הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב

• פותח/ת השרשור DANI55
  • פורסם בתאריך

DANI55

משתמש מתחיל
212
6
נק' מוניטין:
6
212
6
אני מעוניין להתחיל בחיטוב כדי לרדת בשומן. עד עכשיו הייתי אוכל 2400 קלוריות ביום,אני מתאמן 3 פעמים בשבוע ואני הולך 5 פעמים בשבוע כ-10 ק"מ.
איך אני יכול לחשב כמה קלוריות אני צריך לאכול בחיטוב ?

• פותח/ת השרשור
עד עכשיו הייתי אוכל 2400 קלוריות ביום
עם הכמות הזאת אתה עולה במשקל? יורד? לא זז במשקל? מה קצב העליה/ירידה במשקל עם הכמות הזאת?
אם אתה חושב לצבור מספיק הודעות בצורה כזאת אז אני מבקש להפסיק, אחרת זה יגרור אזהרות והשעיות.

• פותח/ת השרשור
עם הכמות הזאת אתה עולה במשקל? יורד? לא זז במשקל? מה קצב העליה/ירידה במשקל עם הכמות הזאת?

אם אתה חושב לצבור מספיק הודעות בצורה כזאת אז אני מבקש להפסיק, אחרת זה יגרור אזהרות והשעיות.
עם הכמות הזאת אני יורד, לגבי הקצב אני לא יודע אני צריך לבדוק במשך כמה ימים

• פותח/ת השרשור
זתומרת שעד עכשיו היית בחיטוב גם (גירעון קלורי)
לא.
הייתי במסה אבל לא הייתי עולה במשקל אבל הייתי עולה במשקלי עבודה. וגם יש לי שומן שדי מציק לי אז אני רוצה להוריד אותו ואז לעשות מסה

לא.
הייתי במסה אבל לא הייתי עולה במשקל אבל הייתי עולה במשקלי עבודה. וגם יש לי שומן שדי מציק לי אז אני רוצה להוריד אותו ואז לעשות מסה
אם לא עלית במשקל זה אומר שלא היית במסה גם אם אתה חושב שהיית.
בכל אופן אם אתה יורד במשקל עם 2400 אז תישאר עם הכמות הזאת ובהמשך כשתצטרך תוריד בהדרגה.

• פותח/ת השרשור
אם לא עלית במשקל זה אומר שלא היית במסה גם אם אתה חושב שהיית.
בכל אופן אם אתה יורד במשקל עם 2400 אז תישאר עם הכמות הזאת ובהמשך כשתצטרך תוריד בהדרגה.
אבל איך זה שהיית עולה במשקלים ?
אני רוצה להוריד בהדרגה ל2100 קלוריות ביום. אבל אם אני יורד בינתיים עם 2400 אז זה אומר שאני יורד בשומן ?

אבל איך זה שהיית עולה במשקלים ?
עליה בכוח לא תמיד באה רק מעליה במסת שריר.
אני רוצה להוריד בהדרגה ל2100 קלוריות ביום. אבל אם אני יורד בינתיים עם 2400 אז זה אומר שאני יורד בשומן ?
אם אתה יורד במשקל זה אומר שאתה בגרעון קלורי.

• פותח/ת השרשור
עליה בכוח לא תמיד באה רק מעליה במסת שריר.

אם אתה יורד במשקל זה אומר שאתה בגרעון קלורי.
בדקתי ואני יורד 200-300 גרם כל יום זה בסדר ?
אבל איך אני יכול לדעת שאני יורד בשומן ולא במשהו אחר ?

בדקתי ואני יורד 200-300 גרם כל יום זה בסדר ?
כל יום, כלומר לא יום חד פעמי אלא קבוע שזה 1.4-2.1 קילו בשבוע? זה יותר מדי. אני לא יודע מה המשקל שלך, לדעתי עד 0.8-1 אחוז מהמשקל בשבוע זה בסדר.
אבל איך אני יכול לדעת שאני יורד בשומן ולא במשהו אחר ?
אתה יכול להיות בגרעון לא גדול מדי ולעדות אימוני כוח שיעודדו את הגוף לשמר שריר. בכל מקרה כנראה תרד גם מסת שריר בחיטוב, אתה יכול לראות לפי המראה החיצוני ומשקלי העבודה אם אתה לא יורד יותר מדי שריר.

Back
למעלה תחתית