הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החכם הרשע התם וזה שאינו יודע לספור [הוסר]

• פותח/ת השרשור seang
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
סומו הוא פשוט תרגיל מעט שונה, אבל עדיין יש לו הרבה מאוד מהיתרונות של דדליפט רגיל ומשלו, זה לא רמאות כמו שהרבה נוטים לומר.
והסקוואט נראה בסדר גמור חוץ מזה, אבל קודם צריך לתקן את זה ואז לראות מה קורה
מה אתה אומר לעשות אימון הבא? נראה לי אפשר להעלות ולשים דגש על זה חיזוק "הריבועים". אני שוקל לבתחיל להתקדם ב 2.5. מה אתה אומר?

מה אתה אומר לעשות אימון הבא? נראה לי אפשר להעלות ולשים דגש על זה חיזוק "הריבועים". אני שוקל לבתחיל להתקדם ב 2.5. מה אתה אומר?
לא חושב שיש צורך להאט את ההתקדמות ל-2.5 קילו.
ואתה לא צריך לחזק את הריבועים, אתה פשוט צריך ללמוד להפעיל אותם

• פותח/ת השרשור
לא חושב שיש צורך להאט את ההתקדמות ל-2.5 קילו.
ואתה לא צריך לחזק את הריבועים, אתה פשוט צריך ללמוד להפעיל אותם
טוב אז אימון הבא 90. בעיקרון לא פספסתי חזרות ועלה די סבבה. אנסה למנוע תזוזה עם האגן בפעם הבאה. חוץ מלכווץ חזק מה יש עוד לעשות?

טוב אז אימון הבא 90. בעיקרון לא פספסתי חזרות ועלה די סבבה. אנסה למנוע תזוזה עם האגן בפעם הבאה. חוץ מלכווץ חזק מה יש עוד לעשות?
חוץ מזה לא רואה משהו ספציפי

• פותח/ת השרשור
seang עדכן/ה את הלוג ״החכם הרשע התם וזה שאינו יודע לספור״:

עדכון לוג: 16/06/17

LB 90KG 6,5,6 (ממש אבל לא יודע לספור. ברצינות. צריך ללמוד לספור חזרות). נשארתי מכווץ לאורך כל התנועה וזה עזר לי סוף סוף לשמור על אגן במקום.(@kotzer יש שיפור? סליחה שאני חופר לך אבל אתה ממש עוזר ומכיר את מצבי. אשמח אם תייעץ בשאלב שבסוף העדכון).
BENCH 30KG 3X5
CHIN UPS 3X8 BW עומד להתחיל חמישיות עם משקל אימון הבא.

באימונים הקודמים הייתי משתחרר בתחתית הסקוואט מה שהיה גורם לתזוזה של הברך קדימה בתחתית. כל האימונים האלו גרמו לי לדלקת קטנה(באמת קטנה). זה אפילו לא כואב אבל לא נעים בתנועות מסוימות. אני מתכנן לקחת שישי שבת ראשון etopan 500 להוריד את הדלקת המזערית ולחזור לאימונים. לדדליפט ולפרס אין מה לשנות אני מאמין, אבל מה לעשות עם הסקוואט? לחזור לאותו משקל? ריסט? התקדמות(אם כן אז של כמה? הצלחתי לבצע אקסטרה חזרות בטעות שזה סימן טוב, בערך, אבל יכול להיות שזה יותר מדי?)? בעיקרון יש כאלה שמתאמנים כרגיל על נוגדי דלקות אבל זה ממש חדש לי.
תודה מראש!

קרא את שאר עדכון הלוג...

נראה עכשיו סבבה הסקוואט
יש עוד טריק קטן שאתה יכול לעשות, וזה לפני שאתה מתחיל את החזרה, לכווץ את התחת חזק, ורק אז לכווץ את הבטן, ואז במהלך הסקוואט אתה פשוט צריך לשמור על התנוחה הזאת של הטורסו
לגבי הבנצ' הוא נראה בסדר גמור, אתה צריך ללמוד לעשות לג דרייב, אבל חוץ מזה בסדר

• פותח/ת השרשור
נראה עכשיו סבבה הסקוואט
יש עוד טריק קטן שאתה יכול לעשות, וזה לפני שאתה מתחיל את החזרה, לכווץ את התחת חזק, ורק אז לכווץ את הבטן, ואז במהלך הסקוואט אתה פשוט צריך לשמור על התנוחה הזאת של הטורסו
לגבי הבנצ' הוא נראה בסדר גמור, אתה צריך ללמוד לעשות לג דרייב, אבל חוץ מזה בסדר
מגניב. אלמד לעשות לגבי דרייבר בזמן הפנוי זה בהחלט. יש לך דעה לגבי השאלה בסוף? אני די בדילמה

מגניב. אלמד לעשות לגבי דרייבר בזמן הפנוי זה בהחלט. יש לך דעה לגבי השאלה בסוף? אני די בדילמה
לא רואה סיבה לא להתקדם כרגיל בסקוואט, גם עם נוגדי דלקת לתקופה קצרה

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 22/06/17

אני לא משהו בקטע של עידכונים.

LB 3X5X90
BP 3X5X52.5
CHINS 3X5XBW+2.5

אימון בסדר סה"כ. הבנץ' היה לא פשוט - אני צריך ללמוד לג דרייב.
יש לי בעיות עם הסקוואט. אשמח אם תסתכלו על האשכול שפתחתי בנושא:
ייעוץ - טכניקה ב LB וזווית הגב

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 28/06/17

שוב לא עידכנתי...אני אקח את זה יותר ברצינות.
אז ככה, החלטתי לעשות ריסט בסקוואט כי אני חושב שהדלקת בברכיים נוצרה מטכניקה לקויה, אני מאמין שזה מקריסה של הברך פנימה.
הגיע ציוד חדש מסל ספורט - מוט, פלטות, וגומי לדדליפט. שמתי לב שעכשיו המוט יותר גבוה בדדליפט מה שמקל מעט על כניסה ל set up.

LB 82.5*3*5
OHP 37.5*3*5
DL 95*5

אני חושב שהדדליפט נראה יותר טוב (@kotzer ) , אני נלחם ברצון להחליף לסומו אבל יכול להיות שהקונבנציונלי נראה יותר טוב ואני לא אצטרך לאכזב את ריפ.
מצד שני, אני ממש מבואס מכל הבעיות שיש לי מה - LB. וממש בא לי לחזור ל - HB כי התנועה הרבה יותר טבעית לי...לא יודע מה לעשות. HB יכול לעשות לי עוד יותר בעיות בברכיים?

קרא את שאר עדכון הלוג...

הדדליפט עכשיו נראה ממש אחלה, הדבר היחיד שהייתי מתקן זה לכווץ יותר את הגב, כלומר למשוך את המרפקים לכיוון הטורסו, אולי גם מוריד טיפה ממש את התחת

לגבי הסקוואט, עדיין יש קצת יותר צורך לכווץ את הבטן, אבל בגדול נראה סבבה
הלחץ על הברכיים מעט גבוה יותר ב-HB, אז כל עוד יש לך דלקת תנסה להימנע מזה

• פותח/ת השרשור
הדדליפט עכשיו נראה ממש אחלה, הדבר היחיד שהייתי מתקן זה לכווץ יותר את הגב, כלומר למשוך את המרפקים לכיוון הטורסו, אולי גם מוריד טיפה ממש את התחת

לגבי הסקוואט, עדיין יש קצת יותר צורך לכווץ את הבטן, אבל בגדול נראה סבבה
הלחץ על הברכיים מעט גבוה יותר ב-HB, אז כל עוד יש לך דלקת תנסה להימנע מזה
תודה רבה! מתי כדאי להתחיל להשתמש באחיזה משולבת?

תודה רבה! מתי כדאי להתחיל להשתמש באחיזה משולבת?
מאוחר ככל שניתן ופחות כמה שניתן
אחיזה משולבת זה אחלה כלי למי שצריך להוכיח שהוא יכול להרים את המשקל בלי עזרים, אבל ככלי עבודה קבוע לא הייתי משתמש בו, במיוחד כשאתה לא עושה סינגלים, ששם זה הכי עוזר
מציע לך או ללמוד הוק גריפ, או להשתמש באחיזה הרגילה כמה שניתן, וברגע שהיא מתעייפת יותר מדי לעבור לרצועות

• פותח/ת השרשור
מאוחר ככל שניתן ופחות כמה שניתן
אחיזה משולבת זה אחלה כלי למי שצריך להוכיח שהוא יכול להרים את המשקל בלי עזרים, אבל ככלי עבודה קבוע לא הייתי משתמש בו, במיוחד כשאתה לא עושה סינגלים, ששם זה הכי עוזר
מציע לך או ללמוד הוק גריפ, או להשתמש באחיזה הרגילה כמה שניתן, וברגע שהיא מתעייפת יותר מדי לעבור לרצועות
בסדר גמור, תודה.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 01/07/17

LB 85*3*5
BP 57.5*3*5
PENDLAY ROW 52.5*3*5

הברכיים עדיין מציקות לי. אני לא עומד להתסכן ולכן עד שהדלקת תעבור אשנה את מתכונת הסקוואט שלי להבאה:
-מוריד משקל ל80 למשך התקופה.
-עושה קורס של 800 אטופן ביום למשך חמישה ימים.
-מקפיד על טכניקה וחימום עם יותר חזרות(יכול להיות שהברך שלי לא מתחממת מספיק כי החימום יותר למערכת עצבים אבל בפועל יכול להיות שלא מכין את הרקמה לעבודה).
-מתאמן עם מכנס ארוך וחם, יכול להיות ששמירת החום באזור תעזור.
*אני חושב שזה הדבר הנכון לעשות כרגע, אם יש הצעות נוספות אשמח לעזרה. התקדמות לינארית בכל שאר התרגילים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 04/07/17

אשמח לקבל ביקורת על הדדליפט(סרטון בסוף העדכון)

אתמול הרגשתי די חראת התחלתי להתחמם לסקוואט והרגשתי חרא אז הפסקתי.
אתמול לא עשיתי סקוואטים וכתוצלאה מזה הכאבים בברכיים הורידו הילוך משמעותי. אני חושב לעשות הפסקה מסקוואטים עד שהכאב יעבור ולא לעבוד ראש בקיר. ניסיתי את זה וזה לא עבד.

DL 100*5 אימון הדדליפט הכי טוב שהיה לי. כנראה עי לא התעייפתי מהסקוואט ועשיתי אותו ראשון. הורדתי מעט את האגן(@kotzer ככה? 😃 ) והגב נשמר ישר אז אני שמח מאוד. היום הכפלתי את הדד שלי מתחילת התוכנית!

OHP 40 5,5,4+1
סט ראשון אחזתי רחב מדי. סט שני היה קשה. סט שלישי גירדתי חזרה רביעית וחמישית לא עלתה אז נחתי 30 שניות וגירדתי חזרה של אולי 15 שניות(לא הכי חכם). חוזר על המשקל אימון הבא.

סרטון של הדדליפט(מושתק):

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית