הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחוזי שומן

aviel95

משתמש מתחיל
235
16
נק' מוניטין:
16
235
16
נתונים שלי
גיל 21
גובה 1.75
משקל 81
Bmi 27 אחוז

אז ככה יש לי מטרה להגיע ל24 אחוז שומן אבל זה רק עם אגיע למשקל של 76 קילו עכשיו אני רוצה להיות נעול על זה עם צריך לרדת למשקל 76 קילו או שאחוז שומן יכול לרדת בלי לרדת במשקל גוף עצמו אשמח להסבר מדויק לגבי השאלה שלי תודה רבה

• פותח/ת השרשור
איך הגעת לזה?

אתה צריך לרדת במשקל כדי שאחוז השומן יירד

לפי מחשבון גולינגו הזה אחי אני בגלל זה רציתי לדעת עם אני צריך לרדת לפחות עוד 5 קילו בשביל להגיע ל24 אחוז שומן בגוף עם זה ככה הולך

לפי מחשבון גולינגו הזה אחי אני בגלל זה רציתי לדעת עם אני צריך לרדת לפחות עוד 5 קילו בשביל להגיע ל24 אחוז שומן בגוף עם זה ככה הולך
לא, זה לא הולך ככה.
אי אפשר לחזות מראש כמה תצטרך לרדת על מנת להגיע לאחוז שומן X כל אחד מגיב אחרת - אבל אם תקפיד על תפריט תזונה נכון ותהיה לך תוכנית אימונים מיטבית תוכל למקסם את התהליך

• פותח/ת השרשור
לא, זה לא הולך ככה.
אי אפשר לחזות מראש כמה תצטרך לרדת על מנת להגיע לאחוז שומן X כל אחד מגיב אחרת - אבל אם תקפיד על תפריט תזונה נכון ותהיה לך תוכנית אימונים מיטבית תוכל למקסם את התהליך

אני מקפיד על תפריט תזונה ובמעקב מתמיד אחרי כל מה שאני מכניס לפה וכנל גם לתוכנית .. אז אתה אומר שאפשרי להגיע לאחוזי שומן יותר נמוכים ושלא צריך לרדת במשקל באותה צורה בשביל להגיע לאחוזי שומן נמוכים?? אם כן הדרך לזה הרבה אירובי ואימוני משקולות משקלים כבדים מאזן קלורי שלילי (500 קל מתחת לנטראלי) אפשרי להוריד אחוזי שומן ולהשאר כמעט באותו משקל גוף ?

עוד שאלה קטנה עם אני אוכל 1.5 גרם חלבון לכל קילו זה בסדר גמור כדאי לשמור על המסה הקיימת לא צריך יותר מזה נכון?

אז אתה אומר שאפשרי להגיע לאחוזי שומן יותר נמוכים ושלא צריך לרדת במשקל באותה צורה בשביל להגיע לאחוזי שומן נמוכים??
איך הבנת את זה?
אתה צריך לרדת במשקל כדי שאחוז השומן יירד

ושאלה אחרת - מה זה משנה לך האחוז שומן, כלומר המספר? אם אתה נראה בעיני עצמך שמן מדי אז מה זה חשוב אם המספר הוא 27, 24 או 18? אם אתה רוצה להוריד שומן תאכל בהתאם (מאזן קלורי שלילי) ותתאמן.

• פותח/ת השרשור
איך הבנת את זה?

ושאלה אחרת - מה זה משנה לך האחוז שומן, כלומר המספר? אם אתה נראה בעיני עצמך שמן מדי אז מה זה חשוב אם המספר הוא 27, 24 או 18? אם אתה רוצה להוריד שומן תאכל בהתאם (מאזן קלורי שלילי) ותתאמן.

אני אוכל בהתאם במאזן קלורי שלילי וגם אימונים דואג לעשות בנוסף 4 אימוני כוח ואירובי 4 פעמים בשבוע הליכה 6 קילומטר זה מספיק מבחנת אירובי? ולא הבנת תשאלה שלי כי התכוונתי עם אני שוקל 81 קילו ואחוז שומן 27% לפי מחשבון גולינגו עכשיו יש לי מסת שריר לא גדולה מאוד אבל יש עכשיו לפי מה שהבנתי כדאי שהמסה תבלוט טיפב צריך להגיע לאזור של 20% אחוזי שומן בגוף אז זאת אומרת שצריך לרדת לפחות ל62 קילו ? ככה זה פועל איך שיורד האחוז שומן גם במשקל צריך לרדת בצורה כזאת הרבה במשקל ?

Back
למעלה תחתית