push pull legs

ran119300

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
כמה סטים צריך לכל שריר באימון מהסוג הזה אם אני עושה ככה

Push: חזה ,כתף קדמית וצדדית ויד אחורית
Pull: גב ,יד קדמית, כתף אחורית וטרפזים
Legs: מן הסתם רגליים ואני אוסיף באימון הזה גם איזה 3 תרגילים לבטן

בן 18
משקל 64 בחיטוב עדיין
כרגע אני עושה AB ואני מתכנן להמשיך עם זה עד סוף החיטוב אבל אני רוצה כבר מעכשיו ללמוד איך בונים תוכנית push pull legs

אני מעדיף את הppl מאשר adc בגלל שאני רוצה לעבוד על כתפיים ביחד עם חזה ויד אחורית כי הן עובדות גם ככה עם השרירים האלו וגם כי אני מעדיף לתת לרגליים יום משלהן.

אני חושב שאימון שריר פעם בשבוע לא יביא אותך לכלום, מניסיון אני אומר.

אני מעדיף את הppl מאשר adc בגלל שאני רוצה לעבוד על כתפיים ביחד עם חזה ויד אחורית כי הן עובדות גם ככה עם השרירים האלו וגם כי אני מעדיף לתת לרגליים יום משלהן.
אתה כנראה פספסת את הקטע שPPL=ABC
אה ושזה לא לרמה שלך וממש לא יתאים לחיטוב

זה אחלה סרטון שיכול לעזור לך:

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני חושב שאימון שריר פעם בשבוע לא יביא אותך לכלום, מניסיון אני אומר.

אבל עושים את זה בין 5-6 פעמים בשבוע כלומר פעמיים כל שריר

אתה כנראה פספסת את הקטע שPPL=ABC
אה ושזה לא לרמה שלך וממש לא יתאים לחיטוב

אני יודע שזה ABC אבל חלוקה של ABC כוללת רגליים וכתפיים ביום C אז בגלל זה אני מעדיף להפריד בין הרגליים והכתפיים ולעשותPPL
וגם כנראה שאתה פספסת את החלק שאמרתי שאני לא מתכוון לעבור לזה עד שאני לא מסיים עם החיטוב

אני פשוט ממש לא אוהב לעשות רגליים ביחד עם גב ויד קדמית אז בגלל זה אני מעדיף לעשות PPL

אבל עושים את זה בין 5-6 פעמים בשבוע כלומר פעמיים כל שריר

אני יודע שזה ABC אבל חלוקה של ABC כוללת רגליים וכתפיים ביום C אז בגלל זה אני מעדיף להפריד בין הרגליים והכתפיים ולעשותPPL
וגם כנראה שאתה פספסת את החלק שאמרתי שאני לא מתכוון לעבור לזה עד שאני לא מסיים עם החיטוב

אני פשוט ממש לא אוהב לעשות רגליים ביחד עם גב ויד קדמית אז בגלל זה אני מעדיף לעשות PPL
חלוקה של abc כוללת איזו חלוקה שתבחר כל עוד זה מחולק ל3
אף אחד לא מכריח לעשות כתפיים עם רגליים

Back
למעלה תחתית