הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החכם הרשע התם וזה שאינו יודע לספור [הוסר]

• פותח/ת השרשור seang
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

seang

משתמש פעיל
322
41
נק' מוניטין:
135
322
41
seang הוסיף לוג חדש:

החכם הרשע התם וזה שאינו יודע לספור - לוג SS

אחרי חודשים של ראוקוטן אני סוף סוף מתחיל SS.
בן 16.
משקל התחלתי: 69.5KG.
משקלים עבודה התחלתיים:
LB: 50 KG
DL: 50 KG
BENCH: 35 KG
PRESS: 20KG

מתכונת SS בסיסית עם CHIN UPS כתחליף ל POWER CLEAN לפחות בינתיים.
מוסיף תרגילים בסוף כל אימון לתיקון אי-סימטריה בין הכתפיים(כתף ימין אי סימטרית אבל לא מפריע לאימונים).
הלוג מתחיל בשבוע השני בערך לאימונים.

מכניס אוכל כמה שאני יכול. שואף לסביב 3000 קלוריות ביום(לא סופר אבל עוקב אחרי משקל ומתאים לפי קושי באימונים).

מתכנן לצלם...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
seang עדכן/ה את הלוג ״החכם הרשע התם וזה שאינו יודע לספור״:

עדכון לוג: 07/06/17

אימון 07/06/2017

LB :
3X5X70KG

היה נחמד. סט ראשון הלך לא מדהים כי שברתי מקביל אבל לא הגעתי לבאונס, חזרה אחרונה בסט שלישי חצי גירדתי. אימון הבא אנסה 80.

BENCH:
3X5X45KG
למרות שקיבלתי היום מכה מטורפת במרפק החלטתי להתאמן. מקסימום היה נקרע גיד קיבינימט.
קפצתי עד עכשיו בלחיצות ב 5 אבל חותך ל 2.5 כי אף פעם לא הייתי חזק בלחיצות.

CHIN UPS:
7,7,6+1 BW

אימון ראשון של CHIN UPS . החלקתי בסט אחרון אז תפסתי ועשיתי חזרה. רציתי לבדוק כמה אני יכול(שאפתי ל 3X7 והצלחתי).
שאלה: להתחיל בסטים של 3X5 עם משקל? אני חושב שכדאי כי אין טעם לעשות המון חזרות אלא להתאמן על כוח.
אשמח לייעוץ בכל מקרה.

אימון סבבה ולא קשה מדי. מעלה משקלים באימון הבא.
היום לצערי לא יהיה סרטון של האימון. כי התאמנתי מאוחר ואני מעדיף ללכת לישון ולערוך מחר.
אעלה סרטון מחר של האימון של היום.

קרא את שאר עדכון הלוג...

3000 קלוריות?

מה הגובה שלך שאתה מתכוון לאכול כל כך הרבה?

• פותח/ת השרשור
3000 קלוריות?

מה הגובה שלך שאתה מתכוון לאכול כל כך הרבה?
1.81. זה מתקרב למספר הזה בימי אימונים. זאת הייתה הערכה גסה, אולי גסה מדי. אני פחות מסתכל על קלוריות אלא על שינוי משקל שבועי

לי אישית אליהו העיר על המבט והמנח של הצוואר שלא היה נייטרלי, גם אתה לדעתי מסתכל למטה טיפה יותר מידי והצוואר שלך לא נייטרלי
עוד דבר שאני אישית ראיתי זה באט ווינק (?)

• פותח/ת השרשור
לי אישית אליהו העיר על המבט והמנח של הצוואר שלא היה נייטרלי, גם אתה לדעתי מסתכל למטה טיפה יותר מידי והצוואר שלך לא נייטרלי
עוד דבר שאני אישית ראיתי זה באט ווינק (?)
לגבי הצוואר, אני מסתכל למטה אבל לא לוקח את הסנטר אחורה. אני אשים לב לזה תודה. אין באט ווינק. הגב מתחיל ממצב של אקסטנשן למצב נטרלי ולכן יש שינוי קטן במצב האגן אבל זה לא פלקשן, זה לא מסוכן ואני מניח שאם יותר כיווץ זה יעלם בכלל.
תודה על הביקורת! עוד שעה אימון 😃

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 09/06/17

שאלה חשובה בסוף העדכון! אשמח מאוד לעזרה וייעוץ!
LB 3x5x75
היה לי בלאגן בבטן מאיזה וירוס שנדבקתי בו מההורים שלי. היה מוזר לעשות וולסלווה(כך מאייתים את זה?).
בסט האחרון החזרה החמישית יצאה רע ויצאתי מאיזון אז ירדתי וגירדתי אחת טובה. שאלה לגבי זה בסוף הלוג.

PRESS 5x35, 2x5x32.5

הייתי אמור ללחוץ 32.5 אבל יצאתי טמבל וגיליתי רק אחרי הסט הראשון שישי יותר מדי משקל על המוט(בחירה נכוונה לכותרת של הלוג-חכו זה עוד לא הכל).
סט שני יצא רע כי יצאתי מריכוז וחשבתי שאני לא אצליח בגלל הטעות מקודם אבל גירדתי. סט שלישי שמרתי על המוט קרוב לפנים והיה יותר קל מבשני.

DL 6x90
כן. לא יודע לספור. היה מאתגר אבל עלה טוב. שאלה לגבי זה בסוף הלוג.

אז ככה - אני יודע שהיה לי בלאגן בבטן וישנתי שש שעות לצערי אבל איך עליי להתקדם? לאכול ולישון כמו שצריך בסוף השבוע ולעלות עוד 5 בסקוואט או 2.5?
לגבי הדדליפט - האם הגב ישר מספיק? האם יש התעגלות? אני חושב שכן אבל יש לי ספק מסוים ואני לא יודע למה. אשמח שתראו (סט אחרון בסרטון). וכמה להעלות ביום רביעי, אם בכלל? אני חושב לחתוך להתקדמות של 5KG.

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא יכול לצפות בסרטון כרגע אז אענה רק לגבי הסקוואט, תלך על בטוח ותעלה 2.5.

מסכים, עדיף להעלות לאט לאט ולהתקדם מאשר להתחיל להתעסק בכשלים.
במיוחד אם אתה חוזר ממחלה

• פותח/ת השרשור
מסכים, עדיף להעלות לאט לאט ולהתקדם מאשר להתחיל להתעסק בכשלים.
במיוחד אם אתה חוזר ממחלה
לא יכול לצפות בסרטון כרגע אז אענה רק לגבי הסקוואט, תלך על בטוח ותעלה 2.5.
אימון שעבר ביום שני החלטתי להעלות 5 והרגשתי יותר חזק מימון שעבר. אני מתחמם ברגעים אלא. נראה איך אני ארגיש. היום אני חוזר על משקל בדדליפט בגלל טכניקה. אעלה עדכון וסרטון בקרוב

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 14/06/17

לא עידכנתי אימון שעבר:
LB: 3x80 הרגיש אחלה.
BENCH: 3x5x47.5 אחלה.
CHIN UPS: 3x8xBW

עידכון של היום:
LB:3x5x85 סט ראשון היה קשה. אני צריך להתפרץ מהתחתית ולא לקחת את הזמן כמו בסט הראשון. זה כאילו אני צריך להזכיר לעצמי להפעיל יותר כוח...סט שני ושלישי התפרצתי והיה סבבה.
PRESS: 3x5x35 ניסיתי לעבוד היום עם תנועת האגן שריפטו מלמד. הרגיש סבבה. לפעמים שוכח לשמור את המוט קרוב לפנים.
DL: 1x5x90 נשארתי עם 90KG מאימון שעבר בגלל טכניקה לקויה. אשמח לביקורת. אני מרוצה הרבה יותר מפעם שעברה.

לפי איך שהסקוואט נראה. ללכת על קפיצה של 5 באימון הבא או לחתוך ל 2.5.
אשמח לביקורת על הדד. @kotzer (יותר טוב מפעם שעברה?)

נושא אחר שאשמח לייעוץ לגביו: המוט שאני משתמש בו לסקוואט ולחיצות שוקל 10KG וההיקף שלו הרבה יותר קטן מאולימפי(8cm). בכל אופן, אני סובל מכאבים בבסיס הסקפולה כתוצאה מלחץ שנוצר בסקוואטים. אחרי האימון יש אזור אדום מעל כל שכמה וכאב בעת נגיעה ביום יום. ניסיתי לכווץ יותר, לשנות גובה של המוט על הכתפיים, אבל הלחץ תמיד קורה. (כשאני בתחתית אני חייב להפעיל כוח כדי שהמוט לא יזוז, ועדיין הוא זז מעט אני מניח) יכול להיות שזה בגלל עובי המוט? אשמח לעזרה.(מצורפת תמונה)

קרא את שאר עדכון הלוג...

הטכניקה סבירה יחסית
תיקונים:
בפרס - קח את המרפקים קדימה זה אמור לסדר הכל
בדדליפט - אתה יכול אולי טיפה להוריד את הישבן אבל ממש בקטנה
בסקוואט - פה יש לך הכי הרבה בעיות, יש באט ווינק שקשה לי לאבחן את המקור שלו בגלל הזווית של הצילום, מה שאני יכול להגיד לך זה שאתה מסתכל יותר מידי למטה, תסתכל לחיבור בין הקיר לרצפה או קצת מעל זה.

לגבי הדדליפט, יש לך פשוט מבנה בעייתי קצת לעשות קונבנציונלי בלי לעקם את הגב, תנסה בכל מקרה להוריד מעט את התחת ולדחוף יותר עם הרגליים, למרות שאני חושב שאולי יהיה עדיף לך לעבור לסומו.
לגבי הפרס, אתה מחזיק את המוט רחוק מהגוף ומאמצע כף הרגל, זה למה כשאתה מנסה לעשות באונס אתה זורק את המוט קדימה ולא למעלה, תכווץ יותר את השכמות ותרגיש את המוט מעל אמצע כף רגל לפני ההרמה.
לגבי הסקוואט, תכווץ את הבטן, זה ינעל את האגן שלך ביחס לטורסו והוא לא יזוז קדימה ואחורה במהלך ההרמה.

ולגבי הכאבים בגב אחרי הסקוואט, כנראה המוט תורם לזה, אבל בסופו של דבר הכאבים יעלמו, למרות שהסימנים לא ממש יעלמו

• פותח/ת השרשור
הטכניקה סבירה יחסית
תיקונים:
בפרס - קח את המרפקים קדימה זה אמור לסדר הכל
בדדליפט - אתה יכול אולי טיפה להוריד את הישבן אבל ממש בקטנה
בסקוואט - פה יש לך הכי הרבה בעיות, יש באט ווינק שקשה לי לאבחן את המקור שלו בגלל הזווית של הצילום, מה שאני יכול להגיד לך זה שאתה מסתכל יותר מידי למטה, תסתכל לחיבור בין הקיר לרצפה או קצת מעל זה.
תודה על הביקורת. אסכים איתך על הכל חוץ מהבאט ווינר. אני מתחיל למעלה עם גב באקסטנשן והוא מתיישר למטה. זה לא מדהים ואני אשתדל לכווץ יותר טוב ולהוציא ברכיים אבל זו בעיה לא רצינית.
לגבי התקדמות במשקלים ובעיות המוט, יש לך דעה? תודה שוב!
לגבי הדדליפט, יש לך פשוט מבנה בעייתי קצת לעשות קונבנציונלי בלי לעקם את הגב, תנסה בכל מקרה להוריד מעט את התחת ולדחוף יותר עם הרגליים, למרות שאני חושב שאולי יהיה עדיף לך לעבור לסומו.
לגבי הפרס, אתה מחזיק את המוט רחוק מהגוף ומאמצע כף הרגל, זה למה כשאתה מנסה לעשות באונס אתה זורק את המוט קדימה ולא למעלה, תכווץ יותר את השכמות ותרגיש את המוט מעל אמצע כף רגל לפני ההרמה.
לגבי הסקוואט, תכווץ את הבטן, זה ינעל את האגן שלך ביחס לטורסו והוא לא יזוז קדימה ואחורה במהלך ההרמה.

ולגבי הכאבים בגב אחרי הסקוואט, כנראה המוט תורם לזה, אבל בסופו של דבר הכאבים יעלמו, למרות שהסימנים לא ממש יעלמו
תודה על ההערות. אני עובד על גמישות בשביל הדדליפט. אולי זה יעזור. אני בינתיים לפחות מעדיף להימנע מסומן. לגבי הפרס, הטכניקה שלי חרא, תודה על העזרה אני אעבוד על זה. לגבי הסקוואט, אני מכווץ ממש חזק(שומעים לא?).יכול להיות שזה עניין של ברכיים או שאני מתחיל למעלה עם תחת אחורה.

תודה על הביקורת. אסכים איתך על הכל חוץ מהבאט ווינר. אני מתחיל למעלה עם גב באקסטנשן והוא מתיישר למטה. זה לא מדהים ואני אשתדל לכווץ יותר טוב ולהוציא ברכיים אבל זו בעיה לא רצינית.
לגבי התקדמות במשקלים ובעיות המוט, יש לך דעה? תודה שוב!

תודה על ההערות. אני עובד על גמישות בשביל הדדליפט. אולי זה יעזור. אני בינתיים לפחות מעדיף להימנע מסומן. לגבי הפרס, הטכניקה שלי חרא, תודה על העזרה אני אעבוד על זה. לגבי הסקוואט, אני מכווץ ממש חזק(שומעים לא?).יכול להיות שזה עניין של ברכיים או שאני מתחיל למעלה עם תחת אחורה.
לגבי הדדליפט, גמישות אולי יכולה לעזור מעט, אבל אני לא יודע אם מספיק
לגבי הסקוואט, יכול להיות שאתה מכווץ חזק את השרירים, אבל לא מספיק את הרקטוס (השריר של הריבועים), שהוא חשוב מאוד כדי להשאיר את האגן במקום

• פותח/ת השרשור
לגבי הדדליפט, גמישות אולי יכולה לעזור מעט, אבל אני לא יודע אם מספיק
לגבי הסקוואט, יכול להיות שאתה מכווץ חזק את השרירים, אבל לא מספיק את הרקטוס (השריר של הריבועים), שהוא חשוב מאוד כדי להשאיר את האגן במקום
בסופו של דבר חשוב לי להתחזק כמה שיותר ולא להרים כמה שיותר בתחרות. כל עוד לא יהיו חסרונות בריאותיים לקונבנצונלית אני אמשיך איתו. לגבי הסקוואט, אשים לב, אבל טכניקה סהכ סבירה?

בסופו של דבר חשוב לי להתחזק כמה שיותר ולא להרים כמה שיותר בתחרות. כל עוד לא יהיו חסרונות בריאותיים לקונבנצונלית אני אמשיך איתו. לגבי הסקוואט, אשים לב, אבל טכניקה סהכ סבירה?
סומו הוא פשוט תרגיל מעט שונה, אבל עדיין יש לו הרבה מאוד מהיתרונות של דדליפט רגיל ומשלו, זה לא רמאות כמו שהרבה נוטים לומר.
והסקוואט נראה בסדר גמור חוץ מזה, אבל קודם צריך לתקן את זה ואז לראות מה קורה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית