סרטון מרדכי בוכניק בתחרות

מצב
השרשור נעול
שים לב מה רשמתי באותו ציטוט לדולר, זה ימחיש לך באופן מלא למה הייתה כוונתי.
You know nothing John Snow.
האנשים שאתה יוצא כנגדם הם דווקא אנשים שכן השקיעו/משקיעים בפורום ותרמו לו מנסיונם ומהידע שלהם רבות.
אלו לא אנשים שנרשמו אתמול ויש להם 3 הודעות ו2 נק' מוניטין.

You know nothing John Snow.
האנשים שאתה יוצא כנגדם הם דווקא אנשים שכן השקיעו/משקיעים בפורום ותרמו לו מנסיונם ומהידע שלהם רבות.
אלו לא אנשים שנרשמו אתמול ויש להם 3 הודעות ו2 נק' מוניטין.

אז זהו, שזה לא מעניין אותי כמו שציינתי כבר קודם.

זה לא מפריע לאף מתחרה.
שים לב שכל מי ש"מתלונן" על זה הם אלה שמעולם לא דרכו באולם התחרות אפילו בתור צופים. ובמילים שלהם: לא מעניין אותם אפילו להתחרות.
אז באמת,
אין צורך להמשיך לנהל את הדיון סרק הזה 😃

תשמע אין לי שום דבר אישי נגדך ואני חושב שאתה תורם לקידום התחום בארץ, אבל באותה נשימה אני בהחלט חושב שהאדם האחרון שיכול להתבטא בדיון הזה הוא אתה, אם בכלל.

ולי לפחות זה נראה שה"רעיון" לסגור את הדיון הזה איננו רעיון תמים כלל וכלל.

מיס מטאל ומר פווארליפטינג אתם יכולים לתת לי מוניטין שלילי מפה ועד אילת, זה לא ישנה את העובדה שוולקן נפתח מר אדטו ׳השאיל׳ את הציוד לאושר וזה בעצם היה הציוד היחיד במכון (אולי עם עוד כמה דברים קטנים שעולים שקל וחצי) ומהציוד הזה הרוויח מר פווארליפטינג את הכסף לקנות את שאר הציוד (כנראה).
אין לי בעיה אם גל רוצה לפרגן לך , או שזה נראה לו פתרון טוב לקנות ציוד תחרותי ובמקום לאחסן אותו במחסן כלשהו, להגיד למר פווארליפטינג ׳היי תפתח מכון בוא נעשה מהציוד קצת כסף לפחות....׳
תרוויחו מה שאתם רוצים איך שאתם רוצים, רק עשו טובה כל המשחק הזה כאילו אתם חסידי אומות עולם הפווארליפטינג נהיה מביך...

אבל זה לא אותו מוט! זו יחידה אחרת עם בלאי אחר. כמה פעמים צריך לחזור על הנושא הזה?
אתה אי פעם ראית מוט אולימפי שעומד בתקן בחיים שלך?
לי יצא לראות, ועל אף אחד מהם לא היה בלאי שנתן להבדיל בתפקוד שלו ממוט חדש לחלוטין, וראיתי כאלה ישנים ממש
אפילו במכון העדכני שלי יש בערך 15 מוטות אולימפיים, כולם נקנו בתקופות שונות ומחברות שונות, ואני נשבע לך שמבחינת תפקוד הם זהים לחלוטין, כמובן אם נוציא מהמשוואה את העיצוב השונה שלהם
וגם בתחרות, אם אני רגיל לזה שהמוט פחות מחוספס, זה לא אומר שאני לא הולך להתקשות להשאיר אותו עלי בידיוק כמו שאר המתחרים, הקושי שווה לכולם, ההבדל הוא שאני יודע עליו מקודם
גם לפי ההיגיון שלך למי שמתחרה פעם שניה יש פער על מי שפעם ראשונה, כי הוא כבר נתקל בציוד הזה פעם קודמת
ואתה פשוט מפספס לחלוטין את עניין הסטנדרט לתחרות, אם יש מוט פגום הוא לא תקין לתחרות, ואני מבטיח לך שלא גל ולא אושר היו נותנים למצב להגיע לזה

אז לסיכום, ואחרי זה באמת כבר אין לי מה להוסיף:
באמת זה לא הכי סבבה שאושר צריך להלוות ציוד לאדטו, אבל נכון להיות זה המצב הקיים, אולי שנה הבאה זה ישתפר, אולי זה לא.
מבחינת איכות הציוד, לא תמיד תראה בתחרויות ציוד ב-100%, וזו עובדה, לפעמים יהיה קצת יותר ולפעמים קצת פחות, אבל כולם חייבים לעמוד בסטנדרט נוקשה מאוד, של גמישות מוט, אורך, משקל מדוייק, מייסבים, ועוד שטויות כאלה, וזה רק לגבי המוט, כי אני מניח שזה החלק העיקרי בדיון שלך.
לגבי היכרות עם הציוד בהיבט גנרי (ולא ציוד מיוחד), נכון שאולי יש פה אפקט פסיכולוגי מסויים, לראות אולי משהו מוכר, אבל פה בערך מסתיים העניין, כי גם בסופו של דבר טכניקה היא טכניקה, ואתה לא תשנה את הטכניקה שלך כי המעט מעט מעט יותר משופשף במקום אחד ולא אחר (ונזכור שזה המקסימום שזה יהיה, כי מוט ששחוק ברמה ניכרת לא יהיה תקני, ואם זה המצב, מה שלא, אז זה בהחלט יהיה פסול)
ובסופו של דבר, ציוד פגום פוגע בכולם, גם במי שמכיר את הציוד, אז לכן יתרון לא יהיה פה, לפחות לא אחד שיהיה גדול יותר מהבדל בבלאי של נעליים.

והכי חשוב! התחרות הזו נועדה לכיף של המשתתפים ולחיזוק הקהילה, נכון שכדאי שהכל יהיה לפי תקנות כמה שיותר טובים, אבל אם חלק מהדברים מתפספסים לא קורס כל הסיפור, והחלקים החשובים של איכות הציוד, ארגון ושיפוט, כל אלה ברמה גבוהה מאוד בתחרויות של אדטו, ולכן קשה מאוד להתלונן

אתה אי פעם ראית מוט אולימפי שעומד בתקן בחיים שלך?
לי יצא לראות, ועל אף אחד מהם לא היה בלאי שנתן להבדיל בתפקוד שלו ממוט חדש לחלוטין, וראיתי כאלה ישנים ממש
אפילו במכון העדכני שלי יש בערך 15 מוטות אולימפיים, כולם נקנו בתקופות שונות ומחברות שונות, ואני נשבע לך שמבחינת תפקוד הם זהים לחלוטין, כמובן אם נוציא מהמשוואה את העיצוב השונה שלהם

אני ראיתי מוט אולימפי שעומד בתקן לפני שאתה בכלל ידעת איך נראית פלטה.

וגם בתחרות, אם אני רגיל לזה שהמוט פחות מחוספס, זה לא אומר שאני לא הולך להתקשות להשאיר אותו עלי בידיוק כמו שאר המתחרים, הקושי שווה לכולם, ההבדל הוא שאני יודע עליו מקודם
גם לפי ההיגיון שלך למי שמתחרה פעם שניה יש פער על מי שפעם ראשונה, כי הוא כבר נתקל בציוד הזה פעם קודמת
ואתה פשוט מפספס לחלוטין את עניין הסטנדרט לתחרות, אם יש מוט פגום הוא לא תקין לתחרות, ואני מבטיח לך שלא גל ולא אושר היו נותנים למצב להגיע לזה

תחזור לדוגמא שהבאתי שעוסקת באימון בשוטף עם אותו ציוד - מוסבר שם בעברית צחה ופשוטה מדוע זה לא כפי שאתה טוען.

ואני לא דיברתי על פסול לשימוש או לא פסול לשימוש בכלל - אתה פיתחת את הנושא לשם וגררת אותו לחזית שבכלל לא רלוונטית.

אז לסיכום, ואחרי זה באמת כבר אין לי מה להוסיף:

אל תוסיף. עדיף.

אתה שוב הסטת את הדיון למחוזות לא רלוונטיים, שעליהם לא אני ולא אף אחד אחר בכלל לא התלונן והכנסת תיאוריות שהיכולת שלהן להתממש היא בדיוק 0.00000000000%.

לכן לאור המצב אין לי מה להוסיף בדיון מולך כי אתה בעצם מנהל דיון אחר מול עצמך וחושב שהצד השני הוא פרטנר לדיון מעין זה.

בגלל האינטרס הכלכלי המשותף שיש לך ולגל אדטו בעניין (לכאורה).

בגלל האינטרס הכלכלי המשותף שיש לך ולגל אדטו בעניין (לכאורה).
מה קרה לקפיטליזם החזירי 😄

שורה תחתונה:
אם לא ד"ר אדטו- לא היו תחרויות קרב 3 בארץ.
כמה שלא תנסה לפגוע בו ובקהילה, זה לא יועיל לך. אנשים מעריכים אותנו. אנשים אוהבים אותנו. אני רואה את זה בשטח.

מה קרה לקפיטליזם החזירי 😄

שורה תחתונה:
אם לא ד"ר אדטו- לא היו תחרויות קרב 3 בארץ.
כמה שלא תנסה לפגוע בו ובקהילה, זה לא יועיל לך. אנשים מעריכים אותנו. אנשים אוהבים אותנו. אני רואה את זה בשטח.

קפיטליזם זה מעולה ושלא תבין לא נכון, אני מאחל לך שתמשיך להרוויח מהתחום ושהרווחים שלך ממנו יעלו וכמה שיותר.

ולמה אתה ישר חושב שאני מנסה לפגע בו (ועוד בקהילה - זה בכלל הזוי). אתה נשמע ממש כמו אורן חזן.

עם זאת, ברור שאתה מצוי כאן בניגוד עניינים לכאורה ולכן לא ראוי שאתה תתבטא בנושא כי לכאורה אתה בעל אינטרס כלכלי מובהק בנושא, ושלא לכאורה, אתה הנהנה העיקרי (כלכלית) מהעניין.

ולמה אתה ישר חושב שאני מנסה לפגע בו
כי אני במקרה רואה הודעות שלך כמו "האדון הלא נכבד הזה". יש לך משהו נגד הדוקטור.
ניראה שפשוט באת להגנת חבר, במקרה הזה נדבי מור,
כי הרי לא היית פעיל כאן המון זמן. במקרה נכנסת לפורום וראית את הדיון, או שהוקפצת?

הדיון הוא רשמית על אתיקה בספורט וזה נהיה מעניין.
אתית כל המהלך של התחרות פה הוא תקין- אמנם יש הימצאו בו מן הפסול כמו הדולר אך עם זאת המהלך תקין.
ארחיב:
USAPL גם הם עורכים תחרויות מקומיות במכוני כושר מקומיים. הם שייכם לIPF אם אינני טועה.
בתחרויות וויטליפטינג, שגם מיוצגות אולימפית וגם ממומנות מדינה יש מעבר של ציוד ממכונים פרטיים לשם תחרות.

לכן, ניתן להבין את הדולר באומרו שיש כאן מן הפסול, אך באותה נשימה יש להבין שטענתו לא עומדת במבחן המציאות

כי אני במקרה רואה הודעות שלך כמו "האדון הלא נכבד הזה". יש לך משהו נגד הדוקטור.
ניראה שפשוט באת להגנת חבר, במקרה הזה נדבי מור,
כי הרי לא היית פעיל כאן המון זמן. במקרה נכנסת לפורום וראית את הדיון, או שהוקפצת?

איך מזה שכתבתי "האדון הלא נכבד הזה" על האדון הלא נכבד יוניסי שמכנה את עצמו בתור "הדיג'יי" הצלחת להסיק שיש לי משהו נגד גל אדטו (מצטער, "הדוקטור" אני כבר קורא לאדם אחר)?? זה באמת אני לא מצליח להבין.

אני קורא כאן פה ושם רק שהפעם ראיתי פה זוועתון על במת הפורום (הדדליפט של איזו נערה פה. דבר שלאחר בדיקה מסתבר שהוא מופע שחוזר על עצמו) והחלטתי להגיב.

קראתי לדולר להיות הגב שלי, אני פשוט מאוד מפחד מדיונים.
גם בתור היותי עורך דין בדיונים כאלו ואחרים אני מזמין את הדולר להגן עליי בבית המשפט.

אגב, ה-דוקטור יש רק אחד והוא דוקטור למתמטיקה והתאמן בתקופתו בוויצמן ולא איזה דר לנטורופטיה

בעזהי"ת

אם כל כך חשוב למישהו להתאמן שם כל הזמן הוא יבצע את הנסיעות לשם גם מרחוק זה שאנשים מעדיפים שלא לעשות את זה מטעמי עלויות כמו נסיעות או חוסר בזמן פנוי זאת ממש לא בעיה של אושר.
מה אתה מציע? וולקן סניף צפון וסניף דרום?

באותה מידה אני יכול להגיד שאם זה כל כך חשוב למישהו הוא יכול לעבוד, להרוויח מספיק כסף ולקנות את כל הציוד שיהיה בזמינות 24/7.
אתה מבין שזה לא ריאלי?

אישית, איני דורש מאומה במצב הנוכחי. וכמו שכתבתי כבר מספר פעמים בדיון.

אמנם זאת, ואושר בעצמו הסכים לדבר, במידה והאיגוד יצעד קדימה להיות מוכר ומתוקצב על ידי המדינה, ציוד התחרות יצטרך להיות מאופסן בין אחת לשנייה. כמו כן די ברור שמאמן לא יוכל לשפוט את המתאמנים שלו (ואולי בכלל לא לשפוט באירוע שבו הם מתחרים), ועוד כיוצא באלה. מדוע? סיבה פשוטה הנקראת: נייטרליות, ובלעדיה אין שום יכולת למנהל תקין. גם אם זה מאוד יעיל שכולם יהיו חברי מפא"י, הלקח החד משמעי של התרבות הדמוקרטית היא שאין היעילות הזו מכסה את נזקיה.

ונכון, יכול לבוא מישהו להזמין בדיוק בדיוק אותו ציוד (למרות שחלקו קאסטום, וכמו שאחד מהספורטאים מחיפה התאכזב מאוד בתחרות לפני מספר שנים ממוט דדליפט קאסטום שלדעתו לא אפשר לו לקחת מרווח גריפ נכון), ובכך יקנה לעצמו יתרון מול מי שלא. אלא שבכך אין לשנות את הדברים: למרות שהמעשים זהים לכאורה, נמצאת תהום פעורה בין מה שאדם עושה בכוחות עצמו, ובין מה שנעשה בשיתוף פעולה מול גורם רשמי.

כמה דברים:
קודם כל ברור שכל מי שבדיון הזה אוהב את תחום הכח אחרת לא היה מדבר כאן, זו בדיוק המטרה של הפורום.

בקשר לספורט: אפשר לומר שפאוורליפטינג הוא ענף בבעלות פרטית של 3-4 אנשים.
השוואות לענפים אולימפיים מוסדיים או כאלה שמוכרים ע"י המדינה(שבראשם עומדים גופים כמו ע"ר מלכ"ר או התאגדות כלשהי, עם מבנה מוגדר כמו ועד, הנהלה, תקצוב מהמדינה, ייצוג משפטי וכלכלי כלשהו, כפיפות לחוקי ייצוג הולם לענייני מגדר, מינוי שופטים בכפוף להוראות המוסד לבחינת מינויים כו') תהיה כמו להשוות בין אגד לבין נהגי מוניות פרטיים.

מכיוון שהחוק בישראל(חוק יסוד: חופש העיסוק) מאפשר לאדם לעסוק במה שבא לו, אותם אנשים פרטיים יכולים לעסוק ולהרוויח גם מארגון תחרויות, זו עבודה לכל דבר ותמים מי שטוען אחרת(מתנדבים יש במד"א).
להתחיל להיכנס לאנשים כאלה ואחרים לכיס וכמה הוא מרוויח וההוא מרוויח זו עוולה, הם עובדים כגוף פרטי(בשונה מאליפות ישראל בWL לדוג'), הם נושאים בסיכון ולכן זכאים באופן טבעי לכל "סיכוי" לרווחים.

אתיקה בספורט:
צריך לעשות הבדל חד בין אתיקה ספורטיבית נורמטיבית שיש לכל אדם בראש לבין אתיקה שמוגדרת ע"י משרד הספורט.
בחלק א' למסמך של כללי האתיקה בישראל יש 6 ערכי ליבה, פאוורליפטינג לא עומד ברובם(עובדתית, לא דעה לפה או לשם)- לטעמי(והפעם זו דעה) יש בעיות שלא מתיישבות גם עם אתיקה נורמטיבית בסיסית.

ראוי לציין שחוק הספורט וכללי האתיקה לא חלים על אדם פרטי אלא על גופים מוסדרים(במובן הזה פאוורליפטינג קרוב יותר לטורניר כדורגל בשכונה מהרמת משקולות, שוב, מדובר בעובדות ולא דעות)

הפורום:
- הפורום הזה הוא הסביבה הנייטרלית שיירשמו בו כל הדעות, אחד הנהנים העיקריים מהפורום הוא ענף הפאוורליפטינג שגדל בחלקו הרב בזכות הפורום הזה(בחינם) ולכן כל ניסיון צנזורה יהיה ציני ביותר ויידחה על הסף- מי שמעוניין בפורום מצונזר יכול לפתוח פורום בשם LbsChina.
- ננחה, למען הסדר הטוב וכדי לא להחריב פוסטים, שאחרי כל תחרות גדולה תפתח הודעה נעוצה כללית של התחרות, כל פוסט שלא יהיה רלוונטי בפוסטים של מתחרים(יהיה אפשר לפרסם הודעות חדשות, העיקר שפוסטים לא יוחרבו) יועבר לשם.

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

אישית, איני דורש מאומה במצב הנוכחי. וכמו שכתבתי כבר מספר פעמים בדיון.

אמנם זאת, ואושר בעצמו הסכים לדבר, במידה והאיגוד יצעד קדימה להיות מוכר ומתוקצב על ידי המדינה, ציוד התחרות יצטרך להיות מאופסן בין אחת לשנייה. כמו כן די ברור שמאמן לא יוכל לשפוט את המתאמנים שלו (ואולי בכלל לא לשפוט באירוע שבו הם מתחרים), ועוד כיוצא באלה. מדוע? סיבה פשוטה הנקראת: נייטרליות, ובלעדיה אין שום יכולת למנהל תקין. גם אם זה מאוד יעיל שכולם יהיו חברי מפא"י, הלקח החד משמעי של התרבות הדמוקרטית היא שאין היעילות הזו מכסה את נזקיה.

ונכון, יכול לבוא מישהו להזמין בדיוק בדיוק אותו ציוד (למרות שחלקו קאסטום, וכמו שאחד מהספורטאים מחיפה התאכזב מאוד בתחרות לפני מספר שנים ממוט דדליפט קאסטום שלדעתו לא אפשר לו לקחת מרווח גריפ נכון), ובכך יקנה לעצמו יתרון מול מי שלא. אלא שבכך אין לשנות את הדברים: למרות שהמעשים זהים לכאורה, נמצאת תהום פעורה בין מה שאדם עושה בכוחות עצמו, ובין מה שנעשה בשיתוף פעולה מול גורם רשמי.

אליהו היקר, אבקש ממך לא לצטט אותי ויחד עם זאת לציין את מפלגת מפא״י הארורה, מזל שתקופת הזוהר של מפלגת השרצים הזו באה אל קיצה במהפכת הקודש של 77׳.

מעבר לכך, טוב שיש אנשים כמוך בתחום, בלי שום פוזות ובלי שום ליקוקים כאלה ואחרים. אין ספק שענוותך הולכת לפניך.

בעזהי"ת

אליהו היקר, אבקש ממך לא לצטט אותי ויחד עם זאת לציין את מפלגת מפא״י הארורה, מזל שתקופת הזוהר של מפלגת השרצים הזו באה אל קיצה במהפכת הקודש של 77׳.

מעבר לכך, טוב שיש אנשים כמוך בתחום, בלי שום פוזות ובלי שום ליקוקים כאלה ואחרים. אין ספק שענוותך הולכת לפניך.

תודה רבה!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית