הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על תוכנית אימונים

Daniel1279

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום.
אני מתאמן כבר בערך 5 חודשים בתוכנית fbw אשמח אם תתנו לי חוות דעת על התוכנית:

A
bench press 3X5
squat 3X5 בפרמידה שהסט האחרון הכי כבד
bent over row 3X5-8
barbel crul 2X8-10
calf raise 2X12

B
deadlift 3X5 בפרמידה שרק הסט האחרון כבד
press 3X5
pullups 3X5-8 עם משקל
dips 2X5-8 עם משקל
בטן כל פעם משתנה

משקלי העבודה שלי זה בנץ 90X5 פרס 60X5 דדליפט 140X1 סקוואט 115X1 חתירה 80X6
משקל גוף: 80

עכשיו ישלי עוד שאלה הכתף האחורית שלי ממש בפיגור אם אני יוריד את הפרס ל 2 סטים ויוסיף 2 סטים של הרחקה לצדדים בשכיבה על ספה זה יהיה טוב?

תודה מראש.

תוכנית סבירה בסך הכל
מה התכנון התקדמות?
מה המטרה?
הייתי מחליף את הפרס והבנץ
עדיף את הבנץ ביום של הדדליפט
אתה יכול להוסיף הרחקה בלי להוריד סטים לפרס

• פותח/ת השרשור
הייתי במסה עד לפני 3 שבועות עכשיו עברתי לחיטוב
קודם הייתי מנסה לעלות כל אימון לפחות חזרה ופעם בשבוע משקל עכשיו מנסה לשמור על המשקלים
ואפילו בתקווה לעלות טיפה
למה אתה ממליץ להחליף בין הבנץ לפרס? ואיזה עוד שינויים/ שיפורים היית מכניס לתוכנית|?
תודה.

אתה מבצע את התוכנית 3 פעמים בשבוע? ואם כן, פעם A ופעם B או מתכונת אחרת?

לפי מה שניתן לראות הסקוואט ודדליפט בפיגור יחסית ללחיצות, הייתי מוסיף עוד נפח לרגליים.

• פותח/ת השרשור
3 פעמים בשבוע פעם A פעם B וככה ממשיך

מה היית מוסיף לרגליים?
מכרעים/ RDL / FS
ולגבי הבנץ פרס והפרס, אחרי דדליפט כבר בתחילת האימון עדיף לבצע לחיצה בשכיבה מאשר בעמידה, קצת נחת לגב.

3 פעמים בשבוע פעם A פעם B וככה ממשיך

מה היית מוסיף לרגליים?
אז אתה מבצע סקוואט 1.5 בשבוע ובנוסף התדירות והנפח של הסקוואט = לדדליפט, לדעתי הייתי מוסיף עוד פעם של סקוואט.

• פותח/ת השרשור
מכרעים/ RDL / FS
ולגבי הבנץ פרס והפרס, אחרי דדליפט כבר בתחילת האימון עדיף לבצע לחיצה בשכיבה מאשר בעמידה, קצת נחת לגב.

סבבה אז להשאיר אותה תוכנית רק להחליף בין הבנץ לפרס ואת ההרחקה לצדדים להכניס ביחד עם הפרס או באימון של בנץ זה גם יהיה סבבה? כי זה בעיקרון fbw אז שכל יום אני אעבוד על כל השרירים ?
ואני אוסיף עוד תרגיל לרגליים תודה.

סבבה אז להשאיר אותה תוכנית רק להחליף בין הבנץ לפרס ואת ההרחקה לצדדים להכניס ביחד עם הפרס או באימון של בנץ זה גם יהיה סבבה? כי זה בעיקרון fbw אז שכל יום אני אעבוד על כל השרירים ?
ואני אוסיף עוד תרגיל לרגליים תודה.
לא כל כך קריטי מתי תכניס את ההרחקה

אם אתה 5 חודשים עושה את התכנית אתה צריך לתת עליה חוות דעת. אם אתה מתקדם לעבר המטרות שלך אז הכל טוב. אם לא אז צריך לשנות משהו (לא בהכרח בתכנית)

Back
למעלה תחתית