הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפסקה בזמן חיטוב

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
אשמח לעזרה אנשים.
אני נמצא כרגע בתקופת חיטוב, עושה את התוכנית ביל סטאר, ואני בערך חודש וחצי במתכונת הזו (לפני זה עשיתי תוכנית כח ss בערך שנה).
התקדמתי כרגיל בחיטוב ועכשיו אחרי חודש וחצי קצת לא הרגשתי טוב, כאבי גרון צינון כל זה, הרגשתי מאוד חלש ולא הצלחתי להתאמן כמו שצריך כמעט שבועיים, ויותר גרוע מזה גם לא הצלחתי לאכול בכלל כי לא היה לי תיאבון, אכלתי אולי איזה שניצל ביום.. מבדיקה שראיתי ירדתי בערך 2.5 ק״ג מהתקופה הזו..
עכשיו אני מרגיש טוב ורוצה לחזור לאימונים ולתפריט, השאלה היא איך ממשיכים מפה? האם לחזור למסה? האם לחזור כרגיל למתכונת כאילו לא השתנה כלום?

תודה לעוזרים !

1. תנסה לחזור על האימון האחרון המוצלח שעשית. במידה והוא הצליח אתה מסודר, פשוט תמשיך משם.
2. אם אתה לא מצליח ומרגיש תקוע תקצץ את המשקלים לכיוון ה80٪ מהאימון ההוא. סה"כ מדובר על שבועיים ולא על חודשיים. וכמובן תדאג לתזונה ראויה שלא יחסר לך אנרגיה.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה.
אבל מה עם ה2.5 ק״ג שהורדתי? זה די משמעותי לרדת ככה זמן כזה קצר לא? לא כדאי איכשהו לנסות לעלות במשקל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית