נק' מוניטין:
1,978
- 1,838
- 634
קרדיט לירושלים של ברזל (אליהו) ולישראל פאוורליפטינג.
החיבוק של אליהו בכשל בכניסה היה מאוד מרגש.
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
@ה-דולר
אז כן, הגיוני שמי שרוצה להיות הטופ שבטופ יבוא לוולקן לאימון לפני התחרות כדי להכיר את הציוד, ואם לא אז יש לך את כל בוקר ההכנה להכיר אותו
כנראה התנסחתי לא נכון, הכוונה שלי הייתה שזו אופציה שאם הוא משמעותית למישהו, זה יהיה לטובים ביותר, כאלה שכל קילו חשוב להם, לא שזה חובה, אבל אם זה משנה למישהו, זה יהיה להם.בעזהי"ת
מאוד לא הגיוני, ברשותך.
לא שראיתי בדבר צורך, אצל בוכניק למשל, היות ואני יודע לסמוך על היכולות שלי להכין אותו לכל מה שיהיה שם. אבל מנגד, אני בהחלט רואה צורך לעבוד על דברים במרתף, בלי שיכירו אותך, בלי הצהרות, בלי כלום. יש בכך גם אפקט לוחמה פסיכולוגית לא מבוטל. להופיע במועדון הוולקנו בזמני הכנה לתחרות מול מתחרים פוטנציאליים שלך, או מול סמארטפונים שיעבירו תיעוד הלאה, מהווה בעיני גול מנטלי עצמי. בשבריר רגע אתה יוצא מהמאורה שלך לגיחה פראית, מסיים להשמיד וחוזר לאפלה שמאחורי הדברים החזקים באמת.
ומעבר לזאת, לא כל אחד נייד מספיק, לא כל אחד משוחרר מספיק מהתחייבויותיו כהורה, לא כל אחד משוחרר מספיק משעות עבודה יומיומיות וממושכות, או לימודים, כדי לנסוע בזמני היום הרלוונטיים מבחינתו לאימון כבד, עד לפתח תקווה. לחלק מאתנו הדברים מסתדרים, לחלק בכלל לא.
זו המציאות ואי אפשר לטאטא אותה כלאחר יד מתחת לשטיח.
לכולם מותר להביע דעה, אבל המצב כאן אבסורד והבכיינות חוגגת.
נפוטיזם בוולקן, העלאת עלות השתתפות, הצלחת הפוטבול / קרוספיט לעומת פאוורליפטינג
יתרון למתאמנים בוולקן בגלל הציוד - קשה לי לתאר כמה בכייני התירוץ הזה נשמע. שמעתם גולשים מירושלים מתלוננים שזה לא הוגן שאין ים בירושלים? לא. הם מגיעים לחוף ומתאמנים איפה שצריך. וולקן הוא המכון PL הראשון בארץ. הראשון. אושר (ואדטו אני מניח) רכשו והגיעו לציוד תחרותי מלא שניתן להתאמן איתו. מישהו זוכר מה היה בדימונה? לכולם יש אפשרות לבוא להתאמן וממה שאני מכיר את אושר הוא לא יגבה מחיר מוגזם. ראיתי לא מעט מתחרים מגיעים להתאמן אצלו לפני תחרות וחלילה לא מתבכיינים, אלא שמחים על האפשרות לתרגל ציוד תחרותי. מה שאתם מציעים - לנעול את הציוד כל השנה, פיזית זה אפשרי אבל כמובן לא כלכלי (אף אחד לא שוחה במוטות טקסס ומונוליפטים בארץ...) אבל מה יקרה? אושר יקנה ציוד זהה למכון וחזרנו לאותה נקודה. מישהו מונע ממכון / אדם אחר לקנות? אני התאמנתי ב״וולקן״ של סידני, ועברתי דירה, אז לפני תחרות אני מגיע 1-2 פעמים בשבוע (שעה נסיעה) וככה כל החבר׳ה הרציניים עושים.
חבר׳ה כאן מסתכלים על נושא בצורה מאוד עקומה. הפתרון ל״מונופול״ של וולקן, הוא לפתוח עוד מכוני PL! עם ציוד תחרותי והרבה מתחרים שיהיו גם שופטים וכו׳. כרגע יש אחד, אז כולם מתבכיינים שיש להם עדיפות. לא יודע אם אתם זוכרים אבל במשך הרבה זמן היה קונצנזוס שמכון PL לא יכול להצליח. אושר הוכיח ההפך. יש היום סמינר וסדנאות, התחום בצמיחה בהחלט. אין לי הסבר הגיוני איך העובדה שלאושר יש ציוד תחרותי במכון שלו - זה דבר רע.
אושר כבר ברוב נדיבות מספק את הציוד לתחרות כדי שיהיה שם את הטוב ביותר, ונותן מזמנו בחינם למען התחרות, ואתה רוצה שהוא גם יפסיד עוד כסף על לתת כניסות חינם למכון?שלאור המצב הזה לא ראוי לשלם לו אפילו שקל אחד.
נכתב הרבה מאוד, אבל שום סיבה אמיתית לא נכתבה, אני באמת לא מצליח להבין מה הבעיה עם זה שהציוד הוא של אדם פרטי ולא של האיגוד (גם אם זה לא הטוב ביותר שיהיה ככה).מה שרע זה שאותו הציוד ספציפית הוא הציוד בו משתמשים בתחרות ועל זה כבר נכתבו פה מאות מילים כך שאין צורך בהרחבות נוספות.
אושר כבר ברוב נדיבות מספק את הציוד לתחרות כדי שיהיה שם את הטוב ביותר, ונותן מזמנו בחינם למען התחרות, ואתה רוצה שהוא גם יפסיד עוד כסף על לתת כניסות חינם למכון?
ואם לד"ר אדטו היה בידיוק את אותו הציוד, אבל משלו, עדיין אושר היה צריך לתת כניסות חינם למכון?
אבל שום סיבה אמיתית לא נכתבה
אתה חושב שהמתאמנים שלו לא משלמים כסף כדי להשתמש בציוד הזה? הם משלמים בידיוק כמו כולםלא ראוי לשלם לו על זה אפילו שקל אחד
וזה נכון, זה באמת תקיןהטענה שלו היתה, שהמצב הפסול בו הציוד אשר נמצא במכון של אושר הוא הציוד הספציפי בו מבוצע השימוש בתחרות הוא למעשה לא פסול אלא תקין, היות שיש אפשרות לשלם כסף עבור שימוש באותו הציוד במקום אחר.
הטיעון היחיד נגד זה הוא שזה לא הוגן, אבל עדיין לא ברור לי למה זה לא הוגןלדעתך בלבד.
אתה חושב שהמתאמנים שלו לא משלמים כסף כדי להשתמש בציוד הזה? הם משלמים בידיוק כמו כולם
וזה נכון, זה באמת תקין
נכון שאידאלית יהיה שלד"ר אדטו יהיה ציוד משלו, ככה הוא לא יצטרך להסתמך על אף אחד, אבל כרגע זה לא אפשרי
הטיעון היחיד נגד זה הוא שזה לא הוגן, אבל עדיין לא ברור לי למה זה לא הוגן
בוכניק הראה יפה מאוד שאתה לא צריך את הציוד הספציפי של התחרות כדי להצליח, כמו שמגרש הבית בכדורגל לא יקבע מי מנצח
החיים לא הוגנים, יש אנשים שיקבלו יתרון מסוים על גבי אחרים
אם לך יש כסף לקנות חגורה של אינזר ואדיפאוור, ולי יש כסף לחגורת RDX משומשת ואולסטר בלחץ, אז לך יש יתרון עלי, וכנראה אחד יותר גדול מזה שלי אולי יש היכרות עם הציוד ולך לא
ה-דולר, אתה ממשיך לחזור על זה שהעניין פסול. המתחרים/מארגנים מבינים שזה פסול, הם גם מקבלים שזה המצב הנתון כרגע ושטרם אפשרי לתקן אותו, אנשים עדיין רוצים להתחרות למרות המצב כי אין אלטרנטיבה (יותר נכון יש. אחת. ואני בטוח שגם שם אפשר למצוא בעיות - שוב מכורח המצב). אז העברת את הביקורת, התקבלה, מה אתה משיג בכך שאתה חוזר עליה שוב ושוב?
הטענה שלך בעניין בוכניק היא לא מדויקת כי אתה לא יכול להוכיח שהוא לא היה מרים יותר (או מנסה להרים יותר) אם הציוד בתחרות היה הציוד איתו הוא מתאמן בשגרה.
החיים לא הוגנים זה נכון אבל ממש לא קשור לדיון. יש כאן התארגנות ספורטיבית וחלק מרכזי בהתארגנות כזו הוא שכן תנאי התחרות יהיו זהים ושווים כלפי כולם.
יש יתרונות תחרותיים לגיטימיים כגון ציוד עזר כזה או אחר (נעליים \ חגורה וכו') או מבנה גוף בהקשר של מנופים כאלו ואחרים וזה לגיטימי ולמעשה מוסדר - בגלל זה בדיוק יש קטגוריות כמו גיל ורמת ציוד (כמו שאתה לא מצפה שיבוא לתחרות RAW מישהו בחליפת סקוואט דאבל-פליי). מה שלא קיים באף ספורט זה מתן יתרון לקבוצת מתאמנים ספציפיים בחסות מארגני התחרות.
לכולם מותר להביע דעה, אבל המצב כאן אבסורד והבכיינות חוגגת.
@ה-דולר , שאלה לי אלייך- אם מחר אדטו רוכש ציוד זהה לזה של אושר ומשתמש בו בתחרות הבאה, כל העניין הופך לקביל מבחינתך?
זה כאילו עניין של הריח של המתאמנים הרגילים על המוט? אני באמת לא מבין את הקטעהציוד לא יכול להיות זהה לזה של אושר כי זה לא אותו ציוד ספציפי. הוא יכול להיות מאותו דגם.
הדוגמא לסרטן מצחיקה ואינה קשורה, זה שהקהילה גדלה ויש יותר מתחרים זה בדיוק מה שמקדם את הספורט, תאר לך והיו 70 אלף מתחרים במקום 70, לדעתך הספורט הזה היה נשאר כמו היום?מחלת הסרטן היא בבסיסה ריבוי של תאים סרטניים וזו בהחלט עובדה שסרטן גדל.
לעניין האנלוגיה - הוא ציין שיש מעל 70 משתתפים בתחרות (שזה מספיר שיא להבנתי. ברכות) ושיש בזה מלהעיד שכנראה העסק תקין למרות התלונות שלי ושל אחרים פה (ללא הצדיק) על הארגון הקלוקל, הפסול והנפסל.
אז שוב, גם סרטן גדל והוא בהחלט לא דבר חיובי.