עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קראתי אבל בהליכה של 10 ק"מ ביום כמה קלוריות בערך נשרפות ?
אתה עושה את ההליכה כחלק מהאירובי או משהו יום יומי?קראתי אבל בהליכה של 10 ק"מ ביום כמה קלוריות בערך נשרפות ?
אני עושה את זה על בסיס יום יומי. במחשבון ששלחת אין אפשרות לבדוק לפי הק"מ שהלכתיאתה עושה את ההליכה כחלק מהאירובי או משהו יום יומי?
אם זה חלק מהאירובי בחדר כושר יהיה כתוב לך, אם לא תעזר בזה
מחשבון הוצאה קלורית
עם הכמות הזאת אתה עולה במשקל? יורד? לא זז במשקל? מה קצב העליה/ירידה במשקל עם הכמות הזאת?עד עכשיו הייתי אוכל 2400 קלוריות ביום
אם אתה חושב לצבור מספיק הודעות בצורה כזאת אז אני מבקש להפסיק, אחרת זה יגרור אזהרות והשעיות.בהצלחה
עם הכמות הזאת אני יורד, לגבי הקצב אני לא יודע אני צריך לבדוק במשך כמה ימיםעם הכמות הזאת אתה עולה במשקל? יורד? לא זז במשקל? מה קצב העליה/ירידה במשקל עם הכמות הזאת?
אם אתה חושב לצבור מספיק הודעות בצורה כזאת אז אני מבקש להפסיק, אחרת זה יגרור אזהרות והשעיות.
עם הכמות הזאת אני יורד,
זתומרת שעד עכשיו היית בחיטוב גם (גירעון קלורי)אני מעוניין להתחיל בחיטוב
לא.זתומרת שעד עכשיו היית בחיטוב גם (גירעון קלורי)
אם לא עלית במשקל זה אומר שלא היית במסה גם אם אתה חושב שהיית.לא.
הייתי במסה אבל לא הייתי עולה במשקל אבל הייתי עולה במשקלי עבודה. וגם יש לי שומן שדי מציק לי אז אני רוצה להוריד אותו ואז לעשות מסה
אבל איך זה שהיית עולה במשקלים ?אם לא עלית במשקל זה אומר שלא היית במסה גם אם אתה חושב שהיית.
בכל אופן אם אתה יורד במשקל עם 2400 אז תישאר עם הכמות הזאת ובהמשך כשתצטרך תוריד בהדרגה.
עליה בכוח לא תמיד באה רק מעליה במסת שריר.אבל איך זה שהיית עולה במשקלים ?
אם אתה יורד במשקל זה אומר שאתה בגרעון קלורי.אני רוצה להוריד בהדרגה ל2100 קלוריות ביום. אבל אם אני יורד בינתיים עם 2400 אז זה אומר שאני יורד בשומן ?
בדקתי ואני יורד 200-300 גרם כל יום זה בסדר ?עליה בכוח לא תמיד באה רק מעליה במסת שריר.
אם אתה יורד במשקל זה אומר שאתה בגרעון קלורי.
כל יום, כלומר לא יום חד פעמי אלא קבוע שזה 1.4-2.1 קילו בשבוע? זה יותר מדי. אני לא יודע מה המשקל שלך, לדעתי עד 0.8-1 אחוז מהמשקל בשבוע זה בסדר.בדקתי ואני יורד 200-300 גרם כל יום זה בסדר ?
אתה יכול להיות בגרעון לא גדול מדי ולעדות אימוני כוח שיעודדו את הגוף לשמר שריר. בכל מקרה כנראה תרד גם מסת שריר בחיטוב, אתה יכול לראות לפי המראה החיצוני ומשקלי העבודה אם אתה לא יורד יותר מדי שריר.אבל איך אני יכול לדעת שאני יורד בשומן ולא במשהו אחר ?