הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון סיכום תחרות 25.5.17

• פותח/ת השרשור liv
  • פורסם בתאריך

liv

משתמש פעיל
664
365
נק' מוניטין:
1,720
664
365
volcan gym
אתמול הייתה התחרות השניה שלי, חמישה חודשים אחרי התחרות הראשונה.
גם הניסיון מההכנה הקודמת וגם המעבר לוולקן הפכו את ההכנה הזאת להרבה יותר נכונה, וגם ממנה למדתי דברים שאני איישם בהכנה הבאה.
תודה ענקית למאמן שבנה את התוכנית, שיפר לי את הטכניקה, ולימד אותי שבשר זה טעים @PowerLifting. הבאת אותי לתוצאות מעולות ואני לא יכולה לחכות להתחיל את התוכנית החדשה.
הייתה תחרות מעולה וכמות גדולה של מתחרים חזקים, אירגון טוב ואווירה מעולה.

התוצאות:
סקוואט- פתחתי ב80, כניסה שניה 90 שעלה יותר קל ממה שציפיתי, כניסה שלישית עם 95 שנכשלתי.
בנץ- כניסה ראשונה 42.5, כניסה שניה 47.5, כניסה שלישית כשל עם 50. קיוויתי ל50 אבל בכל זאת pr.
דדליפט- כניסה ראשונה 105 (היה הכניסה השלישית בדצמבר, אגב נכשלתי בדיוק במשקל הזה), כניסה שניה 115, כניסה שלישית 120 pr.
טוטאל 257.5, משקל 53.7, מקום ראשון בקטגורייה (כי הייתי בה לבד 😆) ומקום ראשון אבסולוטי בטינז (גיל 14-20).
(אגב את ההכנה התחלתי בשאיפה ל90 סקוואט 45 בנץ ו120 דדליפט, ככה שלמרות הכשלים אני מרוצה)

סקוואט כניסה שניה 90 קג:

בנץ כניסה ראשונה עם 42.5 קג, לעצרי אין לי סרטון של הכניסה השניה והשלישית, אם מישהו במקרה צילם אני אשמח שישלח לי.

דדליפט 120 קג. הכניסה שהייתה הכי חשובה ביום הזה מבחינתי, כבר 5 חודשים שאני מכוונת למשקל הזה ואני שמחה וגאה בעצמי שעמדתי במטרה שהצבתי לעצמי. רציתי להישאר עוד עם המוט למעלה אבל הרגשתי שהאחיזה לא הכי חזקה ופחדתי להיפסל על זה, בכל זאת לא וויתרתי על חיוך למאמן לפני שהורדתי את המוט.

נתראה בדצמבר?

בעזהי"ת

אני מתייחס בדברי למבחן התוצאה, ותוהה האם לא עדיף לקצר את האשכול הזה לאיזה עשר תגובות, ולהשאיר את הדיונים לפעם אחרת.

למה? למה לסתום פיות שוב? זה פורום ואלו דברים שמתגלגלים וחשובים שישארו פה.
זה מאוד יצער אותי

בעזהי"ת

למה? למה לסתום פיות שוב? זה פורום ואלו דברים שמתגלגלים וחשובים שישארו פה.
זה מאוד יצער אותי

אני מאוד מתון בצעדי הניהול שלי, ולכן לפעמים מעדיף להביע דברים בקול רם כאופציה נמוכת עצימות של ביצועם בפועל. לדעתי נעשה כאן עוול לא ראוי לפותחת האשכול, היות וכוונתה הייתה לשתף ברגע מאושר ולא לפצוח בעוד דיון על מה ולמה - ועכשיו כמעט בלתי אפשרי להמשיך בנושא המקורי.

גם בסרטון מטושטש, מרחוק, שלא רואים את הגב יעבירו ביקורת על הטכניקה שלי?
כן, היא צורמת, ורואים מצויין.
מי צולב?
לגבי אלכס, תחזור לדיון, לא תיראה דבר אחד שכתבתי כנגדו וההפך- אני מצר על זה שהוא כבר לא כאן.
אף אחד לא ציין אותך בתור הצולב, האמת היא שאתה דווקא כן משחק את המשחק ומנסה להמנע מלהכנס לוויכוחים.
יחד עם זאת, יש הרבה חברה שהם חלק מהחבורה שלך שמתגוננים וצולבים כל מי שלא בקו המחשבה שלהם.

גם בסרטון מטושטש, מרחוק, שלא רואים את הגב יעבירו ביקורת על הטכניקה שלי?

זה בכוונה? העין המזויינת רואה מספיק.
על הברכיים בסקוואט לא אמרתי מהומה, תעשי מה שאת רואה לנכון , אותי עניין רק עניין הצמחונות מעבר לזה לא מעניין אותי כלום כי על הגב שלך כבר דנו בעבר וזה לא יעזור אז אין מה לטחון מים (לפחות מבחינתי)

• פותח/ת השרשור
זה בכוונה? העין המזויינת רואה מספיק.
על הברכיים בסקוואט לא אמרתי מהומה, תעשי מה שאת רואה לנכון , אותי עניין רק עניין הצמחונות מעבר לזה לא מעניין אותי כלום כי על הגב שלך כבר דנו בעבר וזה לא יעזור אז אין מה לטחון מים (לפחות מבחינתי)

הלוואי שלא הייתה לי קריסת ברכיים בסקוואט, מבזבז לי כל כך הרבה כוח.
בכל מקרה עכשיו אני אעבוד על זה המון.

בעזהי"ת

אני מאוד מתון בצעדי הניהול שלי, ולכן לפעמים מעדיף להביע דברים בקול רם כאופציה נמוכת עצימות של ביצועם בפועל. לדעתי נעשה כאן עוול לא ראוי לפותחת האשכול, היות וכוונתו הייתה לשתף ברגע מאושר ולא לפצוח בעוד דיון על מה ולמה - ועכשיו כמעט בלתי אפשרי להמשיך בנושא המקורי.

אתה המנהל, אני מעריך אותך מספיק בכל מה שתבחר לעשות מנגד דעתי נוגדת את שלך בנושא הנ״ל.
מי שנכנס לאשכול יראה את ההישגים שלה כנושא השרשור ואם ימשיך לקרוא יגיע לדיון המשני , זה מה שקורה בכל פורום בכל העולם בכל נושא (כמעט) דברים מתפתחים , חוצמזה שיש מספיק פלטפורמות מדיה לחגוג הישגים ולקבל ליקוקים לצערי הפורום לא נועד למטרה זו.

מבחינתי לפרגן לכזאת טכניקה זאת צביעות ממדרגה ראשונה.
פירגנתי לבוכניק ואני מפרגן למי שאני רואה לנכון לפרגן.
אני לא חייב פה לאף אחד כלום, זה פורום ויש ביקורת בפורום אם אני רואה או קורא משהו שלא מתאים לי או שלא נראה לי טוב בעין אני אגיב ואומר את דעתי, לא כי אני ספורטאי ואני רוצה לרדת על אחרים כי זה עושה לי טוב אלא כי יש את האחריות כמאמן למנוע מאחרים לעשות טעויות כאלו ואחרות שלדעתי לא עוברות תחת תורת האימון שלי, מספיק שהצלתי ילד אחד מושפע מהטעויות האלו וכבר עשיתי את שלי, אם משהו שאמרתי לא נכון מבחינתכם אני יכול להתווכח בתרבות דיון ולומר את דעתי ולנמק. אני לא חייב לאף אחד פרגון והפורום הזה לא נולד והתקדם לרמה שהוא היום מליקוקי תחת להיפך, הפורום הזה הגיע לרמה מסויימת (היום הרמה ירדה) ר-ק בגלל שאנשים פה היו ביקורתיים, חדים עם היערות שהוציאו אנשים מהכלים וגרמו לשינוי מחשבתי גדול.
אם אתם לא מסוגלים להתמודד עם זה, זאת לא בעיה שלי.

אני כאן מעט מאוד זמן והידע שלי מאוד דל יחסית לחברי הפורום, אבל אני חושב שאם מישהו אחר היה מתנהג בצורה שבה אתה מתנהג, הוא היה מקבל באן.

אתה עושה שרירים על ילדה בת 17, במקום לפרגן לה ולדחוף אותה קדימה אתה נכנס בה על זה שהיא כבר לא צמחונית (שאת מי זה מעניין?), סתם נטפלת למשהו מסויים בכוונה בשביל להציק לה, היא לא חייבת לך דין וחשבון על מה היא אוכלת או לא, שיחקת אותה בתור אחד שבא לתת שיעורים על "עקרונות", אבל אחר כך בעצמך רשמת שאתה לא חייב דין וחשבון לאף אחד. אז למה היא חייבת לך?

כל משתמשי הפח שממש מתאמצים להרוס את הפוסט ולומר דברי ביקורת בצורת הייטינג והשמצה - בבקשה חדלו.
הבנו, אתם לא אוהבים את אושר, משפחת וולקן, השיפוט באיגוד ומה שמסביב. זה בסדר לא לאהוב. זה בסדר מצידי לכעוס/לשנוא/לקנא/לא להעריך. רק חבל שלא מצאתם דרך להביע זאת בצורה מספיק מכובדת ומנומסת, כמו למשל כמה משתמשים אחרים שעדיין מנהלים דיון-משנה ברמה סבירה ואף מעבר (והודעות לא מתאימות נמחקו ואף ננקטו צעדים כנגד המפרסמים).
אתם יכולים לחזור לפלטפורמות אחרות, כי כאן בפורום זה לא יקרה.

לנושא האשכול עצמו (ומעבר לדבריו של אליהו בנושא) -

זה מסוג האשכולות שמתפתחים לדיוני משנה, גם אם ממש ננסה שלא. כל עוד דיוני המשנה הם רלוונטיים ומתבצעים תחת חוקי הפורום - אין בעיה. ההיפך, זה מוסיף לרמה של הפורום (התנגחויות מאופקות זה מבורך). אבל בל נסטה ונהפוך את זה למסע השמצות או הכפשות, כי כבר היינו ושם והדרך לכך מאוד קצרה.

בהצלחה בהמשך

אני כאן מעט מאוד זמן והידע שלי מאוד דל יחסית לחברי הפורום, אבל אני חושב שאם מישהו אחר היה מתנהג בצורה שבה אתה מתנהג, הוא היה מקבל באן.

אתה עושה שרירים על ילדה בת 17, במקום לפרגן לה ולדחוף אותה קדימה אתה נכנס בה על זה שהיא כבר לא צמחונית (שאת מי זה מעניין?), סתם נטפלת למשהו מסויים בכוונה בשביל להציק לה, היא לא חייבת לך דין וחשבון על מה היא אוכלת או לא, שיחקת אותה בתור אחד שבא לתת שיעורים על "עקרונות", אבל אחר כך בעצמך רשמת שאתה לא חייב דין וחשבון לאף אחד. אז למה היא חייבת לך?

כתבתי בדיוק תגובה אחרת על הצמחונות, אתה מוכן לצטט אותי איפה ׳נכנסתי בה׳ בבקשה?
היא לא חייבת לי דין וחשבון ולא חייבת לענות, עדיין זכותי לשאול ולכתוב את דעתי.

אני לא מקבל באן כי חלק מהמנהלים מסכימים איתי בפרטי ובתוך עצמם ואני לא עובר על חוי הפורום , לא כי אני מישהו כזה או אחר אם אלכס קיבל באן אף אחד פה לא חסין, תאמין לי.

מבחינתי לפרגן לכזאת טכניקה זאת צביעות ממדרגה ראשונה.
לפי ההגדרה הזאת לצערי אתה יורה לעצמך ברגליים...

תגובה שלך על דיון דומה ואני מצטט אותך ידנית בשביל לא להכפיש חלילה את את הספורטאי שיש לי הערכה רבה אליו ולהישגו:
"הרסתם אשכול של סקוואט מטורף, יופי לכם...".

לצערי לאור תגובה זאת ולאור ההערות המכוונות שלך, התרשמותי, אילו הייתה זו תחרות הרמת משקולות או אילו היה מדובר במשקולנית היית מגיב אחרת (או שומר על זכות השתיקה).

הערה לסיום: בבקשה אל תתרץ את העקיצות המכוונות תוך הסתתרות בדמות המאמן כי כפי שנראה ידעת לפרגן גם כאשר היו בעיות טכניקה (וכי למה תעשה איפה ואיפה?) אשר הארו/הערו ע"י סוללת המומחים שנחסמה כאן לאחרונה (לצערנו).

תגובה שלך על דיון דומה ואני מצטט אותך ידנית בשביל לא להכפיש חלילה את את הספורטאי שיש לי הערכה רבה אליו ולהישגו:

לצערי לאור תגובה זאת ולאור ההערות המכוונות שלך, התרשמותי, אילו הייתה זו תחרות הרמת משקולות או אילו היה מדובר במשקולנית היית מגיב אחרת (או שומר על זכות השתיקה).

הערה לסיום: בבקשה אל תתרץ את העקיצות המכוונות תוך הסתתרות בדמות המאמן כי כפי שנראה ידעת לפרגן גם כאשר היו בעיות טכניקה אשר הארו/הערו ע"י סוללת המומחים שנחסמה כאן לאחרונה לצערנו.

תגיד אתה רציני בהשוואה הזאת? אתה לוקח בחורה בת 18 עם נסיון אימונים של שנה ומשווה אותה לפאוורליםטרים חזקים ממנה פי מאה? גם אני ראיתי את אדי הול וחבר׳ה אחרים בקליבר שלו מרימים עם גב עגול, זה אומר שגם אני יתחיל למשוך עם גב עגול? אגב,אני בטוח שגם הם לא מנחים את המתאמנים ״הרגילים״ שלהם למשוך כך וגם הם סביר להניח מושכים כך רק במקרים מסויימים ולא בצורה קבועה.

לפותחת האשכול: כל הכבוד על ההישג אבל אני ממליץ לך להפסיק עם זה ויפה שעה אחת קודם. בכל עשרות הסרטונים שראיתי (ריפטו, Allan thrall ועוד רבים וטובים),ובכל המאמרים שקראתי לא ראיתי מקרה אחד של הרמה עם גב עגול. ההיפך הוא הנכון. רק אזהרות עצות וטיפים כיצד להימנע מזה. בחדר הכושר שלי יש מתאמן חזק ומנוסה הרבה יותר ממך שמשך עם גב עגול והיום הוא עם פריצה+2 בלט דיסק. עצתי לך היא להפסיק להתייחס למאמן שלך כמו חסיד לרבי (זה מה שזיהיתי בחלק מהתגובות שלך) וללכת וללמוד גם ממקורות אחרים.

• פותח/ת השרשור
עצתי לך היא להפסיק להתייחס למאמן שלך כמו חסיד לרבי (זה מה שזיהיתי בחלק מהתגובות שלך) וללכת וללמוד גם ממקורות אחרים.

תודה על הדאגה, אבל אני חקרתי ולמדתי את הנושא בעצמי, ועוד לפני שהגעתי לאושר משכתי עם גב עגול.

הערה לסיום: בבקשה אל תתרץ את העקיצות המכוונות תוך הסתתרות בדמות המאמן כי כפי שנראה ידעת לפרגן גם כאשר היו בעיות טכניקה (וכי למה תעשה איפה ואיפה?) אשר הארו/הערו ע"י סוללת המומחים שנחסמה כאן לאחרונה (לצערנו).

אין לי מושג על מה ציטטת אותי , אז אני לא יודע על מה אתה מדבר אם תפנה אותי אוכל להגיב יותר טוב.
של מי הסקוואט? איך הוא נראה?
בלי קשר, אתה מוזמן לשאול כל מתאמן שעבר דרכי לא משנה אם זה בהרמת משקולות/ כדורסל/ קרוספיט/כוח אף אחד לא חסין לביקורת (אלא אם כן לדעתי הוא מתאמן או מאמן שיכולים ללמד אותי דבר או 2 . ושוב אני מדגיש, לדעתי) ואני המאמן הכי נוקשה שקיים (כזה שמרביץ למתאמנים שלו עם מגבת שצריך).
אין פה שום ׳עקיצות מכוונות׳ כיוון ולא אכפת לי אישית כמעט מאף אחד פה ככה שלמה לי לעקוץ מכוונות אם אין לי שום רגש או אכפתיות כלפיה או כלפי החבר׳ה שלדעתך אני ׳עוקץ אישית׳ , אכפת לי מצמחונות ולכן שאלתי אותה על כך , מעבר לזה לא שאלתי ולא אמרתי לה כלום על שום דבר ולדעתי אתה הוזה דברים או שיש לך משהו אישי נגדי.

נערך לאחרונה:
yawn-emoji.png

תודה על הדאגה, אבל אני חקרתי ולמדתי את הנושא בעצמי, ועוד לפני שהגעתי לאושר משכתי עם גב עגול.[/QUOTE

גם אני חקרתי ולמדתי לא מעט ובאף מקום לא מצאתי כזה דבר אלא ההיפך רק אזהרות מכך. אשמח לראות מקור שטוען שמשיכה עם גב עגול לא מזיקה לגב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית