כי אם הייתי צריך לנחש לפי מה שכתבת אתה צעיר או שהגעת לתפקיד שרצית (והרוב לא מגיעים לתפקיד שהם מרוצים ממנו)עכשיו בצבא , עוד 3 חודשים משתחרר .. למה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי אם הייתי צריך לנחש לפי מה שכתבת אתה צעיר או שהגעת לתפקיד שרצית (והרוב לא מגיעים לתפקיד שהם מרוצים ממנו)עכשיו בצבא , עוד 3 חודשים משתחרר .. למה?
כי הוא הציע קבן?כי אם הייתי צריך לנחש לפי מה שכתבת אתה צעיר או שהגעת לתפקיד שרצית (והרוב לא מגיעים לתפקיד שהם מרוצים ממנו)
לא בגלל שאר הדברים שהוא כתבכי הוא הציע קבן?
איזה דברים ? לך לטבחים בבסיסים נידחים תברר כמה ימי "דפוק" יש להםלא בגלל שאר הדברים שהוא כתב
לא ניסיתי קבן כי לא רציתי שום דבר נפשיאיזה דברים ? לך לטבחים בבסיסים נידחים תברר כמה ימי "דפוק" יש להם
אני מבין שניסית לצאת עם קבן וכשלת , זה כי לא הייתה לך מספיק מוטיבציה
קבנים הם חארות אבל זה יכול לעבוד נהדר למי שיודע לשחק, למרות שאם כבר נפשי אז עדיף לשחק בפני פסיכיאטר לפני השירות.לא ניסיתי קבן כי לא רציתי שום דבר נפשי
ואני לא שחקן כזה טוב
הייתי בבסיס נידח יצאתי ליומיות במודיעין
ראש בקיר זה אחלה דבר עובד מצויין עם הצבא כשהרב סרן שלך מתכוון להמשיך בצבא(אם האו רוצה להתקדם זה יפגע בו לשלוח אותך שוב ושוב למעצר)
דרך אגב רוב הדבחים האלה מרוצים מהתפקיד זה בדיוק מה שהם מחפשים
אני יודע שלהיות נחמד לא עזר לי ומעלה שנה דפקו אותי ראש בקיר הגעתי לאן שרציתיקבנים הם חארות אבל זה יכול לעבוד נהדר למי שיודע לשחק, למרות שאם כבר נפשי אז עדיף לשחק בפני פסיכיאטר לפני השירות.
אבל בתכלס כלא תמיד יעבוד.
שתי האופציות לא כל כך מוצלחות לדעתי...
שחס וחלילה לא יהרס לך העתיד נכון? 😆לא ניסיתי קבן כי לא רציתי שום דבר נפשי
ממש ממש לא, מי חירטט אותך? הם נתקעו שם אחרי מלא כליאותדרך אגב רוב הדבחים האלה מרוצים מהתפקיד זה בדיוק מה שהם מחפשים
לא יודע יש כאלה שאומרים שקשור כאלה שאומרים שלאשחס וחלילה לא יהרס לך העתיד נכון? 😆
אני מהטלפון אז זה ציטט אותך שוב משומה הייתי עם כמה טבחים בקשר טוב אחד הציעו לו לעבור הוא לא רצה הרוב רצו את השבוע שבוע בשביל לעבודשחס וחלילה לא יהרס לך העתיד נכון? 😆
ממש ממש לא, מי חירטט אותך? הם נתקעו שם אחרי מלא כליאות
גם ביומיות אפשר לעבוד אפילו הרבה יותר , בעיקר אם אתה מקומבן מהמילה קבןלא יודע יש כאלה שאומרים שקשור כאלה שאומרים שלא
לא יודע האם הקבן משפיע ושוב אני לא שחקן מספיק טוב
אני מהטלפון אז זה ציטט אותך שוב משומה הייתי עם כמה טבחים בקשר טוב אחד הציעו לו לעבור הוא לא רצה הרוב רצו את השבוע שבוע בשביל לעבוד
יש מצבים מאוד נדירים בהם אתה צריך להיות נחמד (זה בעיקר כשאתה רוצה להשאר איפה שאתה)אני יודע שלהיות נחמד לא עזר לי ומעלה שנה דפקו אותי ראש בקיר הגעתי לאן שרציתי
אל תוותר.ניסיתי את אופציית הקבן,כנראה שאני לא שחקן מספיק טוב
בכל מקרה אני מודע לזה שהתחלתי תהליך ואני לא אוכל לוותר גם אם אקבל עוד כליאה,כבר הציעו לי תפקיד של טבח שבוע שבוע וגם לו סירבתי,יש לי מטרה ליומיות ואני מוכן לאכול עוד חרא כי כמו שאמרתם,זה בשביל 3 שנים ואני באמת בתחילת השירות
אני לא בטוח אם אתה רציני או ציניהכי חשוב האימונים והתזונה, ממליץ לך להביא מראש הרבה טונה במים ואולי אפילו אפקה אם אפשר וכמובן כמה שיותר אימונים עם משקל גוף או אפילו לאלתר משהו!
תחפש באינטרנט Prison training programs, יש כמה טובות.
אני לא בטוח אם אתה רציני או ציני
אתה גם חלק מאוסף הנמושות?הוא ציני, כבר היה פה פוסט בנושא צהל והוא נזף בכל מי שלא חולה על צהל.
לפותח הפוסט, אני מניח שהעצות של החבר'ה פה עזרו לך אבל העצה היחידה שלי היא שתנסה לראות את התמונה הגדולה ואת המשך השירות שלך ותחשוב על כל השלכה של ההחלטות שלך ולפי זה תעשה את השיקולים ורק אז תחליט, אל תפעל מהבטן!