הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נפקד בקום,צריך עזרה

• פותח/ת השרשור Hayu22
  • פורסם בתאריך
איזה דברים ? לך לטבחים בבסיסים נידחים תברר כמה ימי "דפוק" יש להם
אני מבין שניסית לצאת עם קבן וכשלת , זה כי לא הייתה לך מספיק מוטיבציה
לא ניסיתי קבן כי לא רציתי שום דבר נפשי
ואני לא שחקן כזה טוב
הייתי בבסיס נידח יצאתי ליומיות במודיעין
ראש בקיר זה אחלה דבר עובד מצויין עם הצבא כשהרב סרן שלך מתכוון להמשיך בצבא(אם האו רוצה להתקדם זה יפגע בו לשלוח אותך שוב ושוב למעצר)
דרך אגב רוב הדבחים האלה מרוצים מהתפקיד זה בדיוק מה שהם מחפשים

לא ניסיתי קבן כי לא רציתי שום דבר נפשי
ואני לא שחקן כזה טוב
הייתי בבסיס נידח יצאתי ליומיות במודיעין
ראש בקיר זה אחלה דבר עובד מצויין עם הצבא כשהרב סרן שלך מתכוון להמשיך בצבא(אם האו רוצה להתקדם זה יפגע בו לשלוח אותך שוב ושוב למעצר)
דרך אגב רוב הדבחים האלה מרוצים מהתפקיד זה בדיוק מה שהם מחפשים
קבנים הם חארות אבל זה יכול לעבוד נהדר למי שיודע לשחק, למרות שאם כבר נפשי אז עדיף לשחק בפני פסיכיאטר לפני השירות.

אבל בתכלס כלא תמיד יעבוד.

שתי האופציות לא כל כך מוצלחות לדעתי...

קבנים הם חארות אבל זה יכול לעבוד נהדר למי שיודע לשחק, למרות שאם כבר נפשי אז עדיף לשחק בפני פסיכיאטר לפני השירות.

אבל בתכלס כלא תמיד יעבוד.

שתי האופציות לא כל כך מוצלחות לדעתי...
אני יודע שלהיות נחמד לא עזר לי ומעלה שנה דפקו אותי ראש בקיר הגעתי לאן שרציתי

שחס וחלילה לא יהרס לך העתיד נכון? 😆
לא יודע יש כאלה שאומרים שקשור כאלה שאומרים שלא
לא יודע האם הקבן משפיע ושוב אני לא שחקן מספיק טוב
שחס וחלילה לא יהרס לך העתיד נכון? 😆

ממש ממש לא, מי חירטט אותך? הם נתקעו שם אחרי מלא כליאות
אני מהטלפון אז זה ציטט אותך שוב משומה הייתי עם כמה טבחים בקשר טוב אחד הציעו לו לעבור הוא לא רצה הרוב רצו את השבוע שבוע בשביל לעבוד

לא יודע יש כאלה שאומרים שקשור כאלה שאומרים שלא
לא יודע האם הקבן משפיע ושוב אני לא שחקן מספיק טוב

אני מהטלפון אז זה ציטט אותך שוב משומה הייתי עם כמה טבחים בקשר טוב אחד הציעו לו לעבור הוא לא רצה הרוב רצו את השבוע שבוע בשביל לעבוד
גם ביומיות אפשר לעבוד אפילו הרבה יותר , בעיקר אם אתה מקומבן מהמילה קבן

אני יודע שלהיות נחמד לא עזר לי ומעלה שנה דפקו אותי ראש בקיר הגעתי לאן שרציתי
יש מצבים מאוד נדירים בהם אתה צריך להיות נחמד (זה בעיקר כשאתה רוצה להשאר איפה שאתה)
המצב שלו זה לא אחד מהם
וללכת לקבן לא סותר להמשיך להיות ראש בקיר

• פותח/ת השרשור
ניסיתי את אופציית הקבן,כנראה שאני לא שחקן מספיק טוב
בכל מקרה אני מודע לזה שהתחלתי תהליך ואני לא אוכל לוותר גם אם אקבל עוד כליאה,כבר הציעו לי תפקיד של טבח שבוע שבוע וגם לו סירבתי,יש לי מטרה ליומיות ואני מוכן לאכול עוד חרא כי כמו שאמרתם,זה בשביל 3 שנים ואני באמת בתחילת השירות

ניסיתי את אופציית הקבן,כנראה שאני לא שחקן מספיק טוב
בכל מקרה אני מודע לזה שהתחלתי תהליך ואני לא אוכל לוותר גם אם אקבל עוד כליאה,כבר הציעו לי תפקיד של טבח שבוע שבוע וגם לו סירבתי,יש לי מטרה ליומיות ואני מוכן לאכול עוד חרא כי כמו שאמרתם,זה בשביל 3 שנים ואני באמת בתחילת השירות
אל תוותר.
יומיות לא מבטיח לך חיים תותים אבל זה בטוח עדיף משירות במקום שאתה יודע מראש שאתה לא רוצה, וזה בטוח יותר קל.

• פותח/ת השרשור
שלום חברה,בהמשך לנושא הזה,עומד להיכנס לתקופה של 3 שבועות מינימום לכלא צבאי החל משבוע הבא.אשמח לשמוע ממכם עצות ודברים שיעזרו לי כי אני די במצוקה(נפשית בעיקר,מבואס ולא יודע מה יהיה עם האימונים).
1.כרגע בתקופת מסה,מנסה לגדול כמב שאפשר,והכניסה לכלא תעכב אותי,לדעתכם אני אלך הרבה אחורה בזמן הזה בגלל תקופה ממושכת בלי אימונים?
2.למישהו יש תכנית ביתית עם משקל גופ(שכיבות שמיכה וכולי) ויכול להביא לי אני אשמח.
2.איך אפשר לשמור על המסת שריר בתנאים כאלו?
תודה מראש כולם!מחכה לעזרה.

נערך לאחרונה:
תיתבגר על זה , העתיד הספורטיבי שלך בכל מיקרה לא יפול על תקופה של 3 שבועות וכניראה שגם לא על תקופה של 3 שנים.
יש דברים אחרים משמעותיים שכן יוכלו להשפיע עליך ברמה האישית בעתיד..

המערכת בצה''ל לא תתאים את התפקיד שלך ביגלל שאתה רוצה להיתאמן רציף בחד''כ, זה לא יתפוס אלא אם אתה במעמד של ספורטאי מצטיין.
במידה ויש לך בעיות אמיתיות אחרות של ת''ש או היסתגלות, תצייין אותם לקב''ן\משקית ת''ש וכך תוכל לקבל תפקיד של יומיות ליד הבית.

יש הרבה תפקידים שישאירו לך זמן פנוי להיתאמן בחד''כ אבל גם אם בסוף תקבל יומיות, לא בטוח שזה יהיה ליד הבית וזה בכל מיקרה לא יבטיח לך נוחות מוחלטת בתקופה הזאת. יכול להיות שתקבל תפקיד שלא יהיה יומיות והוא כן יהיה נוח עם זמן להיתאמן בבסיס עצמו.

המאסר בצה''ל זה כמו נופש או ביזבוז זמן , הדבר הטוב הוא שזה יתן לך זמן לחשוב אם להיתפשר על תפקיד מסויים או לצאת מהצבא ולקבל את ההשלכות.

• פותח/ת השרשור
לצאת מהצבא אני לא אצא בגלל לחץ מההורים,יכול להיות שהייתי םועל אחרת אם זה לא היה המצב.אני רק יודע שאני הולך על האימונים בכל הכח ועד שלא אקבל את התפקיד שנראה לי מתאים כדי לשלב את זה,אני לא אוותר.הפחד שלי זה ה3 שבועות האלו(עם אופציה ליותר)בתקווה שלא אאבד הרבה ולדעת אם יש דרך כלשהי לשמר את העניין.

הכי חשוב האימונים והתזונה, ממליץ לך להביא מראש הרבה טונה במים ואולי אפילו אפקה אם אפשר וכמובן כמה שיותר אימונים עם משקל גוף או אפילו לאלתר משהו!
תחפש באינטרנט Prison training programs, יש כמה טובות.

הכי חשוב האימונים והתזונה, ממליץ לך להביא מראש הרבה טונה במים ואולי אפילו אפקה אם אפשר וכמובן כמה שיותר אימונים עם משקל גוף או אפילו לאלתר משהו!
תחפש באינטרנט Prison training programs, יש כמה טובות.
אני לא בטוח אם אתה רציני או ציני

אני לא בטוח אם אתה רציני או ציני

הוא ציני, כבר היה פה פוסט בנושא צהל והוא נזף בכל מי שלא חולה על צהל.

לפותח הפוסט, אני מניח שהעצות של החבר'ה פה עזרו לך אבל העצה היחידה שלי היא שתנסה לראות את התמונה הגדולה ואת המשך השירות שלך ותחשוב על כל השלכה של ההחלטות שלך ולפי זה תעשה את השיקולים ורק אז תחליט, אל תפעל מהבטן!

הוא ציני, כבר היה פה פוסט בנושא צהל והוא נזף בכל מי שלא חולה על צהל.

לפותח הפוסט, אני מניח שהעצות של החבר'ה פה עזרו לך אבל העצה היחידה שלי היא שתנסה לראות את התמונה הגדולה ואת המשך השירות שלך ותחשוב על כל השלכה של ההחלטות שלך ולפי זה תעשה את השיקולים ורק אז תחליט, אל תפעל מהבטן!
אתה גם חלק מאוסף הנמושות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית