הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לאן הגענו?

leftyland

משתמש משקיע
2,805
392
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
20,021
2,805
392
חזרתי הביתה והטלויזיה פתוחה על ערוץ 2, ושם יש תוכנית בשידור חי, "שלום האח הגדול".
אני חושב לעצמי: זהו, אין יותר בעיות בארץ ובעולם? זה כל כך חשוב לדווח ולדבר על מה שנעשה בתוכנית מציאות דלוחה, שאפשר לדחוק משדרים אחרים, אפילו בשעה מתה כמו שישי אחרי הצהריים?
גועל נפש.

אני לא פותח טלוויזיה בכלל מלבד שידורי NFL, המדיה הזו מתה ברגע שהריאלטי השתלט עליה.

איזה ערוץ ספורט משדר משחקי NFL?
וזה גם בשעות מגוכחות כמו משחקי NBA?

איזה ערוץ ספורט משדר משחקי NFL?
וזה גם בשעות מגוכחות כמו משחקי NBA?
זה תלוי, נניח ביום ראשון יש את הגמרים האיזוריים, אני חושב שמתחיל ב22:00 המשחק הראשון(ESPN\FOX SPORTS) ואחריו השני ב01:45 (METV)

באמצע העונה המשחקים ב20:00

חזרתי הביתה והטלויזיה פתוחה על ערוץ 2, ושם יש תוכנית בשידור חי, "שלום האח הגדול".
אני חושב לעצמי: זהו, אין יותר בעיות בארץ ובעולם? זה כל כך חשוב לדווח ולדבר על מה שנעשה בתוכנית מציאות דלוחה, שאפשר לדחוק משדרים אחרים, אפילו בשעה מתה כמו שישי אחרי הצהריים?
גועל נפש.
וואו, אתה כ"כ רגיש, איכפתי וללא כל צל של ספק, נאור. למען האמת, אתה כ"כ נאור שאני מאבד את ההכרה.
ערוץ 2 הוא ערוץ מסחרי, הוא לא חייב לך כלום.

אין ספק שהגענו לתחתית לגמרי. לא איבדתי את ההכרה אבל גם הלב שלי יוצא אליך

:suicide:יותר מעצבן שאנשים באמת רואים את זה(שברו את שיאי הרייטינג!!!) לאן הגענו????
😣:(

זה באמת עצוב שהגענו למצב שאנשים מבזבזים את הזמן שלהם בצפייה באנשים אחרים שמבזבזים את הזמן שלהם במטרה לזכות באיזה פרס כספי.

למה שיפסיקו לשדר את זה? זה נועד בשביל לעשות כסף וכול עוד זה ממשיך ככה אין סיבה שיפסיקו לשדר את זה.

תכלס, לא מבין מה הבעיה באח הגדול? יש מלא ריאלטי זבל לדוגמה רוקדים עם כוכבים. אבל זה מעניין כשתוקעים 20 אנשים ביחד בבית מסוגים שונים. רואים אינטראקציות בין אנשים, התנהגות, דעות, רעיונות.אפשר לבקר את הליהוק אבל הרעיון עצמו, מה רע?!

• פותח/ת השרשור
וואו, אתה כ"כ רגיש, איכפתי וללא כל צל של ספק, נאור. למען האמת, אתה כ"כ נאור שאני מאבד את ההכרה.

אני מציע שתשב, כדי שלא תאבד את ההכרה. אולי תאכל איזה צ'יפס קטן מהשאריות של קורן.

לידיעתך, הזכייניות של ערוץ 2 חייבות לעמוד בתנאי המכרז, ובין השאר, עליהן להקדיש שעות שידור גם לתוכניות איכות. אסור להן לשדר תכנים כאוות נפשן והן נקנסו בעבר על אי-עמידתן בתנאים; רק חבל שהקנסות כל כך לא מזיזים להן, אז הן ממשיכות בכך.

ויפה שאתה יכול להסיק את כל התכונות האלה עלי מההודעה היחידה הזו.

אני מציע שתשב, כדי שלא תאבד את ההכרה. אולי תאכל איזה צ'יפס קטן מהשאריות של קורן.

לידיעתך, הזכייניות של ערוץ 2 חייבות לעמוד בתנאי המכרז, ובין השאר, עליהן להקדיש שעות שידור גם לתוכניות איכות. אסור להן לשדר תכנים כאוות נפשן והן נקנסו בעבר על אי-עמידתן בתנאים; רק חבל שהקנסות כל כך לא מזיזים להן, אז הן ממשיכות בכך.

ויפה שאתה יכול להסיק את כל התכונות האלה עלי מההודעה היחידה הזו.

נפלא, ואיך כל זה מתקשר למה שרשמתי? או שאתה סתם זורק עובדות טריוויה לא קשורות בעליל?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
נפלא, ואיך כל זה מתקשר למה שרשמתי? או שאתה סתם זורק עובדות טריוויה לא קשורות בעליל?

זה מתקשר לדבריך הבאים:

אני חושב שאתה אינטלגנטי מספיק בשביל לבצע את הקישור בין הדברים.

זה מתקשר לדבריך הבאים:

אני חושב שאתה אינטלגנטי מספיק בשביל לבצע את הקישור בין הדברים.

לפי מה שאתה רשמת, הזכייניות חייבות לערוץ.
א) אני לא רואה איך הצד שלך נכנס לעניין. הזכיינית הרלוונטית עדיין לא חייבת לך כלום.
ב) אני לא רואה איך שידור של האח הגדול ביום שישי בצהריים מפר את ההסכם של הזכיינית עם ערוץ 2(במילים אחרות, זה לא מוכיח שהן לא משדרות "תוכניות איכות" אשר הן מתחייבות לשדר בשעות אחרות). אפילו אם הזכיינית מפרה את ההסכם, זה עדיין לא עניינך, מעצם היותם של הזכיינית ושל הערוץ גופים מסחריים.

הבעיה היא שאני אינטיליגנטי מדי בשביל לבצע את הקישור בין הדברים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית