הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר Intermittent fasting

שחרנ

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
1
35
0
מקווה שכתבתי נכון בכותרת. ראיתי מלא דיבורים חיוביים על הנושא חברים התחילו לעשות את זה.
העניין הוא שכשראיתי ביוטיוב את כל הסרטונים שתומכים בזה הדבר נראה לי טוב מדי. דברו שם לא רק שזה טוב לשריפת שומן גם תומך בהלעאת מסת שריר, כל מיני אפקטים חיובים לאורך חיים ולמערכת החיסונית וכאלה. נשמע לי טוב מדי מה אתם אומרים ומאיפה אני יכול להשיג מקורות אובייקטיבים מדעיים על נושאים כאלה.

עזוב אותך שטויות אחי, גם לי הייתה תקופה ארוכה ששקלתי להתחיל CBL ובמשך חודשיים לא הייתי אוכל פחמימות עד 4 שעות מההתעוררות. ספק שזה עוזר, ספק שלא, תמיד יהיו מחקרים שיטענו אחרת. ברמת העיקרון, אם הדיאטה מתאימה למהלך היום שלך (או במילים אחרות אם היא באה לך בטוב), אין שום סיבה לא לנסות. אבל אם זה לא מתאים ואתה עושה את זה נטו כי "צריך" עזוב שטויות, תראה שאתה מגיעה לכמות הקלוריות היומית, ושאתה מגיע למינימום של החלבון והשומן וזה כבר יעשה את העבודה.

• פותח/ת השרשור
דווקא ניסיתי בימים האחרונים וזה זורם פשוט כשניסיתי להבין מהיוטיוב איך מי ומה הם גרמו לזה להשמע כמו משהו מושלם רציתי לדעת את החסרונות בזה שלא מציינים

דווקא ניסיתי בימים האחרונים וזה זורם פשוט כשניסיתי להבין מהיוטיוב איך מי ומה הם גרמו לזה להשמע כמו משהו מושלם רציתי לדעת את החסרונות בזה שלא מציינים
בכל מקרה, גם בזה, גם בCBL ואפילו בקטו, תמיד אומרים להמשיך לספור קלוריות, ככה שבסופו של יום זה הדבר המכריע. חסרונות אתה לא תמצא, חוץ מהמון דיאטניות וכו' שיגידו שארוחת הבוקר היא החשובה ביותר.
גם הCBL נשמע מושלם ולמען האמת הוא מפורסם בתור מהפכה, אבל מגלישה בפורומים בחו"ל אני יכול להבטיח לך שרק מי שעשה את הדיאטה וספר קלוריות תוך כדי הצליח בה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית