סרטון פרס 80 ללא עזרים (חגורה, רצועות שורש כף יד)

בהרמת יד מה התרגיל הכי נפוץ למשקל מעל הראש?פרס-פוש פרס-ג'רק?בפורום הזה.

האתגר של ויבריל מגניב יותר,פרס 60 למקסימום חזרות
ברור שפרס, אבל כל מי שעושה פרס גם יכול לעשות פוש פרס (ציט) ולהרים יותר משקל RM1 וזה יכול להיות מעניין...

אכן, אתגר @Vibryll היה אחד האתגרים המעניינים שהיו כאן.

נ.ב. הבאת לי חשק לנסות אותו.

נערך לאחרונה:
ברור שפרס, אבל כל מי שעושה פרס גם יכול לעשות פוש פרס (ציט) ולהרים יותר משקל RM1 וזה יכול להיות מעניין...

אכן, אתגר @Vibryll היה אחד האתגרים המעניינים שהיו כאן.

נ.ב. הבאת לי חשק לנסות אותו.

חבל שהאתגר ישן,היה כיף.
אעשה אותו שוב אחרי החיטוב:rolleyes-71:

לא כל אתגר יהיה מבוסס כוח.
נשמח לקבל הצעות לאתגרים עתידיים, יש פורום משוב בשביל זה 😃
כמו שאמרתי מקודם, אחוזים ממשקל גוף המתחרה.
למשל בתחרות אחיזה במקום זה הייתם יכולים לעשות 200אחוז או 150אחוז... ככה שגם האיש הכי חזק בעולם/באתגר יתקשה.. לגוגמא סופטי, 150אחוז זה אומר בסביבות ה200דד.. עדיין לא מדגדג אותו אבל לפחות יש השוואה קטנה פה בין מתחרים אחרים...

בכל מקרה אלעד, ראיתי כבא תסרטון ועכשיו ראיתי שוב, אחלה הרמה אחלה מלחמה.
ריפטו גאה בך:s29:

לעשות אתגרים שמתבססים על נוסחאות לפי משקל גוף יהיה מסורבל להעלות לפורום.
תחשבו על זה,
עכשיו כל אחד יתחיל לצלם את עצמו עולה על משקל? ואם המשקל מזייף (יש כאלה שמראש מתחילים ממינוס 10) / מישהו מאחורה עושה לחיצה הפוכה למשקל (מוריד משקל)
זה לא ראלי.
ואני לא כותב את זה בגלל שאני שוקל 130, ממש לא אכפת לי, אבל תחשבו על זה.

לעשות אתגרים שמתבססים על נוסחאות לפי משקל גוף יהיה מסורבל להעלות לפורום.
תחשבו על זה,
עכשיו כל אחד יתחיל לצלם את עצמו עולה על משקל? ואם המשקל מזייף (יש כאלה שמראש מתחילים ממינוס 10) / מישהו מאחורה עושה לחיצה הפוכה למשקל (מוריד משקל)
זה לא ראלי.
ואני לא כותב את זה בגלל שאני שוקל 130, ממש לא אכפת לי, אבל תחשבו על זה.
גם נכון, הרבה יוכלו לרמות פה...
אבל אם כך האתגרים ישארו ברמה הזאת שכלל המשתמשים יוכלו להשתתף... היום זה להחזיק 100קילו למחרת זה לפמפם פלטה בבנץ למקסימום...

אתגר מתח עם 20 קילו

אפשר פשוט לעשות את הניקוד לפי משקל גוף
כמו שיש את הנוסחאות בתחרויות בחול

לא מדבר על פרס נקי, אלא מקסימום משקל מעל הראש אפשר פוש פרס או ג'ארק מה שתבחר להעיף יותר משקל. וזה משהו שכולם יכולים להשתתף גם מי שמרים 60 קילו אם הוא שואל 60 זה הישג מרשים.

מה עם בנץ פרס 60 למקסימום חזרות?

אם כבר אז אתגר מתח למקסימום חזרות בלי משקל

אני בעד קאמבק לאתגר ה'אוריאו וחלב'

כמו שאמרתי מקודם, אחוזים ממשקל גוף המתחרה.
למשל בתחרות אחיזה במקום זה הייתם יכולים לעשות 200אחוז או 150אחוז... ככה שגם האיש הכי חזק בעולם/באתגר יתקשה.. לגוגמא סופטי, 150אחוז זה אומר בסביבות ה200דד.. עדיין לא מדגדג אותו אבל לפחות יש השוואה קטנה פה בין מתחרים אחרים...

בכל מקרה אלעד, ראיתי כבא תסרטון ועכשיו ראיתי שוב, אחלה הרמה אחלה מלחמה.
ריפטו גאה בך:s29:

אני שמח שיש היענות לאתגרים, זה רק מראה שאנשים פה לא רדומים וכן יש רצון להתחרות גם בפלטרפומה הזאת וזה תמיד דבר טוב בקהילה.
אני אשמח אם כל הצעה שיש לכם לאתגר כזה או אחר תעלו לפורום משוב, מבטיח שנעבור על כל הצעה ואם תיהיה רלוונטית היא תיכנס לארסנל האתגרים. (התכנון הוא כל חודש לעשות אתגר כך שאין לכם מה לדאוג)

@nlr666 אנחנו לא כל כך בעד אתגרי אוכל כמו שפעם היה, למרות שזה היה אתגר מגניב לאללה. הוא פשוט לא כל כך מתאים כרגע, מצטער.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית