הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למאזן ניטרלי בעוד כמה שבועות

• פותח/ת השרשור Vaisman
  • פורסם בתאריך

Vaisman

משתמש מתחיל
92
1
נק' מוניטין:
1
92
1
אהלן. אני בן 17 והRMR שלי הוא 2000.
אני מתחיל בעוד מספר שבועות מאזן ניטרלי לאחר שהייתי תקופה ממושכת בחיטוב שברובו היה דל פחמימות. אני מודה שנהייתי רגיש לעניין הפחמימות ואני די יודע שבמשך תקופה אחידה של תפריט רגיל עם הכמות פחמימה הנדרשת ממני אני אתחיל להתעסק עם עניין הנוזלים והנתרן שוב.
יש לי שתי שאלות :
1. איך אני יוצא מהחיטוב בצורה הכי מבוקרת שאפשר למאזן ניטרלי ? אני יודע שבהדרגה אבל השאלה היא באיזה כמות מכיוון שיש הרבה תשובות שונות.
2. האם תפריט שמתמקד יותר בשומן בחלבון ועומד על 120 גרם פחמימה ביום ללא אימון, 150 גרם ביום אימון ודל נתרן בכולו יכול לעבוד ?

ערכים ביום ללא אימון :

1,929.8 קלוריות
פחמימות - 119.1 גרם
חלבון - 161.5 גרם
שומן - 88.3 גרם
סיבים תזונתיים - 18.8 גרם
נתרן - 1,278.9 מ״ג

ערכים ביום אימון :

2,328.7 קלוריות
פחמימות - 149.22 גרם
חלבון - 188.22 גרם
שומן - 108.3 גרם
סיבים תזונתיים - 24 גרם
נתרן - 1,481.1 מ״ג

תודה לעוזרים.

נערך לאחרונה:
מה הגובה והמשקל שלך?
בנוסף, שים לב שאתה משתמש ב-BMR שלך, ואתה אמור להשתמש ב-RMR

לגבי קצב העליה, אין משהו מדוייק, אבל תנסה להתחיל בלהעלות 200 קלוריות בשבוע

• פותח/ת השרשור
סליחה התבלבלתי. RMR הוא 2000.
הגובה הוא 174-175 ס״מ והמשקל הוא 65

סליחה התבלבלתי. RMR הוא 2000.
הגובה הוא 174-175 ס״מ והמשקל הוא 65
אז אין בעיה בעיקרון
לגבי הקטע של הדל נתרן, הייתי מוותר לחלוטין על העניין, כי לא רק שזה לא ייתן לך שום דבר במיוחד, אלא זה גם יכול לגרום לבעיות בתפקוד הכללי והבריאות שלך

• פותח/ת השרשור
אז אין בעיה בעיקרון
לגבי הקטע של הדל נתרן, הייתי מוותר לחלוטין על העניין, כי לא רק שזה לא ייתן לך שום דבר במיוחד, אלא זה גם יכול לגרום לבעיות בתפקוד הכללי והבריאות שלך
וכשאני אמור לעלות בקלוריות בהדרגה, לעלות בעיקר את הפחמימות בהדרגה או גם את החלבון והשומן ?

וכשאני אמור לעלות בקלוריות בהדרגה, לעלות בעיקר את הפחמימות בהדרגה או גם את החלבון והשומן ?
אם אתה כבר אוכל 2 גרם לקילו בחלבון ו-0.8-1 גרם שומן לקילו, אז זה לא משנה

Back
למעלה תחתית