הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה בדדליפט

• פותח/ת השרשור LioRiX
  • פורסם בתאריך

LioRiX

משתמש פעיל
612
42
נק' מוניטין:
58
612
42
אז עברתי לא מזמן מ1x5 (עם 115 קג) ל3x5 (עם 95 קג), למען האמת הרבה יותר קל עכשיו. משום מה במהלך כל התרגיל הרגשתי כאבים בצד שמאל (אך ורק בצד שמאל) של הגב, יש מצב שזה כי חזרתי מהאחיזה המשולבת שהייתי עושה ב1x5 לאחיזה רגילה?

• פותח/ת השרשור
לצערי לא, אבל אין לך מה לדאוג לגבי העלאת סרטונים לאינטרנט

תוריד את המבט, אל תסתכל קדימה בהרמה כי זה משבש לך את כל התנועה, לכל אורך ההרמה הראש צריך להתיישר עם הגוף.
לגבי האחיזה, תשתמש ברצועות במידת הצורך, ברגע שהאחיזה כבר מתעייפת
סבבה, חוץ מזה הטכניקה בסדר?

ולגבי האחיזה, אני מתכוון להתקדם בקצב מהיר כי אני מרגיש שאני יכול מבחינת הגב, אבל כנראה שלא אצליח להדביק את זה עם האחיזה. הכוונה שעוד כחודש אני מתכוון למשוך כ110, ואין לי ספק שלא אצליח אפילו סט אחד עם אחיזה רגילה. גם במקרה כזה להשתמש ברצועות?

סבבה, חוץ מזה הטכניקה בסדר?

ולגבי האחיזה, אני מתכוון להתקדם בקצב מהיר כי אני מרגיש שאני יכול מבחינת הגב, אבל כנראה שלא אצליח להדביק את זה עם האחיזה. הכוונה שעוד כחודש אני מתכוון למשוך כ110, ואין לי ספק שלא אצליח אפילו סט אחד עם אחיזה רגילה. גם במקרה כזה להשתמש ברצועות?
תנסה אחיזה אחרת

חוץ מזה הטכניקה בסדר?
הטכניקה בעייתית, אבל אני מאמין שהעניין של המבט יתקן את זה

אם אתה עם משקלים קלים יחסית אז אני מציע לך לנצל את ההזדמנות וללמוד הוק גריפ
אם זו עבודת נפח אפשר להשתמש ברצועות, אבל אתה לא רוצה להגיע למצב שהדדליפט שלך עם ובלי רצועות (גם עם אחיזה משולבת) רחוקים אחד מהשני, אז במידת הצורך תעשה עבודת עזר לאחיזה, כמו farmer's walk

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית