הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון איך אתם מכניסים אינטנסיביות לאימון?

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
שבוע טוב קרנפים.

שאלה - איך אתם מכניסים את עצמכם למצב שהאימון הולך בראבק?
לדוגמא, אתמול הגעתי לאימון חזה כתפיים, בשעה 18:00, ישנתי טוב, אכלתי טוב.. הגעתי עם קצת פחות חשק, אבל לא הסכמתי לוותר על אימון בגלל זה.
המכון היה ריק יחסית.
האימון היה מת. לא הצלחתי לסיים סטים, המשקלים היו גרועים, רק רציתי ללכת הביתה (וכן, היו לי אוזניות), הרגשתי מאוד ׳כבוי׳.

איך אתם מכניסים קצת וואסח לאימון?

פשוט מאוד: לא מתבכיינים כמו ילדה. הלוואי עלי לפחות 6 שעות שינה. בדרך כלל אני ישן בין 4 ל 5 שעות. אם כבר הגעת למכון אז תן הכל ותפסיק לבכות.

• פותח/ת השרשור
פשוט מאוד: לא מתבכיינים כמו ילדה. הלוואי עלי לפחות 6 שעות שינה. בדרך כלל אני ישן בין 4 ל 5 שעות. אם כבר הגעת למכון אז תן הכל ותפסיק לבכות.
לא יודע מתי ראית אותי בוכה, ואני ישן בדיוק כמוך (הולך לישון ב23:30, קם ב3:30, כל יום). לא צריך לנסות לצאת גבר בתגובות, אתה סתם יוצא חנון.

לרענן את השירים,
לחשוב על ההרגשה של אחרי אימון טוב (וככה לנסות לתת אימון טוב )
לא להסתכל בשעון.

ולהבין שלפעמים יש גם אימונים פחות טובים ,בכל זאת אנחנו בני אדם , לא רובוטים.

לחשוב על דברים שעושים לך טוב, שגורמים לך לרצות לתת את המקסימום. כשאני רואה שיש לי אימון גרוע בדרך כלל אני חושב על בנות וזה נותן לי בוסט.

לחשוב על דברים שעושים לך טוב, שגורמים לך לרצות לתת את המקסימום. כשאני רואה שיש לי אימון גרוע בדרך כלל אני חושב על בנות וזה נותן לי בוסט.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אפשר לקחת כדור קפאין ולהדליק מטאל,
לראות טיפה סרטוני מוטיבציה ואם בכלל לא הולך אז פשוט תנסה לסיים את מה שתוכנן עם מנוחות קצת יותר ארוכות.

איזה הצעות מטומטמות יש לכם
יש ימים שאתה לא מרגיש חלק, מה לעשות ? פשוט תנסה להוציא כמה שאפשר מהאימון. אם אתה מרגיש עייף תכניס איזה בננה לפה ומים קרים

א.אתה מתלונן, פה בפורום שאין לך חשק להתאמן חביבי. זה נקרא להתבכיין מצטער לאכזב אותך.
ב.רשמת שאתה ישן טוב - מבחינתי בן אדם שישן טוב, ישן לפחות 8 שעות.
ג. חנון? עדיין משתמשים במילה הזאת?!

אני אוהב להתחרות במשהו (בלי שהוא יודע את זה)שעושה תרגיל כמו שלי תלוי כמה הוא חזק
או שתחליף שירים לשירים עם bpm גבוהה יותר

מה התוכנית שלך? מה משקלי העבודה שלך בסקוואט, דדליפט, בנץ' ופרס? ומה קצב ההתקדמות?
ברגע שאתה יודע איך להתאמן זה פשוט הופך לדבר הכי כיף שיש, אבל אם אתה יודע לא יודע מה אתה עושה ואתה פשוט בא לאימון עם איזו רשימת מכולת של תרגילים שקיבלת ממאמן רנדומלי במכון שלך זה באמת משעמם, כי אם אין התקדמות אין תכלית לאימון לדעתי, כל המטרה באימונים היא להתקדם וזה מה שהופך את האימון לכיף.

תנסה ללכת עם חברים או להתאמן עם אנשים(שמבינים עניין ולא יזיינו לך תמוח על הזאתי בהליכון).

שמתי לב אצלי שהאימונים האלה שאתה מדבר עליהם בדרך כלל קורים (בהנחה שלא היה שינוי קיצוני בשינה/תזונה בימים האחרונים) ממחשבות וחוסר אינטראקציה. אני חושב שזה מאוד פסיכולוגי ושסתם לדבר עם אנשים בזמני מנוחה דווקא עדיף על אוזניות.

כשיש לך מטרה, אתה לא צריך "אדרנלין"/"אנרגיות" (בכוונה שמתי מרכאות, כי אני מתכוון למה שאתה קורא לו 'ווסאח').

המוטיבציה מגיעה מהמטרה הסופית שאתה קובע לעצמך ואליה אתה אמור לשאוף.

ברור שכשמתחילים להתאמן אז יש המון מוטיבציה בהתחלה ולאט לאט היא דועכת.
אבל ברגע שאתה מבין למה אתה מתאמן ואיך להתאמן, אתה תראה שאתה לא תצטרך את המוטיבציה הזאת.

ללכת לחדר כושר לא צריך להחשב בשבילך נטל, אתה צריך לעשות אתזה כי יש לך מטרה מסויימת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית