ייעוץ יומן אכילה יומי- אני אוכל מספיק?

מצב
השרשור נעול

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
החלטתי לרשום כל מה שאכלתי היום על-מנת לקבל חוות דעת האם אני אוכל מספיק בשביל להתקדם באימונים ובכוח. ממש עכשיו התחלתי SS.

ארוחת בוקר:
הפוך במאג על חלב.
4 פרוסות לחם קל + חצי קופסאת קוטג + בננה + ביצה
-
ארוחת ערב:
3 פרוסות חלה(לא לחם קל!) + חצי כוס חומוס וסחוג.
300 גר' חזה עוף + 2 כוסות אורז(גזר+בצל+נטיפי ביצה+סויה)
הפוך עם שליש כוס חלב בלבד.
-
קינוח:
סלייס של עוגת ביסקוויטים.

מאחר ואני לא אוכל דברים שאת כולם אפשר למדוד (כמו האורז עם כל מה שבתוכו), האם יש מישהו שיכול להעריך כמה אני אוכל ביום ? (ללא העוגה, זה לא משהו שקורה כל יום)

• פותח/ת השרשור
יש המון מאכלים בריאים שאני ממליץ לך,המבורגרים,חטיפי שוקולד(סניקרס מומלץ כי יש בוטנים למקור שומן איכותי),בנוסף שוקו,המון שוקו(גם מזין וגם טעים)
ואם אתה מרגיש שאכלת מספיק אפשר להתפנק על פיתה עם שווארמה(אל תשכח לשים סלט בשביל הויטמינים)

אני מעדיף להמנע מהמבורגרים ולאכול מאכלים אחרים בעלי אותם ערכים.

בוטנים, אגוזים, שקדים, כל זה מומלץ?
יש לי גישה לזה. השאלה כמה ביום?

חחח בדיוק מה שרציתי לשים פה.
בכל מקרה אני לא רואה אצלך פה משהו שאי אפשר לחשב במחשבון רגיל, אם אתה מדבר על הפוך במאג אתה בכלל לא אמור לחשב/לציין את זה.

• פותח/ת השרשור
שני פירות או יוגורט זה לא ארוחה.
תנסה להכניס בכל ארוחה - פחמימה, חלבון ושומן.
ארוחה ללילה יכולה להיות לחם (פרוסות לפי המצב הקלורי שלך והשאיפה), טונה, כפית שמן זית.
או לחם, קוטג' וכמה זיתים.
פחמימה חלבון ושומן.
תנסה לחשב כמה קלוריות אתה צריך ביממה.
תחלק את זה ל4 או 5 או 6 ארוחות, כמה שמסתדר לך ביממה.
לפי משקל הגוף, תחשב כמה שומן, בערך גרם שומן לכל קילוגרם משקל גוף.
חלבון, בסביבות 2 גרם לכל קילוגרם משקל גוף.
כל שאר הקלוריות, מפחמימות.

מז"א "כל שאר הקלוריות" ?
מה סך הקלוריות אליו אני אמור להגיע?

• פותח/ת השרשור
חחח בדיוק מה שרציתי לשים פה.
בכל מקרה אני לא רואה אצלך פה משהו שאי אפשר לחשב במחשבון רגיל, אם אתה מדבר על הפוך במאג אתה בכלל לא אמור לחשב/לציין את זה.

מה לגבי אורז עם נטיפי ביצה ובצל גזר וסויה? אין לזה ערכים? זה נספר כאורז מאודה רגיל?

שמע גבר, הייתי מאוד סבלני כליפך אבל אתה רוצה שיאכילו אותך בכפית וזה לא עובד כאן. אתה פותח כל יומיים אשכולות בגלל חוסר החשק שלך לקרוא מאמרים ולהתעמק בנושא, כאשר אתה כמובן לא מתקדם אתה פונה לעזרה ומחפש שאנשים יעשו את העבודה בשבילך.
יש לך בפורטל עשרות מאמרים, תשב ותקרא, במיוחד את החוצץ שנקרא "מאמרים מומלצים" תעבור שם על המדריך להעלאה במסת השריר. השאלה האחרונה שלך "כמה אני אמור לאכול" גובלות בכך שאין לך מושג מה אתה עושה, גובלות בכך שלא קראת מילה ממה שהאתר הזה מציע ומחכה שיגידו לך מה לעשות, אם אתה מחכה שיגידו לך מה לעשות יש המון תזונאים שרלטנים בשוק שימליצו לך על תפריטים למינהם וכל מיני כללי דרך,
הנושא ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית