כמעט חצי מהקלוריות שלך מגיעות מפחמימה, זה לא יעיל. צריך יותר קלוריות שמגיעות מחלבון ושומן.בחיטוב זה חשוב כמה פחמימות אני אוכל או שהסך הקלורי בסוף יום זה משנה?
לדוגמא אני אוכל 1700 קלוריות ביום ומתוכם זה 200 גרם פחמימות, זה ישפיע על הירידה בשומן ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמעט חצי מהקלוריות שלך מגיעות מפחמימה, זה לא יעיל. צריך יותר קלוריות שמגיעות מחלבון ושומן.בחיטוב זה חשוב כמה פחמימות אני אוכל או שהסך הקלורי בסוף יום זה משנה?
לדוגמא אני אוכל 1700 קלוריות ביום ומתוכם זה 200 גרם פחמימות, זה ישפיע על הירידה בשומן ?
אני יודע, זה סתם הייתה דוגמא.כמעט חצי מהקלוריות שלך מגיעות מפחמימה, זה לא יעיל. צריך יותר קלוריות שמגיעות מחלבון ושומן.
אז זה לא מסה, אתה צריך להיות בפלוס מעבר לזהזה כן
אפשר אולי לעבור לפרטי? כי הסתבכתי פה עם החישוב.אז זה לא מסה, אתה צריך להיות בפלוס מעבר לזה
מעדיף שלא, כדי שאנשים עם בעיות דומות גם ילמדו גם לפתור את זה בעצמםאפשר אולי לעבור לפרטי? כי הסתבכתי פה עם החישוב.
אם כן שלח לי הודעה כי אי אפשר לשלוח לך
לא מכיר את הנוסחא הזאת, אבל המספר לא נשמע מופרך, אם אתה רוצה אתה מוזמן להשתמש בנוסחא של הפורטל:מצאתי את הנוסחה הזאת לחישוב BMR:
6.8*(גיל בשנים)-5*(גובה בס"מ)+13.8*(משקל בק"ג)+66=BMR
ואז כתוב להכפיל ב-1.375 אם אתה מבצע 1-3 אימונים בשבוע.
ה-BMR יצא לי : 1736 אז כפול 1.375 יוצא 2380 שזה הRMR.
אז אני צריך לאכול 2600 קלוריות ביום או 2380(הרי חלק מהקלוריות נשרפות באימון) ביום כדי לגדול במסת שריר ?
והאם בכלל זה נכון הנוסחה הזאת
רק שתדע שפלוס של 200 כן ייתן תוצאות, פשוט לאט יותראוקי, אז ככה יצא לי בנוסחה שנתת 1663 ואז שאני מכפיל יוצא 1996.
בגלל שאני מתאמן 3 אימונים בשבוע אז אני מוסיף לזה 200 שזה יוצא 2200 ועוד 200 לפלוס, סה"כ 2400.
אז ביום של אימון אני צריך לצרוך 2400 קלוריות וביום מנוחה כמה ?
אז אם כך אני לא יעלה הרבה בשומן ?רק שתדע שפלוס של 200 כן ייתן תוצאות, פשוט לאט יותר
אם יש לך יחסית הרבה מסת שריר הייתי הולך על זה, אם אתה עדיין עם מעט מסת שריר אולי הייתי הולך על מעט יותר, איזור ה-300-400
אבל אם נשתמש ב-200 קלוריות פלוס, אז ביום ללא אימון אתה צורך 2200, וביום עם אימון 2400-2500
כנראה תעלה קצת בשומן, אבל אין שום דרך לדעת כמהאז אם כך אני לא יעלה הרבה בשומן ?
עליה של כמה במשקל בשבוע/בחודש זה אומר שאני עולה במסת שריר ולא בדברים אחרים כמו שומן?אני לא מצפה למשהו מדוייק אבל הערכה
מזה הגבול התחתון שאתה מתכוון אליו ?כנראה תעלה קצת בשומן, אבל אין שום דרך לדעת כמה
אם אתה רוצה ללכת על בטוח יחסית אז לך על הגבול התחתון
ואין שום דרך לדעת כמה עליה זה נטול שומן, אפילו לא השערה
פלוס של 200-300מזה הגבול התחתון שאתה מתכוון אליו ?
כאילו מה שכרגע 2400-2500 ביום של אימון ו2200 ביום מנוחהפלוס של 200-300
כןכאילו מה שכרגע 2400-2500 ביום של אימון ו2200 ביום מנוחה
אוקי. תודה על כל העזרה.