הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע במשקל

• פותח/ת השרשור EryX
  • פורסם בתאריך

EryX

משתמש מתחיל
84
3
נק' מוניטין:
3
84
3
אז ככה אני עושה SS כבר 3 חודשים ובנתיים מאוד מרוצה מההתקדמות שלי הבעיה שהאובר הד פרס והבנץ פרס תקועים לי ורציתי לדעת איך לעשות ריסט בצורה נכונה כדי שאוכל להתקדם במשקלי עבודה איתם
כרגע המשקלים הם
1X5 125 דדליפט
3X5 110 סקוואט
60 3X5 בנץ פרס
55 3X5 אובר הד פרס
55 3X5 פאוור קלין(תכלס התחלתי להוסיף רק עכשיו משקלים לפאוורקלין כי למדתי את הטכניקה שלו)

איך צריך להיראות ריסט בבנץ ובאובר הד פרס כשאלו המשקלי עבודה כדי שאוכל לעקוף את המשקלים האלו בעוד חודש חודשיים?

עריכה:נזכרתי שגם במקבילים עם משקל יש לי בעיה שאני פשוט לא מצליח להוסיף משקל אני יכול לעשות כרגע עם 20 קילו 5 חזרות אבל שם זה נגמר לא משנה כמה אני מנסה להעלות משקל או חזרות אני תקוע.

קודם כל אין סיכוי שהבנץ' של 60 והפרס 55. אחד מהתרגילים אתה לא מבצע נכון.
תוריד משקל למשקל שאתה סוגר 3 חמישיות בקלות ומשם תתקדם.
הרבה פעם תקיעה קורית בגלל רצף של כשלים שגורמת לעייפות

60 3X5 בנץ פרס
55 3X5 אובר הד פרס
זה יחס מאוד מוזר למשקלי עבודה. מציעה לך לעלות סרטונים בשני התרגילים האלו.

איך צריך להיראות ריסט בבנץ ובאובר הד פרס
בתוכנית SS אפשר לעשות ריסט ככה שבאימון ה 4 תחזור למשקל שאתה נכשל בו. בערך נגיד 7.5 קילו להוריד ואז לעלות ב 2.5 כל אימון.

מקבילים עם משקל יש לי בעיה
יכול להיות שזה הבעיה שלך שהוספתה תרגיל בשלב כזה מוקדם בתוכנית.

אתה עולה במשקל גוף ?

• פותח/ת השרשור
קודם כל אין סיכוי שהבנץ' של 60 והפרס 55. אחד מהתרגילים אתה לא מבצע נכון.
תוריד משקל למשקל שאתה סוגר 3 חמישיות בקלות ומשם תתקדם.
הרבה פעם תקיעה קורית בגלל רצף של כשלים שגורמת לעייפות

למה לא? מה הבעיה ביחס?
בנץ 20 קילו כל צד זה 40 ומוט זה 20 כלומר 60 ופרס 20 קילו כל צד זה 40 ומוט 15 זה 55.... לא רואה את הבעיה כאן.

הבעיה שאני סוגר 3 חמישיות בקלות במשקל הזה אבל כשאני מעלה משקל אני לא מצליח לסיים 3 סטים כמו שצריך

למה לא? מה הבעיה ביחס?
בנץ 20 קילו כל צד זה 40 ומוט זה 20 כלומר 60 ופרס 20 קילו כל צד זה 40 ומוט 15 זה 55.... לא רואה את הבעיה כאן.

הבעיה שאני סוגר 3 חמישיות בקלות במשקל הזה אבל כשאני מעלה משקל אני לא מצליח לסיים 3 סטים כמו שצריך
המשקל בפרס אמור להיות בערך 2/3 מהבנץ'
לכן התפלאתי.
אם אתה מעלה ל 62.5 כמה חזרות אתה עושה בכל סט?

למה לא? מה הבעיה ביחס?

הדאגה היא לא המשקולות שאתה משתמש, אלא היחס בין המשקל שאתה מרים בבנצ' נמוך מאוד ביחס לפרס (לרוב זה יחס של בערך 2:3)
כמעט בטוח יש לך בעיה בטכניקה, עדיף לך להעלות סרטונים שלך מבצע את התרגילים

לא היה בכוונה רעה מה אתה לוקח את זה קשה
ולא אמרתי שיש לי את זה ל3 חמישיות
אלוהים אי אפשר להגיב משהו קטן עם הומור בפורום הזה

• פותח/ת השרשור
למען הסדר הטוב:
@White Walker

לפתוח האשכול:
ככל הנראה ישנה בעייתיות בטכניקה שלך בביצוע הבנץ פרס.

סבבה מחר אני מתאמן אני אצלם והעלאה לקראת הערב סרטון לכאן של ההרמה.
מה עדיף לצלם הרמה עם משקלי עבודה או עם משקל נמוך נטו בשביל להראות טכניקה?

סבבה מחר אני מתאמן אני אצלם והעלאה לקראת הערב סרטון לכאן של ההרמה.
מה עדיף לצלם הרמה עם משקלי עבודה או עם משקל נמוך נטו בשביל להראות טכניקה?
תצלם סט פרס במשקל 55 וסט בנץ' ל-60

למה?
פרס זה התרגיל שהכי נתקעים בו + המספר לא נשמע גבוה ביחס לבנץ. עדיין הוא יצלם בהמשך אבל לא משהו שנשמע "דחוף"...
אני לא מצליח לדמיין בנץ' ופרס כמעט באותו משקל, ההנחה שלי שהפרס הוא לא ממש פרס אלא פוש פרס או וריאציה אחרת.

אני לא מצליח לדמיין בנץ' ופרס כמעט באותו משקל, ההנחה שלי שהפרס הוא לא ממש פרס אלא פוש פרס או וריאציה אחרת.
אצלי היה משהו דומה 70 בנץ ופרס 62.5 הבעיה הייתה בבנץ (שהיום הוא בסדר עקב שינוי הטכניקה ושימוש בלג דרייב). אז כן יש חיה כזאת לא בטוח ב-100٪ שזה המקרה, אבל לא שולל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית