הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ DeadLift לא מצליח

Or Bohbot

משתמש מתחיל
204
2
נק' מוניטין:
2
204
2
אהלן, כבר שנה שלמה שאני מנסה לעשות דדליפט, אני לא מגיע למוט בלי לעקם את הגב, ניסיתי להגביה קצת, עדיין לא, מחר בבוקר אנסה לצלם סרטון, אבל בתכלס ניסיתי PNF, לא הצליח, אוליי לא ניסיתי נכון, ואני עדיין לא מצליח, הקטע שעכשיו אני בכלל עם היד החזקה שבורה, אז אני בכלל מרותק ובחיטוב כרגע אז חשבתי להקדיש את הזמן לעבוד על הדדליפט כי אני רואה מחברים שלי שהם פשוט מתחזקים בכללי מזה, והם רואים תוצאות נהדרות, ואני עדיין מפגר מאחור.

לגבי הטכניקה בדדליפט היעזר בסרטון הבא:
ולגבי היד השבורה, האם הגבס מפריע לך להחזיק את המוט? אם כן, האם שקלת לקנות רצועות ולהחזיק את המוט בלי אגודלים?

• פותח/ת השרשור
ולגבי היד השבורה, האם הגבס מפריע לך להחזיק את המוט? אם כן, האם שקלת לקנות רצועות ולהחזיק את המוט בלי אגודלים?

הטכניקה ראיתי מלא סרטונים, אני פשוט לא מצליח להגיע למוט בלי גב ישר

לטעמי אין מנוס מלקחת מאמן מבין עניין שידריך אותך איך לעשות דדליפט כמו שצריך.

לי לקח יותר משנה ללמוד לעשות דדליפט בדצמבר האחרון משכתי 180
צריך קודם כל להתחזק באופן כללי ואח'כ ללמוד איך לבצע את התנועה בצורה נכונה, היו הרבה דברים שלא הבנתי כמו איך להחזיק גב, איך להעביר משקל לעקבים ובכלל איך להחזיק נכון את המוט

צריך קודם כל להתחזק באופן כללי ואח'כ ללמוד איך לבצע את התנועה בצורה נכונה, היו הרבה דברים שלא הבנתי כמו איך להחזיק גב, איך להעביר משקל לעקבים ובכלל איך להחזיק נכון את המוט

זה לא עובד הפוך? איזה דרך יותר טובה יש להתחזק באופן כללי מאשר ללמוד לעשות דדליפט ולבצע אותו.

לפותח האשכול - קשה לי להאמין שהבעיה היא גמישות, 2-3 אימונים עם מאמן ותרגול קצת אמורים לפתור את הבעיה ולדעתי שווים את ההשקעה.

• פותח/ת השרשור

לטעמי אין מנוס מלקחת מאמן מבין עניין שידריך אותך איך לעשות דדליפט כמו שצריך.
זה לא עובד הפוך? איזה דרך יותר טובה יש להתחזק באופן כללי מאשר ללמוד לעשות דדליפט ולבצע אותו.

לפותח האשכול - קשה לי להאמין שהבעיה היא גמישות, 2-3 אימונים עם מאמן ותרגול קצת אמורים לפתור את הבעיה ולדעתי שווים את ההשקעה.

אני יודע שלא כל כך ניסיתי להגיע עד למטה, פשוט די מיהרתי ועשיתי את זה די בחפיף, אבל זה מה שהצלחתי להשיג עד 7 בערב, כנראה ב7 אעשה עוד סרטון שאנסה להגיע עד למטה.

אני יודע שלא כל כך ניסיתי להגיע עד למטה, פשוט די מיהרתי ועשיתי את זה די בחפיף, אבל זה מה שהצלחתי להשיג עד 7 בערב, כנראה ב7 אעשה עוד סרטון שאנסה להגיע עד למטה.

לא הבנתי מה מטרת הסרטון?

אני חושב שהבחור מדבר על העובדה שהוא לא מצליח להגיע לסטאפ עם גב ישר, וזה פעם ראשונה שאני שומע שאנשים מנסים להגיע לסטאפ עצמו עם גב ישר. אתה לא אמור להגיע לסטאפ עם גב ישר, אתה אמור להתחיל את המשיכה עצמה עם גב ישר

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהבחור מדבר על העובדה שהוא לא מצליח להגיע לסטאפ עם גב ישר, וזה פעם ראשונה שאני שומע שאנשים מנסים להגיע לסטאפ עצמו עם גב ישר. אתה לא אמור להגיע לסטאפ עם גב ישר, אתה אמור להתחיל את המשיכה עצמה עם גב ישר

למה אתה מתכוון ? אני כרגע לא בחדכ אבל כשאני מרזיק את המוט, הגב שלי כבר עקום, זה מה שאני מתכוון.

למה אתה מתכוון ? אני כרגע לא בחדכ אבל כשאני מרזיק את המוט, הגב שלי כבר עקום, זה מה שאני מתכוון.
כמעט אצל כולם ככה.
שלחו לך פה סרטון נפלא של אלן ת'ראל, לא יודע אם ראית או שהאנגלית שלך לא בשמיים, אבל הוא אומר בסרטון בסטפ 2 - "Do not worry about keeping your back flat, we'll take of that later"', בתרגום פשוט - אל תדאג לגב ישר כרגע, ואם תשים לב, ב3:46 בערך (בדיוק כשהוא אומר את המשפט הזה), הוא מחזיק את המוט והגב שלו עגול / עקום, תקרא לזה איך שאתה רוצה.
מה שאני מנסה לומר שזה טבעי שהגב שלך יהיה עגול במצב הזה, אחר כך בסטפ 4 הוא אומר "Squeeze your chest out/up, this will flatten your back", זא שבפעולה הפשוטה הזאת הגב שלך יתיישר, ואתה תמשוך מהפוזיציה הזו כשהגב שלך ישר.

סרטון פשוט לגמרי שאפשר לראות ולהבין גם אם אתה לא מבין את השפה, אני בספק אם ראית אותו בכלל

מה את יכול להסיק על הטכניקה בסרטון עצמו, מה אני יכול כבר לשנות ?
אני אישית לא יכול להסיק הרבה, בלי קשר - ככה לא נכנסים לפוזיציה...

בכל מקרה עדיין קשה לי להאמין שזה בגלל פער בגמישות אלא בגלל בסיס טכני לקוי\ חוסר הבנה. אם אתה כל כך בטוח שהבעיה היא גמישות אז פשוט תעבוד על הגמישות באיזורים הרלוונטים וזה יפתר מעצמו, או שתפנה למאמן ל2-3 אימונים לצורך הלימוד.

• פותח/ת השרשור
אני אישית לא יכול להסיק הרבה, בלי קשר - ככה לא נכנסים לפוזיציה...

בכל מקרה עדיין קשה לי להאמין שזה בגלל פער בגמישות אלא בגלל בסיס טכני לקוי\ חוסר הבנה. אם אתה כל כך בטוח שהבעיה היא גמישות אז פשוט תעבוד על הגמישות באיזורים הרלוונטים וזה יפתר מעצמו, או שתפנה למאמן ל2-3 אימונים לצורך הלימוד.

יש לך מאמן שאתה ממליץ עליו באזור השפלה/רחובות/אפילו מזכרת בתיה אם את מכיר(הכי קרוב)

אני באמת מנסה להבין למה צריך מאמן כשיש סרטון מאוד פשוט שמלמד איך להיכנס לסטאפ ולמשוך, מה שאתה לא יודע כרגע
חבל על הכסף חבר

יש לך מאמן שאתה ממליץ עליו באזור השפלה/רחובות/אפילו מזכרת בתיה אם את מכיר(הכי קרוב)
אני גר ברחובות ככה שאני אמליץ על עצמי אבל זה לא אובייקטיבי... אם אתה מעוניין אתה יכול לפנות אלי בפרטי עם שאלות. או שתחכה להמלצות משאר חברי הפורום.

• פותח/ת השרשור
אני גר ברחובות ככה שאני אמליץ על עצמי אבל זה לא אובייקטיבי... אם אתה מעוניין אתה יכול לפנות אלי בפרטי עם שאלות. או שתחכה להמלצות משאר חברי הפורום.

אני יכול לשלוח הודעה פרטית רק מ30 הודעות, ויש לי רק 17, אז שלחתי לך הודעה בפייסבוק.

קודם כל, אל תתחיל עם היפר לורדוזה (תחת ברווז) כל כך בולט... אם זה ככה אצלך טיבעי תתחיל לעשות מתיחות לפסואז.
דבר שני, למה אתה עם האגן כל כך גבוה? יכול להיות שפשוט הפרופורציות של הגוף שלך לא מאפשרות לך להיכנס לסט אפ עם אגן כל כך גבוה.
תסתכל בסירטון שפירסמו. אלן ת'רול נמצא עם אגן הרבה יותר נמוך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית