הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים בשילוב רטלין/קונצטרה

• פותח/ת השרשור Bacc.
  • פורסם בתאריך

Bacc.

משתמש מתחיל
139
5
נק' מוניטין:
11
139
5
אהלן, מישהו יודע מה הדעות/עובדות של אימון לאחר שימוש בקונצטרה/רטלין

נגיד ולקחתי בבוקר רטלין ובצהריים הלכתי להתאמן
מומלץ? לא מומלץ? לא משפיע בכלל?
תודה!

תשמע, אחרי השפעה של ריטלין בגדול אפשר להתאמן אבל לא כל כך בטוח שכדאי כי חלק מתופעות הלוואי קשורות לרמות נמוכות של דופמין ומהניסיון האישי שלי זה פוגע באימון מבחינה מנטלית.

בזמן השפעה לא מומלץ להתאמן כי הריטלין משפיע על לחץ הדם והדופק.

מסכים, זה לגמרי הורס את האימון.
אבל אם אין לך ברירה אני לא חושב שזה יזיק להתאמן תחת השפעה של ריטלין.
נ.ב. קונצרטה הרבה יותר חלש, הייתי מתאמן תחת השפעה ישירה שלו.

אבל אם אין לך ברירה אני לא חושב שזה יזיק להתאמן תחת השפעה של ריטלין.
תחת השפעה?
גרוע ביותר, הריטלין משמש כממריץ למערכת העצבים המרכזית וההשפעה שלו על לחץ הדם והדופק די גבוהה.
בחיים לא הייתי ממליץ למישהו להתאמן על זה, בדיוק כמו שלא ממליצים ללכת לאימון בסמוך ללקיחת קלן (שגם הוא ממריץ).

תחת השפעה?
גרוע ביותר, הריטלין משמש כממריץ למערכת העצבים המרכזית וההשפעה שלו על לחץ הדם והדופק די גבוהה.
בחיים לא הייתי ממליץ למישהו להתאמן על זה, בדיוק כמו שלא ממליצים ללכת לאימון בסמוך ללקיחת קלן (שגם הוא ממריץ).
אני לוקח בחשבון שבדרך כלל לוקחים את הכדור כארבע שעות לפי האימון כי אתה לוקח אותו בשביל להתרכז בסופו של דבר. אבל אם סיימת את השיעור (לדוגמה) והחלטת להתאמן אני לא חושב שזה יהיה בעייתי. אני מצדיק אותך בנושא של נטילת כדור מיד לפני אימון.
עליי באופן אישי לקיחת קונצרטה לפני אמון לא השפיעה כמעט בכלל בגלל כמות החומר הפעיל בכל זמן נתון.

אני לוקח בחשבון שבדרך כלל לוקחים את הכדור כארבע שעות לפי האימון כי אתה לוקח אותו בשביל להתרכז בסופו של דבר. אבל אם סיימת את השיעור (לדוגמה) והחלטת להתאמן אני לא חושב שזה יהיה בעייתי. אני מצדיק אותך בנושא של נטילת כדור מיד לפני אימון.
עליי באופן אישי לקיחת קונצרטה לפני אמון לא השפיעה כמעט בכלל בגלל כמות החומר הפעיל בכל זמן נתון.
כתבת להתאמן תחת השפעה אז הנחתי שאתה מתכוון בזמן שהכדור עדיין משפיע.
אם ריטלין רגיל משפיע סביב השעתיים ועד 4 שעות.. אז כמובן שאחרי 4 שעות זה כבר סיפור אחר.
גם אני התאמנתי כמה שעות אחרי..
לגביי קונצרטה אני לא יודע, המנגנון שלו קצת שונה בגלל הצורה שבה הוא מפזר את המינון לאורך כל היום

זה לא תלוי במינון? כי נגיד אני יודעת שלרוב מי שלוקח ריטלין זה לא בשביל שעתיים אלא לטווח זמן ארוך יותר, אפילו 8 שעות
כן, אבל אז מדובר בקונצרטה או LA או RA שהם בעלי מינון מווסת. לעיתים אפילו רבע מערך הכדור בכל זמן נתון.

זה לא תלוי במינון? כי נגיד אני יודעת שלרוב מי שלוקח ריטלין זה לא בשביל שעתיים אלא לטווח זמן ארוך יותר, אפילו 8 שעות
זמן השפעה של ריטלין רגיל זה בין שעתיים לארבע.
את מדברת על ריטלין LA, SR או קונצרטה שהם לפרק זמן ארוך יותר.
המינון אף פעם לא מגדיל את זמן ההשפעה, רק את העוצמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית