבון סופית של 150 גרם ופחמימות מספיקות וגם שומן אז זה בסדר ככה לפנות קלוריות לערב לשתייה
אין סיבה שלא
אם זה משהו חד פעמי אז גם אין סיבה לא לשתות בנוסף לתפריט היומי, מה שנראה לי תהיה האופציה העדיפה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית