הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות של סוף חיטוב + תמונה כרגע

• פותח/ת השרשור cs123
  • פורסם בתאריך

cs123

משתמש מתחיל
60
20
נק' מוניטין:
28
60
20
אהלן,
אני בדיוק מסיימת חיטוב של 5 קילו בערך. כרגע אני 51 קילו ו1.60.. ולא נשאר כבר מה לחטב.
לדעתי חסר הרבה מסת שריר ובכללי אני לא מרוצה מהתוצאה מספיק.. קצת לחוץ לי לעשות מסה כרגע בקיץ, אז נגיד ואני אעשה מסה נקייה (מאזן חיובי של 200 קלוריות ככה ) יכול להיות שהעלייה באמת תיהיה רק במסה ואוכל לקבל תוצאה טובה לקיץ ? או שלא תיהיה ברירה ובכל מקרה אצטרך חיטוב אחרי המסה אז אולי לקיץ כדאי להישאר במאזן נייטרלי?
ובתקופה של חיטוב היתי עושה צ׳יט פעם בשבוע של הרבה גאנק ומסעדות.. נגיד ואני בנייטרלי עדיין אפשר לצאת פה ושם לאכול בחוץ ולשמור על התוצאה של החיטוב ? איך עושים את זה ? אפשר לשלב עם ציט שבועי עם נייטרלי ?

עריכה- צירפתי תמונה לקבל יותר דעות על איך כדאי להמשיך מפה ..

תודה מראש! 😃

קבצים מצורפים

• IMG_1073.JPG
    IMG_1073.JPG
    KB 45.1 · צפיות: 190
נערך לאחרונה:
אהלן,
אני בדיוק מסיימת חיטוב של 5 קילו בערך. כרגע אני 51 קילו ו1.60.. ולא נשאר כבר מה לחטב.
לדעתי חסר הרבה מסת שריר ובכללי אני לא מרוצה מהתוצאה מספיק.. קצת לחוץ לי לעשות מסה כרגע בקיץ, אז נגיד ואני אעשה מסה נקייה (מאזן חיובי של 200 קלוריות ככה ) יכול להיות שהעלייה באמת תיהיה רק במסה ואוכל לקבל תוצאה טובה לקיץ ? או שלא תיהיה ברירה ובכל מקרה אצטרך חיטוב אחרי המסה אז אולי לקיץ כדאי להישאר במאזן נייטרלי?
ובתקופה של חיטוב היתי עושה צ׳יט פעם בשבוע של הרבה גאנק ומסעדות.. נגיד ואני בנייטרלי עדיין אפשר לצאת פה ושם לאכול בחוץ ולשמור על התוצאה של החיטוב ? איך עושים את זה ? אפשר לשלב עם ציט שבועי עם נייטרלי ?

תודה מראש! 😃
אם זה יפריע לך אז תשארי על נייטרלי בזמן הזה.
וכן אפשרי לעשות צ'יט, פשוט תורידי 2 ארוחות גדולות מהתפריט.

ממליץ לך לבצע את העליה לנייטרלי בהדרגה אם את יכולה (פחות קריטי) . ובכל מקרה לא לבצע צ'יט בשבועיים - חודש עד שהמשקל מתאזן (יותר קריטי)

• פותח/ת השרשור
תודה רבה ! נשמע טוב , אני כרגע בשבוע האחרון על נייטרלי וכנראה אמשיך ככה לחודשיים ואז אנסה לעלות מסה נקייה בחורף ..
העליתי תמונה על איך זה כרגע, אשמח לשמוע טיפים לשפר או בכללי על איזה אחוז שומן אני כרגע ..

• פותח/ת השרשור
אין חוות דעת\הערכת א"ש? :( מקפיצה ..

פחות מנוסה בלהעריך בנשים אבל כנראה שבאזור ה25%
@Daniel Barack מה דעתך?

Back
למעלה תחתית