הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תוכנית האימונים שלי

• פותח/ת השרשור Dror
  • פורסם בתאריך

Dror

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
לעלייה במסה

נתונים:
משקל: 57
גובה: 170 ס"מ

התוכנית:

חזה:
לחיצת חזה 3x8
פרפר 1x10

גב:
מתח 2x5 ( זה מה שאני מצליח לעשות )
מסור 2x10

כתפיים:
לחיצת כתפיים בישיבה 3x8

יד אחורית:
לחיצה צרפתית 2x10

יד קידמית:
כפיפת מרפקים 2x10

רגליים:
סקוואט 3x8
מכרעיים 1x12

נערך לאחרונה:
ועכשיו שהוכחת שאין לך מושג מה אתה עושה, תעשה SS. תאמין לי שזאת העצה היחידה שתקבל פה, וזה שתתווכח סתם יוביל לזה שאנשים יצחקו עלייך ולא יעזרו לך ככה או ככה.

SS זה אפילו מצויין בישביל ''ההתחלה''... תאמין לי כדאי לך - אתה תקבל מסה וכוח ..
אהה ותאכל הרבבבהההההההה!! חח
בהצלחה

ילדים תפסיקו לצעוק על כל אחד שנכנס לכאן ss , מתחיל להמאס מזה .
בעיקר שרובכם לא עושים או עשו אותה .

לבחור מה המטרות שלך ?

התרגילים סבבה, תוריד טווח חזרות ל5-8 בתרגילים המורכבים. SS עדיין יותר טובה בשבילך.
ודאוס, הייתי מסכים איתך אם הוא לא היה שוקל 57 קילו, אבל במקרה הזה הילדים צודקים.

המטרות הם כוח ולנפח את השרירים

אני חדש בתחום הזה אז אל תצחקו עלי

תכלס כל מה שאתה תעשה יעבוד(אתה מתאמן מתחיל ) , אם בא לך יש מספיק תוכניות והסברים באתר.
אחרי שתקרא קצת חומר אתה תבין לבד מה הכי טוב לעשות .

התרגילים סבבה, תוריד טווח חזרות ל5-8 בתרגילים המורכבים. SS עדיין יותר טובה בשבילך.
ודאוס, הייתי מסכים איתך אם הוא לא היה שוקל 57 קילו, אבל במקרה הזה הילדים צודקים.

SS טובה למי שעושה אותה כמו שצריך , ובשביל זה צריך לעשות "עבודה קשה " ולקרוא קצת .
לעשות SS כאילו זו תוכנית רגילה שאתה בא למכון , נותן כמה סטים והולך הבייתה יביא תוצאות בהתאם.

אני לא מנסה לחרחר מריבות פה, אבל מה בדיוק צריך להגיד לילד ששוקל 57 קילו על 1.70, ורוצה להתחזק ולגדול, חוץ מ-SS? ומה צריך להגיד לזה לפניו ששוקל 70 קילו על מטר שמונים כמעט? ולזה שלפניו ולזה שלפניו?
לא יודע אם זה נשמע "מעצבן" או לא, אבל אם אני יודע שיש משהו שיכול לעבוד בשביל מישהו מתחיל שרוצה לגדול, מן הסתם אני לא אגיד את זה למישהו שרוצה לעשות חיטוב, ואני יודע שזה עובד בצורה מעולה למה שאני אגיד משהו אחר?

SS טובה למי שעושה אותה כמו שצריך , ובשביל זה צריך לעשות "עבודה קשה " ולקרוא קצת .
לעשות SS כאילו זו תוכנית רגילה שאתה בא למכון , נותן כמה סטים והולך הבייתה יביא תוצאות בהתאם.
אתה צודק, אבל גם במקרה שתיארת SS תעבוד לא פחות טוב מתוכנית X אם לא יותר טוב, כשהוא יתחיל להרים כבד גם התאבון שלו יתגבר בהתאם, ואת הטכניקה בתרגילים הוא צריך ללמוד בכל מקרה.

אתה צודק, אבל גם במקרה שתיארת SS תעבוד לא פחות טוב מתוכנית X אם לא יותר טוב, כשהוא יתחיל להרים כבד גם התאבון שלו יתגבר בהתאם, ואת הטכניקה בתרגילים הוא צריך ללמוד בכל מקרה.

אם הוא לא יקרא וינסה להבין הוא יעשה את התרגילים בצורה גרועה .
ואז אולי עדיף באמת שיעשה תוכנית אחרת ...

אם הוא יעשה SS כמו ליצן ויעבוד חלש יצא לך שהוא לא עובד על הידיים, אבל המתח שהוא כן עושה הוא עושה חלש, חזה לא יגדל כי אתה עושה תרגיל אחד לחזה ועובד חלש וכו'..
ככה שאם בן אדם הוא ליצן עדיף לו לפמפם וזהו, הוא גם ככה עובד בעצימות נמוכה.

אם הוא יעשה SS כמו ליצן ויעבוד חלש יצא לך שהוא לא עובד על הידיים, אבל המתח שהוא כן עושה הוא עושה חלש, חזה לא יגדל כי אתה עושה תרגיל אחד לחזה ועובד חלש וכו'..
ככה שאם בן אדם הוא ליצן עדיף לו לפמפם וזהו, הוא גם ככה עובד בעצימות נמוכה.
אני לא מצליח להבין אם אתה צוחק או רציני...

סקווט, דדליפט, בנצ', פרס, פאוורקלין, בנטאובר, מתח, מקבילים

הכי חשוב שתלמד לואו באר סקווט, אחר כך תוכל לעשות כל תוכנית טובה

אל תמליצו SS למי שלא רציני, זה סתם יוציא שם רע לתכנית שאנשים מתיימרים לעשות אותה בלי לקרוא את הספר/לדעת מה ההבדל בין סוגי הסקוואט

בניתי לעצמי תוכנית תגידו לי אם היא טובה. ומה צריך לשפר בה .

נתונים: ( לא יודע אם זה חייב אבל הנה )
משקל: 57
גובה: 170 ס"מ

התוכנית:

חזה:
לחיצת חזה 3x10
פרפר 1x10

גב:
מתח 2x5 ( זה מה שאני מצליח לעשות )
מסור 2x10

כתפיים:
לחיצת כתפיים בישיבה 3x8

יד אחורית:
לחיצה צרפתית 2x10

יד קידמית:
כפיפת מרפקים 2x10

רגליים:
סקוואט 3x12
מכרעיים 1x12

קראת את זה? http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=122&postcount=1

פעם הבאה האשכול ינעל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית