הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב דל פמימה ארוחה לפני ואחרי אימון

ידידופלצת

משתמש מתחיל
144
43
נק' מוניטין:
17
144
43
שלום, קראתי בפורטל מס' מאמרים לגבי התזונה בדל פחמימה פרוטוקול השומן העיקר וכו'..

בגדול אני בחיטוב, על 500 גרעון קלורי (SUMMER BITCH!!)
משלב דל פחמימה (20 גר' ביום) עם מאדקאוו ופעם בשבוע הפרוטוקול הראשון של ליל מהאמר הבא:

פרוטוקולי השומן העיקש - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

רציתי לדעת.. בחיטוב דל פחמימה (אני עומד בערך על 20 גר' ביום)
מה אוכלים לפני ואחרי אימון? כאילו גם אז בלי פחמימה לחלוטין או את המינימום פחמימה לצרוך אחרי/ לפני?

כמובן שאני מעדיף למקסם ירידה בשומן מבלי לפרק שריר או שהגוף יפרק חלבון בטעות חח תודה.

20גרם ביום נשמע לי קצת מדי מה הbmr שלך
ואם אתה אוכל רק 20גרם פחמימה ביום אין לך אפשרות כמעט בכלל לאכול פחמימות מלבד ירקות וגם זה בקושי אז זה לא כל כך משנה העניין של תזמון הארוחות

לפני אימון כך שתיים שלוש כפיות של שמן קוקוס. לאחר האימון תאכל רגיל

אתה מתחיל יותר להסתמך על שומן כמקור אנרגיה שאתה נמצא בדל פחמימה הפחמימות העיקריות שלך זה ירקות (ירוקים) ושומן(בשר שמן,דגים שמנים) הייתי ממליץ אחרי אימון.
יש גם האוכלים גבינות שמנות יש אנשים שמשפיע עליהם לרעה כלומר מעכב ירידה במשקל תנסה אני ספציפית זה לא משפיע עליי

אתה מתחיל יותר להסתמך על שומן כמקור אנרגיה שאתה נמצא בדל פחמימה הפחמימות העיקריות שלך זה ירקות (ירוקים) ושומן(בשר שמן,דגים שמנים) הייתי ממליץ אחרי אימון.
יש גם האוכלים גבינות שמנות יש אנשים שמשפיע עליהם לרעה כלומר מעכב ירידה במשקל תנסה אני ספציפית זה לא משפיע עליי
אני פחות הייתי מסתמך על המון גרם על כל קילו ממשקל הגוף יספיק

לא הבנתי את הכוונה שלך..
אני לדוגמה שוקל 100קילו (מה שנכון) אני אוכל 100גרם שומן
אדם ששוקל 70 קילו אוכל 70גרם שומן
יותר מזה לא צריך ועדיף שתאכל יותר חלבון כי אתה בחיטוב מאשר לאכול יותר שומן

אני לדוגמה שוקל 100קילו (מה שנכון) אני אוכל 100גרם שומן
אדם ששוקל 70 קילו אוכל 70גרם שומן
יותר מזה לא צריך ועדיף שתאכל יותר חלבון כי אתה בחיטוב מאשר לאכול יותר שומן
הוא בדל פחמימה של 20גר הוא צריך מקור אנרגיה ואם הוא לא יצרוך שומן והרבה (שומן טוב) שנתתי דוגמאות למעלה ואם תרצה אתן עוד יהיו לא חוסרים בגוף והוא פשוט יכנס למצב של קריסה הגוף לא מתפקד מפי 3-4 גרם חלבון תיהיה הגיוני

הוא בדל פחמימה של 20גר הוא צריך מקור אנרגיה ואם הוא לא יצרוך שומן והרבה (שומן טוב) שנתתי דוגמאות למעלה ואם תרצה אתן עוד יהיו לא חוסרים בגוף והוא פשוט יכנס למצב של קריסה הגוף לא מתפקד מפי 3-4 גרם חלבון תיהיה הגיוני
פי לא אמרתי כלום על פי 3-4 חלבון ואני גם אמרתי שלא צריך להגיע ל20 גרם פחמימה אלה אם כן הוא מתחרה אבל הוא צריך להיות גם בגירעון קלורי אל תשכח
במקרה של כמעט 0גרם פחמימה אפשר להעלות קצת את השומן ל1.2 על קילו משקל גוף

פי לא אמרתי כלום על פי 3-4 חלבון ואני גם אמרתי שלא צריך להגיע ל20 גרם פחמימה אלה אם כן הוא מתחרה אבל הוא צריך להיות גם בגירעון קלורי אל תשכח
במקרה של כמעט 0גרם פחמימה אפשר להעלות קצת את השומן ל1.2 על קילו משקל גוף
זה בדיוק מה שדיברתי להשאר בגרעון אבל מבחינת חלוקת במאקרו של אבות המזון משתנה מן הרגיל התבססות על שומן כמקור אנרגיה וחלבון והשאר פחמימה

זה בדיוק מה שדיברתי להשאר בגרעון אבל מבחינת חלוקת במאקרו של אבות המזון משתנה מן הרגיל התבססות על שומן כמקור אנרגיה וחלבון והשאר פחמימה
אני מכיר את הדיאטה אבל זה לא כמו במסה שאוכלים המון שומן בחיטוב עדיף לשמור על חלבון כמה שיותר גבוהה

Back
למעלה תחתית