הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב דל פחמימה

koko567

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
משקל: 74.8
גובה : 1.81
א.ש: 13% הערכה.

אני מעוניין להתחיל בחיטוב דל פחמימה כי אני רוצה לעשות את הירידה אל עבר ה10-11 אחוזי שומן ואני קצת תקוע במצב שאני נמצא בו היום.
צורך בסביבות ה150 גרם חלבון ממקורות חלבון נטו, 80 גרם פחמימה ו10 שקדים וכף טחינה גולמית בכל יום.
אני מודע לזה שאני לא צורך הרבה פחמימה גם ככה אבל אנימיודע שעבור הדל פחמימה צריך לקצץ יותר ולהעלות את השומן.
אשמח לקבל עזרה כדי לבנות תפריט פחות יותר ולהבין ממה להרכיב את התפריט מסוג שכזה ואת הכמויות השונות עבור כל מקור.

הועבר לפורום מתחילים בתזונה ואימונים

ממה שזה נראה אתה אוכל כלום קלוריות כבר עכשיו, דבר ראשון אה צריך לשבת ולחשב כמה אתה אוכל כרגע, זו תהיה נקודת הפתיחה של בניית תפריט, ככה תדע מה להוסיף ואיפה
אחרי זה פשוט תתחיל להעלות משם קלוריות לפי הצורך
למה דל פחמימה דרך אגב?

• פותח/ת השרשור
זה התפריט שלי, עומד על 1600 קלוריות כמעט. הסיבה לדל פחמימה היא שאני רוצה לעשות את הירידה מה13 אחוז שמאז ומתמיד לא ירדתי ממנו ולעשות את הקפיצה הזו אל עבר ה10-11 וכמובן בזמן שהוא קצר יחסית.

קבצים מצורפים

• Screenshot_2017-05-19-14-03-32.png
    Screenshot_2017-05-19-14-03-32.png
    KB 41.3 · צפיות: 83
זה התפריט שלי, עומד על 1600 קלוריות כמעט. הסיבה לדל פחמימה היא שאני רוצה לעשות את הירידה מה13 אחוז שמאז ומתמיד לא ירדתי ממנו ולעשות את הקפיצה הזו אל עבר ה10-11 וכמובן בזמן שהוא קצר יחסית.
התפריט נראה סבבה, כמה גירעון יש לך?
רק שתדע אבל, דל פחמימה זה לא מה שיגרום לך לרדת יותר באחוזי שומן, אין לזה שום יתרון על גבי דל קלוריות רגיל
אני בכל מקרה חושב שהתפריט טוב, אבל תראה אם הוא לא גורם לך להרגיש רע בגלל המחסור בפחמימות

• פותח/ת השרשור
תודה על המענה!
הbmr שלי כפול 1.2 הוא 2200..
ככה שאני בגירעון של 700 קלוריות.
העניין הוא שבקרוב כשארצה לקצץ עוד קצת בפחמימות כדי לרדת עוד יותר (בהנחה שבשלב מסוים אתקע) אני אגיע לכמות פחמימה נמוכה וזה פשוטיהפוך מעצמו לתפריט של דל פחמימה. בגלל זה רציתילהבין את ההשלכות של זה מבחינת חלבון ושומן כדי שאאבד כמה שפחות שריר.

תודה על המענה!
הbmr שלי כפול 1.2 הוא 2200..
ככה שאני בגירעון של 700 קלוריות.
העניין הוא שבקרוב כשארצה לקצץ עוד קצת בפחמימות כדי לרדת עוד יותר (בהנחה שבשלב מסוים אתקע) אני אגיע לכמות פחמימה נמוכה וזה פשוטיהפוך מעצמו לתפריט של דל פחמימה. בגלל זה רציתילהבין את ההשלכות של זה מבחינת חלבון ושומן כדי שאאבד כמה שפחות שריר.
אני לא הייתי מתחיל מגירעון של 700 קלוריות, זה די כבד, ואם תצטרך להוריד עוד יהיה לך קשה מאוד עם זה, תתחיל עם גירעון של עד 500 קלוריות, כדי שיהיה לך מאיפה להוריד
ואל תשכח להשלים גם קלוריות מאימונים שאתה עושה

• פותח/ת השרשור
התחלתי בגירעון של 500 ולאט לאט קיצצתי עוד קצת ועוד קצת..

• פותח/ת השרשור
גם כי נתקעתי וגם כי אפשר להגיד שאני רוצה תוצאות מהירות

גם כי נתקעתי וגם כי אפשר להגיד שאני רוצה תוצאות מהירות
אם נתקעת אז בסדר, אבל אין סיבה סתם למהר עם הדברים האלה, אחרת אתה לא תצליח לשמור על המשקל שהגעת אליו

Back
למעלה תחתית