נק' מוניטין:
1,978
- 1,838
- 634
קרדיט לירושלים של ברזל (אליהו) ולישראל פאוורליפטינג.
החיבוק של אליהו בכשל בכניסה היה מאוד מרגש.
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
You know nothing John Snow.שים לב מה רשמתי באותו ציטוט לדולר, זה ימחיש לך באופן מלא למה הייתה כוונתי.
You know nothing John Snow.
האנשים שאתה יוצא כנגדם הם דווקא אנשים שכן השקיעו/משקיעים בפורום ותרמו לו מנסיונם ומהידע שלהם רבות.
אלו לא אנשים שנרשמו אתמול ויש להם 3 הודעות ו2 נק' מוניטין.
זה לא מפריע לאף מתחרה.
שים לב שכל מי ש"מתלונן" על זה הם אלה שמעולם לא דרכו באולם התחרות אפילו בתור צופים. ובמילים שלהם: לא מעניין אותם אפילו להתחרות.
אז באמת,
אין צורך להמשיך לנהל את הדיון סרק הזה 😃
אתה אי פעם ראית מוט אולימפי שעומד בתקן בחיים שלך?אבל זה לא אותו מוט! זו יחידה אחרת עם בלאי אחר. כמה פעמים צריך לחזור על הנושא הזה?
אתה אי פעם ראית מוט אולימפי שעומד בתקן בחיים שלך?
לי יצא לראות, ועל אף אחד מהם לא היה בלאי שנתן להבדיל בתפקוד שלו ממוט חדש לחלוטין, וראיתי כאלה ישנים ממש
אפילו במכון העדכני שלי יש בערך 15 מוטות אולימפיים, כולם נקנו בתקופות שונות ומחברות שונות, ואני נשבע לך שמבחינת תפקוד הם זהים לחלוטין, כמובן אם נוציא מהמשוואה את העיצוב השונה שלהם
וגם בתחרות, אם אני רגיל לזה שהמוט פחות מחוספס, זה לא אומר שאני לא הולך להתקשות להשאיר אותו עלי בידיוק כמו שאר המתחרים, הקושי שווה לכולם, ההבדל הוא שאני יודע עליו מקודם
גם לפי ההיגיון שלך למי שמתחרה פעם שניה יש פער על מי שפעם ראשונה, כי הוא כבר נתקל בציוד הזה פעם קודמת
ואתה פשוט מפספס לחלוטין את עניין הסטנדרט לתחרות, אם יש מוט פגום הוא לא תקין לתחרות, ואני מבטיח לך שלא גל ולא אושר היו נותנים למצב להגיע לזה
אז לסיכום, ואחרי זה באמת כבר אין לי מה להוסיף:
מדוע?אני בהחלט חושב שהאדם האחרון שיכול להתבטא בדיון הזה הוא אתה, אם בכלל.
מה קרה לקפיטליזם החזירי 😄בגלל האינטרס הכלכלי המשותף שיש לך ולגל אדטו בעניין (לכאורה).
מה קרה לקפיטליזם החזירי 😄
שורה תחתונה:
אם לא ד"ר אדטו- לא היו תחרויות קרב 3 בארץ.
כמה שלא תנסה לפגוע בו ובקהילה, זה לא יועיל לך. אנשים מעריכים אותנו. אנשים אוהבים אותנו. אני רואה את זה בשטח.
כי אני במקרה רואה הודעות שלך כמו "האדון הלא נכבד הזה". יש לך משהו נגד הדוקטור.ולמה אתה ישר חושב שאני מנסה לפגע בו
כי אני במקרה רואה הודעות שלך כמו "האדון הלא נכבד הזה". יש לך משהו נגד הדוקטור.
ניראה שפשוט באת להגנת חבר, במקרה הזה נדבי מור,
כי הרי לא היית פעיל כאן המון זמן. במקרה נכנסת לפורום וראית את הדיון, או שהוקפצת?
אם כל כך חשוב למישהו להתאמן שם כל הזמן הוא יבצע את הנסיעות לשם גם מרחוק זה שאנשים מעדיפים שלא לעשות את זה מטעמי עלויות כמו נסיעות או חוסר בזמן פנוי זאת ממש לא בעיה של אושר.
מה אתה מציע? וולקן סניף צפון וסניף דרום?
באותה מידה אני יכול להגיד שאם זה כל כך חשוב למישהו הוא יכול לעבוד, להרוויח מספיק כסף ולקנות את כל הציוד שיהיה בזמינות 24/7.
אתה מבין שזה לא ריאלי?
בעזהי"ת
אישית, איני דורש מאומה במצב הנוכחי. וכמו שכתבתי כבר מספר פעמים בדיון.
אמנם זאת, ואושר בעצמו הסכים לדבר, במידה והאיגוד יצעד קדימה להיות מוכר ומתוקצב על ידי המדינה, ציוד התחרות יצטרך להיות מאופסן בין אחת לשנייה. כמו כן די ברור שמאמן לא יוכל לשפוט את המתאמנים שלו (ואולי בכלל לא לשפוט באירוע שבו הם מתחרים), ועוד כיוצא באלה. מדוע? סיבה פשוטה הנקראת: נייטרליות, ובלעדיה אין שום יכולת למנהל תקין. גם אם זה מאוד יעיל שכולם יהיו חברי מפא"י, הלקח החד משמעי של התרבות הדמוקרטית היא שאין היעילות הזו מכסה את נזקיה.
ונכון, יכול לבוא מישהו להזמין בדיוק בדיוק אותו ציוד (למרות שחלקו קאסטום, וכמו שאחד מהספורטאים מחיפה התאכזב מאוד בתחרות לפני מספר שנים ממוט דדליפט קאסטום שלדעתו לא אפשר לו לקחת מרווח גריפ נכון), ובכך יקנה לעצמו יתרון מול מי שלא. אלא שבכך אין לשנות את הדברים: למרות שהמעשים זהים לכאורה, נמצאת תהום פעורה בין מה שאדם עושה בכוחות עצמו, ובין מה שנעשה בשיתוף פעולה מול גורם רשמי.
אליהו היקר, אבקש ממך לא לצטט אותי ויחד עם זאת לציין את מפלגת מפא״י הארורה, מזל שתקופת הזוהר של מפלגת השרצים הזו באה אל קיצה במהפכת הקודש של 77׳.
מעבר לכך, טוב שיש אנשים כמוך בתחום, בלי שום פוזות ובלי שום ליקוקים כאלה ואחרים. אין ספק שענוותך הולכת לפניך.