עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תחת השפעה?אבל אם אין לך ברירה אני לא חושב שזה יזיק להתאמן תחת השפעה של ריטלין.
אני לוקח בחשבון שבדרך כלל לוקחים את הכדור כארבע שעות לפי האימון כי אתה לוקח אותו בשביל להתרכז בסופו של דבר. אבל אם סיימת את השיעור (לדוגמה) והחלטת להתאמן אני לא חושב שזה יהיה בעייתי. אני מצדיק אותך בנושא של נטילת כדור מיד לפני אימון.תחת השפעה?
גרוע ביותר, הריטלין משמש כממריץ למערכת העצבים המרכזית וההשפעה שלו על לחץ הדם והדופק די גבוהה.
בחיים לא הייתי ממליץ למישהו להתאמן על זה, בדיוק כמו שלא ממליצים ללכת לאימון בסמוך ללקיחת קלן (שגם הוא ממריץ).
כתבת להתאמן תחת השפעה אז הנחתי שאתה מתכוון בזמן שהכדור עדיין משפיע.אני לוקח בחשבון שבדרך כלל לוקחים את הכדור כארבע שעות לפי האימון כי אתה לוקח אותו בשביל להתרכז בסופו של דבר. אבל אם סיימת את השיעור (לדוגמה) והחלטת להתאמן אני לא חושב שזה יהיה בעייתי. אני מצדיק אותך בנושא של נטילת כדור מיד לפני אימון.
עליי באופן אישי לקיחת קונצרטה לפני אמון לא השפיעה כמעט בכלל בגלל כמות החומר הפעיל בכל זמן נתון.
זה לא תלוי במינון? כי נגיד אני יודעת שלרוב מי שלוקח ריטלין זה לא בשביל שעתיים אלא לטווח זמן ארוך יותר, אפילו 8 שעותאם ריטלין רגיל משפיע סביב השעתיים
כן, אבל אז מדובר בקונצרטה או LA או RA שהם בעלי מינון מווסת. לעיתים אפילו רבע מערך הכדור בכל זמן נתון.זה לא תלוי במינון? כי נגיד אני יודעת שלרוב מי שלוקח ריטלין זה לא בשביל שעתיים אלא לטווח זמן ארוך יותר, אפילו 8 שעות
זמן השפעה של ריטלין רגיל זה בין שעתיים לארבע.זה לא תלוי במינון? כי נגיד אני יודעת שלרוב מי שלוקח ריטלין זה לא בשביל שעתיים אלא לטווח זמן ארוך יותר, אפילו 8 שעות