עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבנתי, וכן כתוב עליו מונוהידריט, אבל הוא הכי זול בארץ שמצאתי.כל הקריאטינים זולים אם אתה יודע איפה לחפש. במיוחד אם אתה מזמין מחו"ל. לגבי קריאטין, כל עוד כתוב עליו "מונוהידרייט" לך על ההכי זול שאתה מוצא. בשביל פרופורציות מחיר, מחו"ל אפשר להביא בתוספת להזמנת חלבון עוד קילו קריאטין בכ-60 שקל כולל משלוח.
אני מבין את הגישה שלך בגלל זה אני כל פעם מזמין קילו וזה מספיק לחצי שנה 😃הבנתי, וכן כתוב עליו מונוהידריט, אבל הוא הכי זול בארץ שמצאתי.
וצודק אחי, אין לי פשוט כוח לחכות שעד שיגיע מיחול וכל זה. פה זה 3 ימי עסקים אם אני משלם
20 שקל ובחול זה שבוע וחצי ככה.
בנוסף להנ"ל הייתי ממליץ על קריאטין עם תקן/חברה "capture" כך בוודאי תקבל קריאטין טהור ולא מעורב בחול סיני.
כתוב עליו 100% אבקת הקריאטין טהור זה Capture?אני מבין את הגישה שלך בגלל זה אני כל פעם מזמין קילו וזה מספיק לחצי שנה 😃
עשיתי הזמנה גדולה מחו"ל של 5 קילו חלבון + קילו קריאטין ויצא לי בטוטאל בערך 400 שקל. כשבערך 60 מהם היו על הקריאטין.וכמה עלה לך בערך הקילו אחי? תודה על העזרה 😃
בדיוק זה.כתוב עליו 100% אבקת הקריאטין טהור זה Capture?
עשיתי הזמנה גדולה מחו"ל של 5 קילו חלבון + קילו קריאטין ויצא לי בטוטאל בערך 400 שקל. כשבערך 60 מהם היו על הקריאטין.
תודה רבה שכחתי להגיד.בדיוק זה.
אתה מתכוון Creapure.בנוסף להנ"ל הייתי ממליץ על קריאטין עם תקן/חברה "capture" כך בוודאי תקבל קריאטין טהור ולא מעורב בחול סיני.
כל חברה שמוכרת קריאטין ללא תוספת יכולה להוסיף לתווית 100% קריאטין. אלא אם כן רשום ®Creapure, זה לא קריאטין בעל תקן Creapure.בדיוק זה.
תודה רבהאתה מתכוון Creapure.
כל חברה שמוכרת קריאטין ללא תוספת יכולה להוסיף לתווית 100% קריאטין. אלא אם כן רשום ®Creapure, זה לא קריאטין בעל תקן Creapure.
Prolam לשאלותיך האחרונות:
107 שקלים עבור 800 גרם זה לא זול. זה כמעט 300 שקל ל-2.2 קילוגרם, כאשר אפילו בארץ תמצא מחיר טוב יותר. וזה הגיוני, כי קזאין הוא יקר יותר. בכל מקרה, אסור לדבר על הזמנות מחו''ל, אז לא כדאי לציין פה מחירים, אלא רק שמות של יצרנים. אגב, כרטיס ויזה נטען אפשר להוציא דרך חלק מהבנקים, ללא עמלות.
Now חברה בעלת מוניטין נהדר. הקריאטין שלהם יהיה מעולה.