הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לאן הגענו?

תגיד מאיזה גיל בן - אדם יכול להחליט בשביל עצמו לדעתך?

לגבי גרמניה הנאצית זה בדיוק הנקודה שלי. הרי ברור שרצח המוני זה דבר רע, הרי כל אדם בעל רמת משכל נמוכה יכול להבין את זה. אז איך עם שלם, השתתף בדרך אחד או אחרת ונתן יד במעשה? אתה מאשים את הפשיזים? השלטון? המנהיג?... אני אישית מאשים את האנושות!
קח לדוגמא את מסע הצלב, רצח המכשפות, ועוד אלפי מקרים היסטורים טפשים שאנשים נהרגו בגלל דבר דבילי.
היטלר היה אדם מאוד אינטיליגנטי. אם מסתכלים על זה מנקודת מבט סטטיסטית, יש הסתברות מאוד גבוהה שהוא היה הרבה יותר אינטיליגנטי ממך. הנה, הטענה שלך נפסלה.

שמע אם היו עורפים ראשים עם גרזן בכיכר העיר או תולים אנשים זו היתה סיבה מספיק טובה בשבילי לצאת מהבית

אפשר למכור בירות ולשים מוזיקה

ממש טרנטינו בLIVE

ולמה נראה לך שצריך תואר כדי לעשות כסף ?
רוב התארים זה בשביל המעמד (להגיד יד לי תואר)

אני לא חושב שיש דמוקרטיה, אפילו בארה"ב אין דמוקרטיה (אובמה)
ולמה נראה לך שפאשיזם הוא טוב בצורה מסויימת ? אולי בעירק היה יותר טוב תחת שלטון סדאם (דיקטטורה מתאימה למדינות כאלה) מאשר האנרכיה שיש שם עכשיו

🙌

לגבי התואר, אני רואה את זה כל פעם מחדש. אנשים עושים תואר בשביל הראזומה(אתה יכול לקרוא לזה מעמד) התואר שאתה עושה ממקצע אותך לשם מחקר אך לא לטובת עבודה מעשית
(אני מתיחס למרבית התוארים)

מו, זה בדיוק הנקודה שלי. אם טוב להם בעירק תחת השלטון הזה, זה החיים שלהם והאמונה שלהם. תראה מה הדגשתי בציטוט מויקי לגבי פשיזים אלה נקודות טובות לדעתי במשטר.

ולגבי אנרכיה, הרי פירוש זה דבר מעולה 😃
ציטוט מויקי -> אנרכיהיוונית: ἀναρχία anarchía, "ללא סמכות"), במובנה הרחב, היא מצב בו חברה אנושית מתקיימת ללא ממשלה או שלטון כלשהו.
אין שלטון אז תיהיה דמוקריה טהורה, אני יעשה מה שאני רוצה.
וזה בדיוק הנקודה שאני אומר שאין דבר כזה לא מכתיבים לי או מעברים לי במסרים נסתרים לגבי מה טוב ומה רע. תמיד צריך להיות שלטון, רק שכיום זה דמוקרטיה פרלמנטרית.

asdasd, הנקודה שלי היא זה התוכנית הזאת היא חוסר בהשכלה וביזבוז של זמן.
אבל מרבית האנשים חושבים שהיא תוכנית טובה.

עריכה:
סיפורים נורא מרגשים אתה מספר.
ואתה שאתה לא רוצה לנהל דיון עם בן אדם טיפש, הייתי תיחס לתגובה שלך כאלה חסר כל תוכן.

עריכה נוספת:
היטלר היה אדם מאוד אינטיליגנטי. אם מסתכלים על זה מנקודת מבט סטטיסטית, יש הסתברות מאוד גבוהה שהוא היה הרבה יותר אינטיליגנטי ממך. הנה, הטענה שלך נפסלה.
אני לא אמרתי שהוא לא היה אינטליגנטי, אלא הרי ברור שרצח המוני זה דבר רע, הרי כל אדם בעל רמת משכל נמוכה יכול להבין את זה.

נערך לאחרונה:
🙌

לגבי התואר, אני רואה את זה כל פעם מחדש. אנשים עושים תואר בשביל הראזומה(אתה יכול לקרוא לזה מעמד) התואר שאתה עושה ממקצע אותך לשם מחקר אך לא לטובת עבודה מעשית
(אני מתיחס למרבית התוארים)

מו, זה בדיוק הנקודה שלי. אם טוב להם בעירק תחת השלטון הזה, זה החיים שלהם והאמונה שלהם. תראה מה הדגשתי בציטוט מויקי לגבי פשיזים אלה נקודות טובות לדעתי במשטר.

ולגבי אנרכיה, הרי פירוש זה דבר מעולה 😃
ציטוט מויקי -> אנרכיהיוונית: ἀναρχία anarchía, "ללא סמכות"), במובנה הרחב, היא מצב בו חברה אנושית מתקיימת ללא ממשלה או שלטון כלשהו.
אין שלטון אז תיהיה דמוקריה טהורה, אני יעשה מה שאני רוצה.
וזה בדיוק הנקודה שאני אומר שאין דבר כזה לא מכתיבים לי או מעברים לי במסרים נסתרים לגבי מה טוב ומה רע. תמיד צריך להיות שלטון, רק שכיום זה דמוקרטיה פרלמנטרית.

asdasd, הנקודה שלי היא זה התוכנית הזאת היא חוסר בהשכלה וביזבוז של זמן.
אבל מרבית האנשים חושבים שהיא תוכנית טובה.
אם זה מה שאתה חושב, אל תראה אותה. מה הסיפור שלך, מישהו הכריח אותך?
אגב, מה הופך אותה ל"בזבוז זמן" בניגוד לתוכניות טלויזיה אחרות?
מבחינתך, רק מה ש"משכיל" אותך הוא לא בזבוז זמן?

אנכיה לא טובה עקב העובדה שנוצר וואקום שקבוצות יכולות לנצל זאת כדי ליצור דיקטטורה
ובמסגרת אנרכיה אין גוף שיאגד את "הטובים" כנגד אותן קבוצות

ראה מה קורה במדינות עולם שלישי
או בתרחישים כמו בסרטים מקס הזועם, ודומיו. בסרטים הטובים לכאורה מאוגדים במעין צורת שלטון מסוימת (בד"כ דמוקרטיה כלשהי) וגם כן הרעים (דיקטטורה) - מעניין למה ?
כך שאנרכיה לא יכולה להתקיים גם כן
כיוון שתמיד מצב כזה יוביל להתאגדות מסוימת בצורה מסוימת של קבוצות

אם זה מה שאתה חושב, אל תראה אותה. מה הסיפור שלך, מישהו הכריח אותך?
אגב, מה הופך אותה ל"בזבוז זמן" בניגוד לתוכניות טלויזיה אחרות?
מבחינתך, רק מה ש"משכיל" אותך הוא לא בזבוז זמן?
אף אחד לא הכריח אותי לראות אותה, אך היא קיימת ואנשים מדברים עליה. -> זה גורם לי לחשוב מה גורם להם לראות את זה. מעצבן אותי שהתקשורת הפכה את זה לדבר מה, כאשר זה תוכנית ראלטי טיפשה.
היא בזבוז זמן וזאת דעתי.
רק מה שמשכיל/גורם לי לחשוב לדעתי שווה לראות.

אף אחד לא הכריח אותי לראות אותה, אך היא קיימת ואנשים מדברים עליה. -> זה גורם לי לחשוב מה גורם להם לראות את זה. מעצבן אותי שהתקשורת הפכה את זה לדבר מה, כאשר זה תוכנית ראלטי טיפשה.
היא בזבוז זמן וזאת דעתי.
רק מה שמשכיל/גורם לי לחשוב לדעתי שווה לראות.

סבבה אז אתה את הבחירה שלך עשית , אל תעשה אותה בשביל אנשים אחרים .

סבבה אז אתה את הבחירה שלך עשית , אל תעשה אותה בשביל אנשים אחרים .

אני ממש לא אומר מה לראות לאנשים, אך אני יכול להביע את הדעה שלי בנושא וכן בקשר לתוכנית.
כמו כן אני אומר שהתקשורת משדלט מה לראות.

לא בהכרח, היו לו המון טעויות מבחינה צבאית שנבעו בעיקר מזה שהוא היה אטום לגמרי, אינטילגנציה לא נבחנת רק על ידי הצלחות של בן אדם.

רגע... יצאנו מנקודת הנחה שרצח עם וכל מה שנעשה ע"י המפלגה הנאצית היה רע כן?

אבל.. העם היה מודע לשאיפות של היטלר.. ולכוונותיו, ובכל זאת הוא נבחר, כי זה מה שהעם חשב שיהיה לטובתו.
ובסופו של דבר היטלר הצליח לשכנע את רוב העם הגרמני שבאמת מה שהוא עושה מוצדק.. (תתקנו אותי אם אני טועה.. ע"י הרבה נאומים והוכחות.. ולא בהכרח ע"י איומי אקדח.. דבר שנורא דוגלים פה בפורום)
אז.. אם העם הגרמני עשה את בחירתו והחליט שזה הדבר שטוב לו.. איך אתם אומרים שזה היה מעשה רע? (או שאתם לא.. ואז זה סיפור אחר)

אבל.. העם היה מודע לשאיפות של היטלר.. ולכוונותיו, ובכל זאת הוא נבחר, כי זה מה שהעם חשב שיהיה לטובתו.
ובסופו של דבר היטלר הצליח לשכנע את רוב העם הגרמני שבאמת מה שהוא עושה מוצדק.. (תתקנו אותי אם אני טועה.. ע"י הרבה נאומים והוכחות.. ולא בהכרח ע"י איומי אקדח.. דבר שנורא דוגלים פה בפורום)
אז.. אם העם הגרמני עשה את בחירתו והחליט שזה הדבר שטוב לו.. איך אתם אומרים שזה היה מעשה רע? (או שאתם לא.. ואז זה סיפור אחר)

אתה אידיוט או שזה היה בצחוק?

סביר להניח שאני אדיוט.. מה שונה בין מה שאני אמרתי למה שאתם אמרתם?

שהוא נבחר לפני מה שהוא עשה ולאחר שנבחר ביטל את הבחירות
והוא הפך לדיקטטור, זה לא רצון העם

(עזוב את זה שההודעה שלך מטומטמת)

די נו.. עזוב את ביטול הבחירות.. קח את העם הגרמני כמכלול.. כמה מהם התנגדו באופן חריף.. ולא היו במצב של "יהיה מה שיהיה" או שחשבו שהיטלר צודק..? 10%?

שהוא נבחר לפני מה שהוא עשה ולאחר שנבחר ביטל את הבחירות
והוא הפך לדיקטטור, זה לא רצון העם

(עזוב את זה שההודעה שלך מטומטמת)
האידיאולוגיה הנאצית הייתה די אגרסיבית מלכתחילה.
אבל להוא שכתב תהודעה, היטלר בסופו של דבר הוציא את כל המפלגות מחוץ לחוק בדרכים דמוקרטיות ככה שלא היה לעם הגרמני בכלל ברירה.

העם בחר בהיטלר בגלל כל הדברים הטובים שהוא הבטיח להם. העם היה מודע למה שהיטלר אמר אבל איך היטלר יעשה את זה לא עניין אותו, לדוגמא הוא הבטיח להם מקומות עבודה ואמר שבגלל היהודים לוקחים להם את העבודה(היהודים היו עשירים והיו בעלי תפקידי מפתח כמו מנהלי בנקים)
לגבי פיתרון הסופי זה היה בשלב מאוחר יותר(בזמן של פלישה לרוסיה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית