הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע לגביי קריאטין

• פותח/ת השרשור Prolam
  • פורסם בתאריך

Prolam

משתמש מתחיל
211
13
נק' מוניטין:
13
211
13
שלום,
לפני שאני מזמין קראטין רציתי לדעת אם ה חברה
קראטין מיקרונייזד של חברת Inner Armour במשקל 300 גרם
זה סבבה? פשוט המחיר הכי זול מחשיד קצת
תודה רבה

כל הקריאטינים זולים אם אתה יודע איפה לחפש. במיוחד אם אתה מזמין מחו"ל. לגבי קריאטין, כל עוד כתוב עליו "מונוהידרייט" לך על ההכי זול שאתה מוצא. בשביל פרופורציות מחיר, מחו"ל אפשר להביא בתוספת להזמנת חלבון עוד קילו קריאטין בכ-60 שקל כולל משלוח.

• פותח/ת השרשור
כל הקריאטינים זולים אם אתה יודע איפה לחפש. במיוחד אם אתה מזמין מחו"ל. לגבי קריאטין, כל עוד כתוב עליו "מונוהידרייט" לך על ההכי זול שאתה מוצא. בשביל פרופורציות מחיר, מחו"ל אפשר להביא בתוספת להזמנת חלבון עוד קילו קריאטין בכ-60 שקל כולל משלוח.
הבנתי, וכן כתוב עליו מונוהידריט, אבל הוא הכי זול בארץ שמצאתי.
וצודק אחי, אין לי פשוט כוח לחכות שעד שיגיע מיחול וכל זה. פה זה 3 ימי עסקים אם אני משלם
20 שקל ובחול זה שבוע וחצי ככה.

בנוסף להנ"ל הייתי ממליץ על קריאטין עם תקן/חברה "capture" כך בוודאי תקבל קריאטין טהור ולא מעורב בחול סיני.

הבנתי, וכן כתוב עליו מונוהידריט, אבל הוא הכי זול בארץ שמצאתי.
וצודק אחי, אין לי פשוט כוח לחכות שעד שיגיע מיחול וכל זה. פה זה 3 ימי עסקים אם אני משלם
20 שקל ובחול זה שבוע וחצי ככה.
אני מבין את הגישה שלך בגלל זה אני כל פעם מזמין קילו וזה מספיק לחצי שנה 😃

• פותח/ת השרשור
בנוסף להנ"ל הייתי ממליץ על קריאטין עם תקן/חברה "capture" כך בוודאי תקבל קריאטין טהור ולא מעורב בחול סיני.
אני מבין את הגישה שלך בגלל זה אני כל פעם מזמין קילו וזה מספיק לחצי שנה 😃
כתוב עליו 100% אבקת הקריאטין טהור זה Capture?
וכמה עלה לך בערך הקילו אחי? תודה על העזרה 😃

• פותח/ת השרשור
עשיתי הזמנה גדולה מחו"ל של 5 קילו חלבון + קילו קריאטין ויצא לי בטוטאל בערך 400 שקל. כשבערך 60 מהם היו על הקריאטין.
תודה רבה שכחתי להגיד.
סתם היום חיפשתי באתרים בחול ושמע 830 גרם 100% חברה Muscletech, 100% Platinum Casein
ב107 שקל כלל משלוח של Global Post
ואם אתה מוסיף 7 שקל אתה מקבל משלוח של DHL- Duties & Taxes Prepaid
שמע זה זול רצח לעומת הארץ.
הבאסה היחידה שאין לי כרטיס וויזה ובשביל לעשות צריך מ250 שקל ועמלה 20 שקל נאחס..

מצאתי חברה אחרת
Now Foods, Sports, Creatine Monohydrate, 100% Pure Powder, 2.2 lbs (1 kg)
מכירים אותה? היא טובה? פשוט זה יותר זול ויותר קריאטין..

נערך לאחרונה:
אתה מתכוון Creapure.
כל חברה שמוכרת קריאטין ללא תוספת יכולה להוסיף לתווית 100% קריאטין. אלא אם כן רשום ®Creapure, זה לא קריאטין בעל תקן Creapure.

Prolam לשאלותיך האחרונות:
107 שקלים עבור 800 גרם זה לא זול. זה כמעט 300 שקל ל-2.2 קילוגרם, כאשר אפילו בארץ תמצא מחיר טוב יותר. וזה הגיוני, כי קזאין הוא יקר יותר. בכל מקרה, אסור לדבר על הזמנות מחו''ל, אז לא כדאי לציין פה מחירים, אלא רק שמות של יצרנים. אגב, כרטיס ויזה נטען אפשר להוציא דרך חלק מהבנקים, ללא עמלות.

Now חברה בעלת מוניטין נהדר. הקריאטין שלהם יהיה מעולה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה מתכוון Creapure.

כל חברה שמוכרת קריאטין ללא תוספת יכולה להוסיף לתווית 100% קריאטין. אלא אם כן רשום ®Creapure, זה לא קריאטין בעל תקן Creapure.

Prolam לשאלותיך האחרונות:
107 שקלים עבור 800 גרם זה לא זול. זה כמעט 300 שקל ל-2.2 קילוגרם, כאשר אפילו בארץ תמצא מחיר טוב יותר. וזה הגיוני, כי קזאין הוא יקר יותר. בכל מקרה, אסור לדבר על הזמנות מחו''ל, אז לא כדאי לציין פה מחירים, אלא רק שמות של יצרנים. אגב, כרטיס ויזה נטען אפשר להוציא דרך חלק מהבנקים, ללא עמלות.

Now חברה בעלת מוניטין נהדר. הקריאטין שלהם יהיה מעולה.
תודה רבה
לא מצאתי חברה אחד יותר זולה
הארץ שלנו קצת יקרה 300 גרם 100 ויכול חהגיע ל150

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית