הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

"ישראלי אמיתי לא משתמט"

אם הצבא יהיה שכיר סביר להניח שהוא יהיה מלא בערבים. כמו המשטרה בארץ היום.
המשטרה בעכו מלאה בערבים, אז מעניין למה אף אחד לא דיכא את המהומות ביום כיפור ב- 2008 בעיר.

אגב, הכותבת שמאלנית ויש לה חברים ערבים שתרמו בארץ יותר ממה שהרבה ישראלים תרמו.
זה לא רק זה, לערבים יש נאמנות כפולה ואי אפשר לסמוך עליהם כאשר נלחמים בערבים.

רעיון טוב, תן לאנשים שם למות וזהו.
ולפני שתגיד "בלה בלה התנתקות" תבין שהם מה שאוכל את החרא מהפלסטינים ביו"ש כדי שאתה לא תאכל אותו, מין סוג של מגן אנושי.
רעיון מצויין! שימותו.
שום מגן אנושי, הם מחרחרים שם את הריבים.

כי ככה החוק במדינה כרגע.

יופי של היגיון.

רעיון טוב, תן לאנשים שם למות וזהו.
ולפני שתגיד "בלה בלה התנתקות" תבין שהם מה שאוכל את החרא מהפלסטינים ביו"ש כדי שאתה לא תאכל אותו, מין סוג של מגן אנושי.

מה אכפת לי מאנשים שחיים איפה שהם לא אמורים לחיות? אני צריך לשמור עליהם? לך תעשה הגנ"ש, תראה את היחס שלהם אליך ותחזור אליי עם תשובה.

מה זה הגנ"ש?
ולמה אתה אומר שהם לא אמורים לחיות שם?
הם כן מגן אנושי, תתעדכנו יותר בחדשות ותראו כמה פיגועי ירי יש שם, גם עכשיו.

מה זה הגנ"ש?
לא אמורים להיות שם כי אין מה לחפש שם! העובדה שהם שם היא כדי לריב.
תתעדכן בחדשות ותראה כמה עצי זית הם כורתים לערבים. שטחים שהם לוקחים לערבים, ואת היחס שהם גוררים את חיילי צה"ל לתת לערבים.

זה כבר תלוי בתנאים שיהיו בצבא, ובעוד מספרים שלא אני ולא אתה יודעים.
בגלל זה הדיון הזה די מפגר
צריך מספרים מדויקים של מחזור גיוס,כמה נפלטים מהצבא במהלך השירות ועוד כמה פרטים שאנחנו לא יודעים בכלל:suicide:

תתעדכן בחדשות ותראה כמה עצי זית הם כורתים לערבים. שטחים שהם לוקחים לערבים, ואת היחס שהם גוררים את חיילי צה"ל לתת לערבים.

את היית שם ? או שאת ניזונה מהתקשורת ?
חלאס לדבר שטויות

אז לפי דברייך, השירות שעשיתי הוא מיותר ואני קשקשן מקלדת.
אני לא יודע איזה רות עשיתה,רשמתי -מי שיכל ולא עשה מטעמי נוכות בן זונה וקשקשן מיקלדת.
תפקידו של גבר -להגן. קשה מאד להבין מהבית ומהחדשות עד כמה זה נחוץ וכמה קשה,והקושי ברובו גם נובע ממחסור בכח אדם=השתמתות

ולכן צריך לשנות אותו, אני לא רואה סיבה למה חרדים שלא מתגייסים, ערבים שלא מתגייסים ושמאלנים פציפיסטים משתמטים יצביעו.
ההצבעה שלך משפיעה על החברה כולה, תוכיח לפניכן שמגיע לך האחריות.

צודקת, גם אני לא רואה סיבה טובה למה הם מקבלים ייחס שונה, אבל אני מדבר על ישראלים מרקע חילוני, בלי שום קשר לכיוון פוליטי.

מה זה הגנ"ש?

הם לא אמורים לחיות שם, כי לא חל בשטחים האלו חוק ישראלי, הם לא נמצאים בקו הירוק ורובם בשליטה פלסטינית. לא אכפת לי אם הם מגן אנושי, או כל דבר אחר. אני לא צריך לשמור עליהם.

אה, והערבים שם הם צדיקים? עצי זית כנגד פיגועי ירי, ממש מידה כנגד מידה 😆
למה אין מה לחפש שם? למה זה לא חלק ממדינת ישראל? גם בגולן אין לך מה לחפש, תחזירי לסוריה.

יו"ש מזמן הפכו לגן ילדים. פעם המתנחלים כורתים לערבים עצי זית ומבצעים שאר מעשי וונדליזם ואלימות ופעם הערבים יורים ועושים קצת וונדליזם, ואז הגננת, צה"ל, צריכה לבוא להפריד בין הילדים ולדאוג שהם ישחקו יפה.
לא נמאס?

המתנחלים נמצאים שם מטעמים חוקיים וליגיטימיים.
לפי החוק הבין לאומי המדינה הכובשת לא תגלה אוכלוסיה לשטח הכבוש(deport of trasnfer) בדומה למצב שאחרי מלחמת העולם ה-2 שהיו המון גרמנים באלזס ולורן לדוגמה.
המתנחלים שם מטעמים וולנטריים-התנדבותיים לכן השהייה שלהם חוקית

הם לא אמורים לחיות שם, כי לא חל בשטחים האלו חוק ישראלי, הם לא נמצאים בקו הירוק ורובם בשליטה פלסטינית. לא אכפת לי אם הם מגן אנושי, או כל דבר אחר. אני לא צריך לשמור עליהם.
שליטה פלסטינית? איזה שליטה בדיוק? אם צה"ל לא היה בפנים + מממן את הפאתח אז היה לך שם עוד עזה.

הקו הירוק לא מדבר אלי.

המתנחלים נמצאים שם מטעמים חוקיים וליגיטימיים.
לפי החוק הבין לאומי המדינה הכובשת לא תגלה אוכלוסיה לשטח הכבוש(deport of trasnfer) בדומה למצב שאחרי מלחמת העולם ה-2 שהיו המון גרמנים באלזס ולורן לדוגמה.
המתנחלים שם מטעמים וולנטריים-התנדבותיים לכן השהייה שלהם חוקית

אם השהייה שלהם התנדבותית, אז אין שום סיבה להכריח את צה"ל לשמור עליהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית