הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גב ישר מספיק לחמישייה בDL?

• פותח/ת השרשור seang
  • פורסם בתאריך

seang

משתמש פעיל
322
41
נק' מוניטין:
135
322
41
אימון רביעי עם DL ב SS. קפצתי ב 10 וכנראה חותך לקפיצות של 5 אחרי האימון הזה, אשמח לייעוץ לגבי זה.
בכל מקרה רציתי לשאול האם הגב ישר מספיק לחמישייה, אולי אני סתם מדמיין והוא ישר, אבל אני רוצה להיות בטוח.
ראיתי אנשים אומרים "ישר מספיק לחמישייה" כשהגב מתעגל. איך קובעים מתי זה בסדר ומתי זה לא?
אשמח לביקורת ולתשובה בעניין הנ"ל.

(בסרטון 6X90 כי אני לא יודע לספור עד חמש)

אימון רביעי עם DL ב SS. קפצתי ב 10 וכנראה חותך לקפיצות של 5 אחרי האימון הזה, אשמח לייעוץ לגבי זה.
בכל מקרה רציתי לשאול האם הגב ישר מספיק לחמישייה, אולי אני סתם מדמיין והוא ישר, אבל אני רוצה להיות בטוח.
ראיתי אנשים אומרים לאנשים אחרים "ישר מספיק לחמישייה" כשהגב מתעגל. איך קובעים מתי זה בסדר להתעגל מעט ומתי זה לא?
אשמח לביקורת ולתשובה בעניין הנ"ל.

(בסרטון 6X90 כי אני לא יודע לספור עד חמש)

אתה צריך להעלות תמיד ב-5, לא ב-10
בכל מקרה זה לא נראה משהו, יש לך מדרגה בגב בהרמה
דווקא בירידה הגב נראה טוב, אבל בעליה הגב מתעקם לגמרי
יכול להיות שאתה צריך להישען יותר אחורה, ואולי אפילו לפתוח טיפה את כפות הרגליים ולהרחיב מעט עמידה

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שאתה צריך להישען יותר אחורה, ואולי אפילו לפתוח טיפה את כפות הרגליים ולהרחיב מעט עמידה

לפי הספר מעלים בכמה פעמים הראשונות 10. בכל מקרה אתקדם ב5.
פה:
סרטון - טכניקה ב PRESS ותיקון טכניקת LB ו DL
אמרת שהדדליפט נראה טוב. כמה הוא שונה מזה שבסרטון החדש יותר?
עריכה: אני חושב שהסטאפ בסרטון הישן יותר טוב ואני מותח את ההאמסטרינג, ולכן בירידה בסרטון החדש הגב ישר ולא בעלייה, איפה שלא הייתה מתיחה ראויה?

לפי הספר מעלים בכמה פעמים הראשונות 10. בכל מקרה אתקדם ב5.
פה:
סרטון - טכניקה ב PRESS ותיקון טכניקת LB ו DL
אמרת שהדדליפט נראה טוב. כמה הוא שונה מזה שבסרטון החדש יותר?
עריכה: אני חושב שהסטאפ בסרטון הישן יותר טוב ואני מותח את ההאמסטרינג, ולכן בירידה בסרטון החדש הגב ישר ולא בעלייה, איפה שלא הייתה מתיחה ראויה?
אז טעות שלי עם המשקלים
בכל מקרה נראה שפה אתה מקרב יותר את האגן למוט, מה שגורם לך לקפל אותו

• פותח/ת השרשור
אז טעות שלי עם המשקלים
בכל מקרה נראה שפה אתה מקרב יותר את האגן למוט, מה שגורם לך לקפל אותו
אני חושב שהייתי אגרסיבי מדי וברגע שהשוקיים נגעו במוט משכתי. מה אתה אומר, באימון הבא לחזור על המשקל ולעשות סט אפ יותר טוב?

אני חושב שהייתי אגרסיבי מדי וברגע שהשוקיים נגעו במוט משכתי. מה אתה אומר, באימון הבא לחזור על המשקל ולעשות סט אפ יותר טוב?
נראה לי שכן, כי יכול להיות שזה מנגנון פיצוי של הגוף לחוסר יכולת להתמודד עם המשקל

• פותח/ת השרשור
לא חושב. פה סרטון - טכניקה ב PRESS ותיקון טכניקת LB ו DL לא הייתה בעיה כזאת(בסוף הסרטון).
זה נבע מסט אפ לא נכון כי חששתי מהמשקל.
סתכל טוב על הגב תחתון בסרטון שלך באשכול שנתת קישור אליו בדקה 2:46 בדיוק
אתה לא מצליח להגיע איתו אפילו למנח ניטראלי
גם אני סבלתי מהבעיה הזאת בעבר כשהתחלתי לדדלפט ועובדה שזה תוקן

• פותח/ת השרשור
סתכל טוב על הגב תחתון בסרטון שלך באשכול שנתת קישור אליו בדקה 2:46 בדיוק
אתה לא מצליח להגיע איתו אפילו למנח ניטראלי
גם אני סבלתי מהבעיה הזאת בעבר כשהתחלתי לדדלפט ועובדה שזה תוקן
שנייה אחרי זה הגב הופך למעט יותר ישר. אני מותח לפני האימון ומותח בסטאפ כמה שאפשר. מה עוד יש לעשות. מה אתה עשית? המשכת לעבוד?

שנייה אחרי זה הגב הופך למעט יותר ישר. אני מותח לפני האימון ומותח בסטאפ כמה שאפשר. מה עוד יש לעשות. מה אתה עשית? המשכת לעבוד?
זה לא משנה איך תנסה להפוך את זה
האגן שלך מצביע למטה בסופו של דבר
לי עזר FOAM ROLLER ועבודת מוביליטי ומתיחות (בהתחלה עשיתי כל יום כי אני יושב דיי הרבה )

• פותח/ת השרשור
זה לא משנה איך תנסה להפוך את זה
האגן שלך מצביע למטה בסופו של דבר
לי עזר FOAM ROLLER ועבודת מוביליטי ומתיחות (בהתחלה עשיתי כל יום כי אני יושב דיי הרבה )
אולי לא הבנת אותי. אני שואל האם המשכת להתאמן כרגיל ולעשות דדליפט?

• פותח/ת השרשור
טעות שלי
וכן , המשכתי להתקדם כרגיל ועקבתי בצורה קפדנית אחרי זה
בסדר גמור. אמשיך להתקדם אבל אקפיד מאוד על העניין ואוסיף מתיחות ומוביליטי על בסיס יום יומי. יש לך סרטונים או מקורות מידע לגבי עניין המתיחות ומוביליטי? ותודה.

בסדר גמור. אמשיך להתקדם אבל אקפיד מאוד על העניין ואוסיף מתיחות ומוביליטי על בסיס יום יומי. יש לך סרטונים או מקורות מידע לגבי עניין המתיחות ומוביליטי? ותודה.
יש מלא ביוטיוב.. תסתכל פשוט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית