הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מוריד אחזוי שומן.

• פותח/ת השרשור shayft
  • פורסם בתאריך

shayft

משתמש מתחיל
36
1
נק' מוניטין:
1
36
1
שלום.
אני בעל אחוזי שומן גבוהים וכרגע עושה רק ארובי.
יש לי מסת שריר נמוכה והייתי רוצה לשלב עם הארובי גם אן-ארובי.

העיקר אצלי זה הארובי ולא יעבור יום בלי ארובי.
האם אפשר גם לשלב אן-ארובי?

תבין אירובי לא שורף שומן
מאזן קלורי שלילי שורף שומן

תשקיע בתפריט טוב זה יחסוך לך הרבה אירובי
אחר כך תוסיף אימוני כוח עצימים על בסיס תרגילים מורכבים (סקווט,דדליפט,בנצ',פרס,מתח,מקבילים,פאוורקלין)

לא חובה לעשות שעות של אירובי

עדיף לעשות אנאירובי עם תפריט טוב ומעט אירובי ולא לראות את האירובי כאימון עיקרי, הוא סה"כ כלי עזר בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
אני מבין אתכם אבל אני לא יכול להוריד עוד מהקלוריות שאני אוכל.

עצימות הארובי: משהו כמו 400-450 קלוריות ביום חוץ משישי-שבת.

יש מסת שריר נמוכה מאוד, האם זה משנה משהו?

עזוב קלוריות, אין לך דרך לספור כמה קלוריות באמת אתה שורף. מה אתה עושה בתור אירובי, לכמה זמן ולאיזה מרחק?
אימונים אנאירובים הם מאוד חשובים, אבל אם תעמיס על הגוף שלך עם אירובי כל יום סביר להניח שבשלב מסוים אתה תיפצע ברמה כזאת או אחרת. אני מציע לך להקשיב לעצות שנתנו לך פה לגבי תרגילים מורכבים, ולהתפשר על פחות אירובי.

אני מבין אתכם אבל אני לא יכול להוריד עוד מהקלוריות שאני אוכל.

עצימות הארובי: משהו כמו 400-450 קלוריות ביום חוץ משישי-שבת.

יש מסת שריר נמוכה מאוד, האם זה משנה משהו?

אתה לא חייב להוריד עוד מהקלוריות שאתה אוכל אם אתה כבר במאזן קלורי שלילי, אם אתה רוצה הכוונה יותר מדוייקת תצטרך לתת לנו נתונים פיזיים, את התפריט ותוכנית האימונים שלך. זה שיש מסת שריר נמוכה זה משנה, זה אומר שאתה צריך לאכול ממש מעט כדי להמשיך לרדת במשקל ובאחוזי שומן, אני במצבך לא הייתי מחטב הרבה זמן, אם אתה על א"ש גבוה אז אני מציע שתתחיל מסה כשתגיע ל14-15%, ברגע שתוסיף מסת שריר יש סיכוי שתיהיה אפילו יותר חטוב, אבל שוב פעם, כדי שתפרסם נתונים כדי שיהיה אפשר להסיק מסקנות.

ברגע שאתה לא עושה אימונים איארובים עצימים (משקולות), אתה מסתכן ב:

1. עודף עור לאחר סיום התהליך של הירידה במשקל
2. סימני מתיחה מסיבים
3. עוד יותר דילול מסת שריר על כמה שאתה חושב שאין לך
4. אם אתה בעל עודף משקל רב אתה יכול בהחלט לעלות מסת שריר בתחילת התהליך ואף כמה חודשים לאורכו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית