הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה היתרונות והחסרונות של קריאטין?

LuisEnrique

משתמש מתחיל
135
22
נק' מוניטין:
52
135
22
חשבתי לקנות קריאטין דיימטייז 300.

אני מתאמן כבר שנה בערך בחדר כושר במקביל לאימוני ג'ודו, המטרה שלי כרגע היא לעלות מסת שריר.
האם כדאי לי להתחיל להשתמש בקריאטין?

מה היתרונות והחסרונות של זה בכלל?
איך זה לבני נוער? (בן 16.5)

תודה!

נערך לאחרונה:
זה אחד הנושאים היותר מדוברים אי פעם בפורום, תריץ חיפוש ותמצא את כל התשובות שלך

• פותח/ת השרשור
זה אחד הנושאים היותר מדוברים אי פעם בפורום, תריץ חיפוש ותמצא את כל התשובות שלך

הרצתי חיפוש ומצאתי מתי צריך לקחת אם זה מזיק לכליות וכד' שזה פחות מה שאני מחפש

אכפת לי יותר אם זה מומלץ לבני נוער והאם זה יגרום לי למראה נוזלי (שמן)?
האם יש צורך לצרוך את זה כל יום או שגם פעם ביומיים זה יעיל?

יש לך מושג?

נערך לאחרונה:
הרצתי חיפוש ומצאתי מתי צריך לקחת אם זה מזיק לכליות וכד' שזה פחות מה שאני מחפש

אכפת לי יותר אם זה מומלץ לבני נוער והאם זה יגרום לי למראה נוזלי (שמן)?
האם יש צורך לצרוך את זה כל יום או שגם פעם ביומיים זה יעיל?

יש לך מושג?
גם זה נענה מספר רב של פעמים
לבני נוער אולי הייתי מליץ פחות לקחת את זה, לא בגלל שיש סיכון, אלא בגלל שעדיף שהם יפתחו קודם כל את היכולות הטבעיות שלהם, ורק אחר כך שיקחו עזרים
ועקרונית אפשר לקחת כמות כפולה פעם ביומיים, זה עובד על מנגנון של אגירה מקסימלית, אבל עדיף פעם ביום

מה... זה קריאטין לא טרן
נכון, אבל בגיל ההתבגרות הגוף יכול לפתח יכולות שישארו איתו לאורך השנים, משהו שיותר קשה לפתח אחרי גיל ההתבגרות, זה למה לדעתי כדאי לפתח כמה שיותר את היכולות האלה, ולהכריח את הגוף להסתגל

נכון, אבל בגיל ההתבגרות הגוף יכול לפתח יכולות שישארו איתו לאורך השנים, משהו שיותר קשה לפתח אחרי גיל ההתבגרות, זה למה לדעתי כדאי לפתח כמה שיותר את היכולות האלה, ולהכריח את הגוף להסתגל
זה לא סותר לקחת קריאטין, זה פשוט אותו אפקט כמו שאתה מבוגר. זה לא אומר שלא תפתח את היכולות האלה כנראה אפילו יותר ואם תפסיק אז כנראה שחלק מהכח או מה שהקריאטין לא עושה ירד קצת אבל זה גם למבוגרים

זה לא סותר לקחת קריאטין, זה פשוט אותו אפקט כמו שאתה מבוגר. זה לא אומר שלא תפתח את היכולות האלה כנראה אפילו יותר ואם תפסיק אז כנראה שחלק מהכח או מה שהקריאטין לא עושה ירד קצת אבל זה גם למבוגרים
יכול להיות שאתה צודק, אבל בגיל ההתבגרות הגוף מסתגל הרבה יותר טוב לדרישות גבוהות, ולכן אני חושב שכדאי להכריח את הגוף להסתגל ליותר, מאשר לעזור לו עם קריאטין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית