הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון נפח אימון

• פותח/ת השרשור MeirTor
  • פורסם בתאריך

MeirTor

משתמש מתחיל
119
6
נק' מוניטין:
6
119
6
שלום, אני מתאמן כבר כשלושה חודשים בתוכנית SS בהמלצת חברי הפורום, עם כל תרגילי הבסיס. פעם ביומיים.

כשאני מסיים את התרגילים שהתוכנית, אני עובר להתאמן במכשירים האחרים שבמכון, אלו שהורכבו לי בתוכנית ה-FBW המקורית שהמדריך בנה לי. 8 מכשירים.

קראתי קצת על נפח אימון גדול והחסרונות הנלווים, אבל מהניסיון הלא רב שלי, אני רואה שלתרגילים שאני עושה במכשירים יש השפעה חיובית על ההתקדמות שלי. המשקל במכשיר לא משקר. אני מתקדם ומתחזק.

האם יש בעייתיות בהתנהלות הזאת? אשמח לתובנותיכם.

מאוד לא מומלץ לשלב 2 תוכניות בבת אחת, במיוחד לא עם תוכנית תובענית כמו SS
כל זה יוביל לעומס על הגוף, אימון יתר, ותקיעה בהתקדמות בשלב מוקדם מאוד של התוכנית
אולי עכשיו אתה מתקדם, אבל זה כי אתה מתחיל, וזה לא חוכמה להתקדם כרגע, אבל אתה פשוט תשרוף את עצמך מהר מדי, ועדיף שלא, ואתה תתקדם גם עם המכונות וגם בלי

• פותח/ת השרשור
מאוד לא מומלץ לשלב 2 תוכניות בבת אחת, במיוחד לא עם תוכנית תובענית כמו SS
כל זה יוביל לעומס על הגוף, אימון יתר, ותקיעה בהתקדמות בשלב מוקדם מאוד של התוכנית
אולי עכשיו אתה מתקדם, אבל זה כי אתה מתחיל, וזה לא חוכמה להתקדם כרגע, אבל אתה פשוט תשרוף את עצמך מהר מדי, ועדיף שלא, ואתה תתקדם גם עם המכונות וגם בלי

מה הכוונה ב'תשרוף את עצמך מהר מדי'?
מה הבעיה לעבוד על היד הקדמית עם מוט W? או קצת פולי עליון לגב? אני באמת לא מבין את הבעייתיות שבדבר

מה הכוונה ב'תשרוף את עצמך מהר מדי'?
מה הבעיה לעבוד על היד הקדמית עם מוט W? או קצת פולי עליון לגב? אני באמת לא מבין את הבעייתיות שבדבר
הכוונה שהגוף שלך יצטרך להתאושש מכל כך הרבה דברים בבת אחת, שמהר מאוד אתה תגיע לנקודה שבה אתה לא מצליח להתאושש יותר בין אימון לאימון
הרעיון של SS הוא לאפשר לך להתקדם תוך כדי שאתה מתאושש מאימון לאימון, וזה מאפשר לך לעשות את זה לאורך זמן
תוסיף עוד שטויות על הדרך ומהר יחסית אתה תגיע לנקודה שאתה לא מספיק להתאושש

• פותח/ת השרשור
הכוונה שהגוף שלך יצטרך להתאושש מכל כך הרבה דברים בבת אחת, שמהר מאוד אתה תגיע לנקודה שבה אתה לא מצליח להתאושש יותר בין אימון לאימון
הרעיון של SS הוא לאפשר לך להתקדם תוך כדי שאתה מתאושש מאימון לאימון, וזה מאפשר לך לעשות את זה לאורך זמן
תוסיף עוד שטויות על הדרך ומהר יחסית אתה תגיע לנקודה שאתה לא מספיק להתאושש

אז ממה שאתה כותב, אני מבין שיכול להיות שההתקדמות תהיה איטית יותר בהמשך.
אבל מצד שני היא תהיה מקיפה יותר, כי אני עובד על יותר קבוצות שרירים. מגוון מאוד

אני רואה שלתרגילים שאני עושה במכשירים יש השפעה חיובית על ההתקדמות שלי. המשקל במכשיר לא משקר. אני מתקדם ומתחזק.
אתה מתקדם עכשיו כנראה בגלל שמשקל בתרגילי הבסיס לא מספיק מאתגר בשבילך. אם תמשיך ככה מהר מאוד אתה תראה שאתה לא מתקדם ולא מתאושש
כי אני עובד על יותר קבוצות שרירים. מגוון מאוד
אין צורך בגיוון הזה בשלב שלך. וב SS אתה עובד על כל קבוצות השרירים.

אז ממה שאתה כותב, אני מבין שיכול להיות שההתקדמות תהיה איטית יותר בהמשך.
אבל מצד שני היא תהיה מקיפה יותר, כי אני עובד על יותר קבוצות שרירים. מגוון מאוד
ב-SS אתה כבר עובד על כל קבוצות השרירים, אין צורך להוסיף יותר
והכוונה שלי הייתה שההתקדמות שלך תהיה כמעט זהה בערך לעם המכונות ובלי, אבל עם המכונות היא תיעצר הרבה לפני

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם.

אני עשיתי משהו בסגנון שאתה מתאר וזה כן הפריע לי להתקדם במשקלים בss.

כשאתה עושה את הss הדבר היחדי שצריך להיות מול העיניים שלך זה להשקיע בתרגילי הבסיס ולהעלות אותם, כל דבר שיכול לפגוע אפילו טיפה ואפילו רק בטווח של חודש קדימה ולאו דווקא היום, לא צריך להיות.
כשאתה בתכונית הזו אל תסתכל על ''השלמת נפח לכתפיים'' ו''עוד טיפה ליד הקדמית'' כי זה כן יפריע, בדוק !
בתוכנית הזו זה עד הסוף משקלים !

כמה רחקו תלך עם זה ? זה כבר תלוי בכמה קלוריות אתה מוכן להוסיף לתפריט וכמה אתה לא מפחד להשמין תוך כדי ההתחזקות.
אם זה לא מתאים לך, פשוט תבחר תוכנית אחרת ולא ss .
בהצלחה

Back
למעלה תחתית