ק
קפטן קקי
אורח
- 0
- 0
נק' מוניטין:
0
- 0
- 0
אתה חייב לנו המבורגרים.הצבא חייב לי כסף.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה חייב לנו המבורגרים.הצבא חייב לי כסף.
זה לא רק זה, לערבים יש נאמנות כפולה ואי אפשר לסמוך עליהם כאשר נלחמים בערבים.אם הצבא יהיה שכיר סביר להניח שהוא יהיה מלא בערבים. כמו המשטרה בארץ היום.
המשטרה בעכו מלאה בערבים, אז מעניין למה אף אחד לא דיכא את המהומות ביום כיפור ב- 2008 בעיר.
אגב, הכותבת שמאלנית ויש לה חברים ערבים שתרמו בארץ יותר ממה שהרבה ישראלים תרמו.
רעיון מצויין! שימותו.רעיון טוב, תן לאנשים שם למות וזהו.
ולפני שתגיד "בלה בלה התנתקות" תבין שהם מה שאוכל את החרא מהפלסטינים ביו"ש כדי שאתה לא תאכל אותו, מין סוג של מגן אנושי.
כי ככה החוק במדינה כרגע.
רעיון טוב, תן לאנשים שם למות וזהו.
ולפני שתגיד "בלה בלה התנתקות" תבין שהם מה שאוכל את החרא מהפלסטינים ביו"ש כדי שאתה לא תאכל אותו, מין סוג של מגן אנושי.
השאלה כמה קטן והשאלה היא מה תהיה האוכלוסייה שתרצה להתגייס.אתה חושב שאם צה"ל בכבודו ובעצמו מעוניין בצבא קטן יותר ומקצועי, ולא דואג למה "בעיה" שאתה מפרט כאן, אז אתה צריך לדאוג לזה?
אתה חייב לנו המבורגרים.
השאלה כמה קטן והשאלה היא מה תהיה האוכלוסייה שתרצה להתגייס.
"סבבה אתה משלם"ביום שתחליט שאתה מוכן לצאת עם חברים שלך במקום להיות עצלן הומו פרזיט, תקבל המבורגר.
לא אמורים להיות שם כי אין מה לחפש שם! העובדה שהם שם היא כדי לריב.מה זה הגנ"ש?
ולמה אתה אומר שהם לא אמורים לחיות שם?
הם כן מגן אנושי, תתעדכנו יותר בחדשות ותראו כמה פיגועי ירי יש שם, גם עכשיו.
בגלל זה הדיון הזה די מפגרזה כבר תלוי בתנאים שיהיו בצבא, ובעוד מספרים שלא אני ולא אתה יודעים.
לא אמורים להיות שם כי אין מה לחפש שם! העובדה שהם שם היא כדי לריב.
תתעדכן בחדשות ותראה כמה עצי זית הם כורתים לערבים. שטחים שהם לוקחים לערבים, ואת היחס שהם גוררים את חיילי צה"ל לתת לערבים.
אני לא יודע איזה רות עשיתה,רשמתי -מי שיכל ולא עשה מטעמי נוכות בן זונה וקשקשן מיקלדת.אז לפי דברייך, השירות שעשיתי הוא מיותר ואני קשקשן מקלדת.
ולכן צריך לשנות אותו, אני לא רואה סיבה למה חרדים שלא מתגייסים, ערבים שלא מתגייסים ושמאלנים פציפיסטים משתמטים יצביעו.
ההצבעה שלך משפיעה על החברה כולה, תוכיח לפניכן שמגיע לך האחריות.
מה זה הגנ"ש?
ולמה אתה אומר שהם לא אמורים לחיות שם?
הם כן מגן אנושי, תתעדכנו יותר בחדשות ותראו כמה פיגועי ירי יש שם, גם עכשיו.
אה, והערבים שם הם צדיקים? עצי זית כנגד פיגועי ירי, ממש מידה כנגד מידה 😆לא אמורים להיות שם כי אין מה לחפש שם! העובדה שהם שם היא כדי לריב.
תתעדכן בחדשות ותראה כמה עצי זית הם כורתים לערבים. שטחים שהם לוקחים לערבים, ואת היחס שהם גוררים את חיילי צה"ל לתת לערבים.
שליטה פלסטינית? איזה שליטה בדיוק? אם צה"ל לא היה בפנים + מממן את הפאתח אז היה לך שם עוד עזה.הם לא אמורים לחיות שם, כי לא חל בשטחים האלו חוק ישראלי, הם לא נמצאים בקו הירוק ורובם בשליטה פלסטינית. לא אכפת לי אם הם מגן אנושי, או כל דבר אחר. אני לא צריך לשמור עליהם.
המתנחלים נמצאים שם מטעמים חוקיים וליגיטימיים.
לפי החוק הבין לאומי המדינה הכובשת לא תגלה אוכלוסיה לשטח הכבוש(deport of trasnfer) בדומה למצב שאחרי מלחמת העולם ה-2 שהיו המון גרמנים באלזס ולורן לדוגמה.
המתנחלים שם מטעמים וולנטריים-התנדבותיים לכן השהייה שלהם חוקית