הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Wit and Wisdom of Sun the Skeleton

טרמינייטר אתה עדיין גולש בקקי?
אני זוכר שאתה, היפרטרופי, סילה, ארבל ושאר חברי הקרקס הבכירים הייתם מתווכחים עם עודד, רן וliftheavy ש "אחי כל הבדיבילדרים מתאמנים ABCDEF אתה אומר שהם טועים????".

מי הגיב בשמי ב10 בבוקר? אני הייתי בעבודה ונראה לי שמישהו הטריל כדי להקפיץ את הפוסט מהיוזר שלי.

אני זוכר שאתה, היפרטרופי, סילה, ארבל ושאר חברי הקרקס הבכירים הייתם מתווכחים עם עודד, רן וliftheavy ש "אחי כל הבדיבילדרים מתאמנים ABCDEF אתה אומר שהם טועים????".

עדיין גולש שם, אבל שיניתי את דעתי לגבי כל הנושא,
ובנוגע לבודיבילדרים אני לא מדבר בכלל, עם כל החומרים שעפים שם אי אפשר להתאים את האימונים שלהם למתאמנים טבעיים.

Ah, the good old days

יש כאן ציטוטים לא רעים, ואפילו כמה פנינים ממש : ))

בכל אופן, כל עוד השרשור והציטוטים נעוצים כאן, לטעמי קורן (ולו בשם האתיקה, שלא לדבר על כמה שזה מביך) אמור להימנע או לצמצם למינימום הערות לאחרים.

חחחחח תודה על הקולקצייה

מפי sugarzaza:

חלב - דל שומן ?
כולם יודעים שהשומן במוצרי החלב הוא שומן רווי ולכן יש להמנע ממנו ע"י צריכה של מוצרי חלב דלי שומן.

יש כאן ציטוטים לא רעים, ואפילו כמה פנינים ממש : ))

בכל אופן, כל עוד השרשור והציטוטים נעוצים כאן, לטעמי קורן (ולו בשם האתיקה, שלא לדבר על כמה שזה מביך) אמור להימנע או לצמצם למינימום הערות לאחרים.

חחחחח תודה על הקולקצייה

להמנע מהערות לאחרים?? התכוונת לקפוץ מהגג... BTW אני לא מאמין שהוא כתב את זה...נראה לי מופרך מידי...

מפי sugarzaza:

חלב - דל שומן ?
כולם יודעים שהשומן במוצרי החלב הוא שומן רווי ולכן יש להמנע ממנו ע"י צריכה של מוצרי חלב דלי שומן.
אחי אל תלכלך אתה לא יודע מה עומד מאחורי טיעוניו של סוכר זזה

Cereal and nonfat milk support muscle recovery following exercise
Lynne Kammer email, Zhenping Ding email, Bei Wang email, Daiske Hara email, Yi-Hung Liao email and John L. Ivy email

Journal of the International Society of Sports Nutrition 2009, 6:11doi:10.1186/1550-2783-6-11
Published: 14 May 2009
Abstract (provisional)

Background

This study compared the effects of ingesting cereal and nonfat milk (Cereal) and a carbohydrate-electrolyte sports drink (Drink) immediately following endurance exercise on muscle glycogen synthesis and the phosphorylation state of proteins controlling protein synthesis: Akt, mTOR, rpS6 and eIF4E.
Methods

Trained cyclists or triathletes (8 male: 28.0+/-1.6 yrs, 1.8+/-0.0 m, 75.4+/-3.2 kg, 61.0+/-1.6 ml O2 * kg-1 * min-1; 4 female: 25.3+/-1.7 yrs, 1.7+/-0.0 m, 66.9+/-4.6 kg, 46.4+/-1.2 mlO2 * kg-1 * min-1) completed two randomly-ordered trials serving as their own controls. After 2 hours of cycling at 60-65% VO2MAX, a biopsy from the vastus lateralis was obtained (Post0), then subjects consumed either Drink (78.5 g carbohydrate) or Cereal (77 g carbohydrate, 19.5 g protein and 2.7 g fat). Blood was drawn before and at the end of exercise, and at 15, 30 and 60 minutes after treatment. A second biopsy was taken 60 minutes after supplementation (Post60). Differences within and between treatments were tested using repeated measures ANOVA.
Results

At Post60, blood glucose was similar between treatments (Drink 6.1+/-0.3, Cereal 5.6+/-0.2 mmol/L, p<.05), but after Cereal, plasma insulin was significantly higher (Drink 123.1+/-11.8, Cereal 191.0+/-12.3 pmol/L, p<.05), and plasma lactate significantly lower (Drink 1.4+/-0.1, Cereal 1.00+/-0.1 mmol/L, p<.05). Except for higher phosphorylation of mTOR after Cereal, glycogen and muscle proteins were not statistically different between treatments. Significant Post0 to Post60 changes occurred in glycogen (Drink 52.4+/-7.0 to 58.6+/-6.9, Cereal 58.7+/-9.6 to 66.0+/-10.0 mumol/g, p<.05) and rpS6 (Drink 17.9+/-2.5 to 35.2+/-4.9, Cereal 18.6+/-2.2 to 35.4+/-4.4 %Std, p<.05) for each treatment, but only Cereal significantly affected glycogen synthase (Drink 66.6+/-6.9 to 64.9+/-6.9, Cereal 61.1+/-8.0 to 54.2+/-7.2%Std, p<.05), Akt (Drink 57.9+/-3.2 to 55.7+/-3.1, Cereal 53.2+/-4.1 to 60.5+/-3.7 %Std, p<.05) and mTOR (Drink 28.7+/-4.4 to 35.4+/-4.5, Cereal 23.0+/-3.1 to 42.2+/-2.5 %Std, p<.05). eIF4E was unchanged after both treatments.
Conclusion

These results suggest that Cereal is as good as a commercially-available sports drink in initiating post-exercise muscle recovery

, 09:57 #1
The Sun
Banned

כללי:: אנטיפאט,פסיכופט,עד מתי אוגוסט06
עוסק ב:: שחיף
חדר כושר: אני שחיף
דיאט קולה
ברור שזה לא בריא והכל... השאלה אם זה עלול להשפיע על ספיגה של חלבון או להפריע בפיתוח גוף?

לא, אבל מקומה של אישה הוא במטבח ולא באזור המשקולות בחדר הכושר.
חח מושון השוביניסט אבל בתחלס הוא צודק בנות לא צריכות לעשות סקוואט הם צריכות רק את המכונה הזו לתחת הליכות ואופניים ובשאר הזמן הם צריכות להיות בבית מכינות לגבר את האוכל!אנחנו לא יודעים להכין...

חח מושון השוביניסט אבל בתחלס הוא צודק בנות לא צריכות לעשות סקוואט הם צריכות רק את המכונה הזו לתחת הליכות ואופניים ובשאר הזמן הם צריכות להיות בבית מכינות לגבר את האוכל!אנחנו לא יודעים להכין...

אחי אתה יודע איזה תחת סקוואט עושה לבנות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית