עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טרמינייטר אתה עדיין גולש בקקי?
אני זוכר שאתה, היפרטרופי, סילה, ארבל ושאר חברי הקרקס הבכירים הייתם מתווכחים עם עודד, רן וliftheavy ש "אחי כל הבדיבילדרים מתאמנים ABCDEF אתה אומר שהם טועים????".
לך תדע מה תמצא אם תלך כמה שנים אחורה 🙄רק על coldfire אי אפשר למצוא פוסטים שהוא לא תומך בSS 🤡.
Ah, the good old daysטרמינייטר אתה עדיין גולש בקקי?
אני זוכר שאתה, היפרטרופי, סילה, ארבל ושאר חברי הקרקס הבכירים הייתם מתווכחים עם עודד, רן וliftheavy ש "אחי כל הבדיבילדרים מתאמנים ABCDEF אתה אומר שהם טועים????".
יש כאן ציטוטים לא רעים, ואפילו כמה פנינים ממש : ))
בכל אופן, כל עוד השרשור והציטוטים נעוצים כאן, לטעמי קורן (ולו בשם האתיקה, שלא לדבר על כמה שזה מביך) אמור להימנע או לצמצם למינימום הערות לאחרים.
חחחחח תודה על הקולקצייה
אני עדיין חושב ככה 🤡מה אתה צוחק? 😉
לא נשכח ולא נסלח... :nono:😵💫🥊
אני עדיין חושב ככה 🤡
אחי אל תלכלך אתה לא יודע מה עומד מאחורי טיעוניו של סוכר זזהמפי sugarzaza:
חלב - דל שומן ?
כולם יודעים שהשומן במוצרי החלב הוא שומן רווי ולכן יש להמנע ממנו ע"י צריכה של מוצרי חלב דלי שומן.
לא, אבל מקומה של אישה הוא במטבח ולא באזור המשקולות בחדר הכושר.אז אתה מודה שאתה שובניסט
חח מושון השוביניסט אבל בתחלס הוא צודק בנות לא צריכות לעשות סקוואט הם צריכות רק את המכונה הזו לתחת הליכות ואופניים ובשאר הזמן הם צריכות להיות בבית מכינות לגבר את האוכל!אנחנו לא יודעים להכין...לא, אבל מקומה של אישה הוא במטבח ולא באזור המשקולות בחדר הכושר.
חח מושון השוביניסט אבל בתחלס הוא צודק בנות לא צריכות לעשות סקוואט הם צריכות רק את המכונה הזו לתחת הליכות ואופניים ובשאר הזמן הם צריכות להיות בבית מכינות לגבר את האוכל!אנחנו לא יודעים להכין...