הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פחמימות

• פותח/ת השרשור DANI55
  • פורסם בתאריך

DANI55

משתמש מתחיל
212
6
נק' מוניטין:
6
212
6
בחיטוב זה חשוב כמה פחמימות אני אוכל או שהסך הקלורי בסוף יום זה משנה?
לדוגמא אני אוכל 1700 קלוריות ביום ומתוכם זה 200 גרם פחמימות, זה ישפיע על הירידה בשומן ?

הסך הקלורי זה מה שמשנה, וגם לאכול מספיק חלבון ושומן.

כל עוד הגעת לסך חלבון ושומן שאתה צריך, זה לא משנה איך תשלים את השאר

• פותח/ת השרשור
כל עוד הגעת לסך חלבון ושומן שאתה צריך, זה לא משנה איך תשלים את השאר
הסך הקלורי זה מה שמשנה, וגם לאכול מספיק חלבון ושומן.
יש לי עוד שאלה, אם אני בסיום החיטוב אז צריך לעלות את כמות הקלוריות בהדרגה כל שבוע, כאילו 100 כל שבוע או שאפשר בפעם אחת לעלות 400-600 קלוריות ?

יש לי עוד שאלה, אם אני בסיום החיטוב אז צריך לעלות את כמות הקלוריות בהדרגה כל שבוע, כאילו 100 כל שבוע או שאפשר בפעם אחת לעלות 400-600 קלוריות ?
אתה מתכוון אחרי שסיימת את החיטוב?
לדעתי עדיף לעלות כל שבוע ב-100-200, אבל אפשר עקרונית גם בבת אחת

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון אחרי שסיימת את החיטוב?
לדעתי עדיף לעלות כל שבוע ב-100-200, אבל אפשר עקרונית גם בבת אחת
כן אני מתכוון בסיום החיטוב. אבל אם אני יעלה בבת אחת אני לא יעלה את זה כשומן כי עדיין החילוף חומרים שלי איטי ?

כן אני מתכוון בסיום החיטוב. אבל אם אני יעלה בבת אחת אני לא יעלה את זה כשומן כי עדיין החילוף חומרים שלי איטי ?
אתה לא תעלה את זה כשומן, אבל כן תהיה עליה במשקל
פשוט תעלה את הקלוריות לאורך שבועיים-שלושה, נראה לי יהיה הכי חכם

• פותח/ת השרשור
אתה לא תעלה את זה כשומן, אבל כן תהיה עליה במשקל
פשוט תעלה את הקלוריות לאורך שבועיים-שלושה, נראה לי יהיה הכי חכם
אם אני לא מעלה את זה כשומן אז בתור מזה עולה ?
שאני יגיע ל-2400 קלוריות שזה הכמות שאני צריך כדי לשמור על המשקל אני לא ימשיך לעלות ?

אם אני לא מעלה את זה כשומן אז בתור מזה עולה ?
שאני יגיע ל-2400 קלוריות שזה הכמות שאני צריך כדי לשמור על המשקל אני לא ימשיך לעלות ?
תעלה בעיקר נפח מים

• פותח/ת השרשור
קראתי, עכשיו יצא לי 2030 קלוריות בRMR אז ביום בלי אימון אני צריך לאכול 2030 וביום של אימון לאכול יותר בסביבות ה2330?
משהו כזה, רק תנסה לעלות לזה בהדרגה מסויימת

• פותח/ת השרשור
משהו כזה, רק תנסה לעלות לזה בהדרגה מסויימת
כן אני יעלה את בהדרגה.
זה בסדר אבל שזה 2330 קלוריות ביום של אימון כי אני עושה 3 אימונים בשבוע? כאילו הרי צריך שיהיה ממה לבנות שריר ובאימון אני שורף חלק מאותם קלוריות.

כן אני יעלה את בהדרגה.
זה בסדר אבל שזה 2330 קלוריות ביום של אימון כי אני עושה 3 אימונים בשבוע? כאילו הרי צריך שיהיה ממה לבנות שריר ובאימון אני שורף חלק מאותם קלוריות.
אם אתה תהיה במסה אתה תבנה עוד שריר, אם לא אז אתה פשוט תתקן את הנזק שנעשה באימון

• פותח/ת השרשור
אם אתה תהיה במסה אתה תבנה עוד שריר, אם לא אז אתה פשוט תתקן את הנזק שנעשה באימון
כן אני במסה אז בהנחה שאני מבצע 3 אימונים בשבוע, 2330 קלוריות ביום של אימון ו-2030 ביום ללא אימון יספיקו כדי לעלות במסת שריר ?

כן אני במסה אז בהנחה שאני מבצע 3 אימונים בשבוע, 2330 קלוריות ביום של אימון ו-2030 ביום ללא אימון יספיקו כדי לעלות במסת שריר ?
2030 זה לא ה-RMR שלך?

Back
למעלה תחתית