עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז למה אנשים עושים דל פחמימה?כל עוד הגעת לסך חלבון ושומן שאתה צריך, זה לא משנה איך תשלים את השאר
כי יש אנשים שיותר מרוצים מהתוצאות שהם משיגים מדל פחמימה, אין ממש סיבה אחרתאז למה אנשים עושים דל פחמימה?
כל עוד הגעת לסך חלבון ושומן שאתה צריך, זה לא משנה איך תשלים את השאר
יש לי עוד שאלה, אם אני בסיום החיטוב אז צריך לעלות את כמות הקלוריות בהדרגה כל שבוע, כאילו 100 כל שבוע או שאפשר בפעם אחת לעלות 400-600 קלוריות ?הסך הקלורי זה מה שמשנה, וגם לאכול מספיק חלבון ושומן.
אתה מתכוון אחרי שסיימת את החיטוב?יש לי עוד שאלה, אם אני בסיום החיטוב אז צריך לעלות את כמות הקלוריות בהדרגה כל שבוע, כאילו 100 כל שבוע או שאפשר בפעם אחת לעלות 400-600 קלוריות ?
כן אני מתכוון בסיום החיטוב. אבל אם אני יעלה בבת אחת אני לא יעלה את זה כשומן כי עדיין החילוף חומרים שלי איטי ?אתה מתכוון אחרי שסיימת את החיטוב?
לדעתי עדיף לעלות כל שבוע ב-100-200, אבל אפשר עקרונית גם בבת אחת
אתה לא תעלה את זה כשומן, אבל כן תהיה עליה במשקלכן אני מתכוון בסיום החיטוב. אבל אם אני יעלה בבת אחת אני לא יעלה את זה כשומן כי עדיין החילוף חומרים שלי איטי ?
אם אני לא מעלה את זה כשומן אז בתור מזה עולה ?אתה לא תעלה את זה כשומן, אבל כן תהיה עליה במשקל
פשוט תעלה את הקלוריות לאורך שבועיים-שלושה, נראה לי יהיה הכי חכם
תעלה בעיקר נפח מיםאם אני לא מעלה את זה כשומן אז בתור מזה עולה ?
שאני יגיע ל-2400 קלוריות שזה הכמות שאני צריך כדי לשמור על המשקל אני לא ימשיך לעלות ?
ואיך אפשר להוריד את זה ?תעלה בעיקר נפח מים
זה נוזלים, לא משהו שתשים לב אליוואיך אפשר להוריד את זה ?
וגם איך אפשר לחשב את הקלוריות שהגוף שלי צורך ביום? חלק הראו לי 2100 וחלק 2400.
קראתי, עכשיו יצא לי 2030 קלוריות בRMR אז ביום בלי אימון אני צריך לאכול 2030 וביום של אימון לאכול יותר בסביבות ה2330?זה נוזלים, לא משהו שתשים לב אליו
וכאן תמצא הסבר איך לחשב נכון:
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
משהו כזה, רק תנסה לעלות לזה בהדרגה מסויימתקראתי, עכשיו יצא לי 2030 קלוריות בRMR אז ביום בלי אימון אני צריך לאכול 2030 וביום של אימון לאכול יותר בסביבות ה2330?
כן אני יעלה את בהדרגה.משהו כזה, רק תנסה לעלות לזה בהדרגה מסויימת
אם אתה תהיה במסה אתה תבנה עוד שריר, אם לא אז אתה פשוט תתקן את הנזק שנעשה באימוןכן אני יעלה את בהדרגה.
זה בסדר אבל שזה 2330 קלוריות ביום של אימון כי אני עושה 3 אימונים בשבוע? כאילו הרי צריך שיהיה ממה לבנות שריר ובאימון אני שורף חלק מאותם קלוריות.
כן אני במסה אז בהנחה שאני מבצע 3 אימונים בשבוע, 2330 קלוריות ביום של אימון ו-2030 ביום ללא אימון יספיקו כדי לעלות במסת שריר ?אם אתה תהיה במסה אתה תבנה עוד שריר, אם לא אז אתה פשוט תתקן את הנזק שנעשה באימון
2030 זה לא ה-RMR שלך?כן אני במסה אז בהנחה שאני מבצע 3 אימונים בשבוע, 2330 קלוריות ביום של אימון ו-2030 ביום ללא אימון יספיקו כדי לעלות במסת שריר ?
זה כן2030 זה לא ה-RMR שלך?