הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיבולת שועל כגרנולה

• פותח/ת השרשור LioRiX
  • פורסם בתאריך

LioRiX

משתמש פעיל
612
42
נק' מוניטין:
58
612
42
הבנתי שהרבה פה מהחברים בפורום ממליצים על שיבולת שועל כפחמימה לתפריט, ורציתי לדעת האם זה משנה אם היא טחונה (קוואקר כמו שאני מאמין שהרוב פה אוכלים) או מלאה וקלוייה בתנור. זו בעצם תערובת שיוצרת גרנולה (אגוזים, שקדים, חמוציות, דבש וקצת שמן זית). זה לא משנה מהערכים, נכון? (וכמובן שאני גם מחשיב את הקלוריות מכל שאר המרכיבים ומודע לזה שהם שומנים בעוד השיבולת עצמה היא פחמימה).

• פותח/ת השרשור
אין שום בעיה עם זה ואין הבדל בערכים
מצויין תודה רבה! כמו כן רציתי לדעת אם אין איזשהו "חיסרון" בדבש ובחמוציות שנמצאים בתערובת. (מה שעשיתי בעצם זה לשקול כל דבר שנכנס לתנור (פקאן, שקדים, חמוציות, שיבולת שועל, דבש ושמן זית), לחבר את הערכים ולחלק במשקל הכולל שיוצא מהתנור אל הצנצנת. כך בעצם חישבתי את כמות הקלוריות פר גרם ואני מחשיב את התערובת כפחמימה/שומן בתפריט.

מצויין תודה רבה! כמו כן רציתי לדעת אם אין איזשהו "חיסרון" בדבש ובחמוציות שנמצאים בתערובת. (מה שעשיתי בעצם זה לשקול כל דבר שנכנס לתנור (פקאן, שקדים, חמוציות, שיבולת שועל, דבש ושמן זית), לחבר את הערכים ולחלק במשקל הכולל שיוצא מהתנור אל הצנצנת. כך בעצם חישבתי את כמות הקלוריות פר גרם ואני מחשיב את התערובת כפחמימה/שומן בתפריט.
אין שום בעיה עם זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית