הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחיצות ב ss ומתח

זאב אולן

משתמש פעיל
616
145
נק' מוניטין:
170
616
145
יש לי שתי שאלות קטנות:
כמה להוסיף בצינאפס מאימון לאימון אם אני משלים שלוש סטים של חמש עם משקל גוף? כרגע שוקל סביבות 78.

ובלחיצות אני מעלה מאימון לאימון 2.5 סהכ אז כשאני אצטרך לחתוך בחצי את המשקל ואין לי פלטות יותר קטנות מ1.25 מה עליי לעשות?

תודה.

במתח תנסה להתקדם 2.5-1.25 מאימון לאימון
בפרס אתה מעלה 2.5 מאימון לאימון עד שאתה נתקע ואז ריסט

• פותח/ת השרשור
במתח תנסה להתקדם 2.5-1.25 מאימון לאימון
בפרס אתה מעלה 2.5 מאימון לאימון עד שאתה נתקע ואז ריסט
סבבה חבר'ה תודה
בלחיצות אתה צריך לנסות להתקדם ב 2.5 מאימון לאימון לא נראלי שאפשר פחות בכלל אם אתה לא מצליח תנסה שוב או ריסט
תודה

בעיקרון מיותר אבל אפשרי.

יש 3 שאלות שצריך רק לשאול
1 כמה זמן מנוחה בין סטים?
2 כמה אוכלים?
3 כמה שעות שינה?

• פותח/ת השרשור
בעיקרון מיותר אבל אפשרי.

יש 3 שאלות שצריך רק לשאול
1 כמה זמן מנוחה בין סטים?
2 כמה אוכלים?
3 כמה שעות שינה?
1. 4-6 דקות ואם צריך אז יותר.
2.500 קלוריות מעל ניטרלי
8
אה ועוד שאלה אם אין לי חגורת משקל למתח אני יכול לשים עליי תיק ולהעמיס בתוכו משקל לבינתיים?

1. 4-6 דקות ואם צריך אז יותר.
2.500 קלוריות מעל ניטרלי
8
אה ועוד שאלה אם אין לי חגורת משקל למתח אני יכול לשים עליי תיק ולהעמיס בתוכו משקל לבינתיים?

2.5 אלף קלוריות מעל הנייטרלי? "קצת" overkill
איך ההתקדמות שלך במשקל גוף נראת?

לגבי התיק\חוגרה\כל דבר - שים לב שהמשקל גוף שלנו מאוד דינאמי. אישית, הייתי נשקל כל אימון לפני הסט של המתח ומתחשב במשקל "החדש" כדי להגיע ל+2.5 קילו מאימון קודם.
*לא הוספתי משקל עד שהצלחתי להשלים 3 סטים של 10 חזרות (הייתי עובד 1 לפני כשל עד שהגעתי ל3X10)

2.5 אלף קלוריות מעל הנייטרלי? "קצת" overkill
איך ההתקדמות שלך במשקל גוף נראת?

לגבי התיק\חוגרה\כל דבר - שים לב שהמשקל גוף שלנו מאוד דינאמי. אישית, הייתי נשקל כל אימון לפני הסט של המתח ומתחשב במשקל "החדש" כדי להגיע ל+2.5 קילו מאימון קודם.
*לא הוספתי משקל עד שהצלחתי להשלים 3 סטים של 10 חזרות (הייתי עובד 1 לפני כשל עד שהגעתי ל3X10)
הוא רשם סעיפים
1
2
3

ה2 התחבר עם ה500
הוא במאזן חיובי של 500 🤦‍♂️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית