שלום לכולם,
אני כבר כמה חודשים מתאמן פחות או יותר באותה מתכונת והגיע הזמן לשנות ורציתי להתייעץ אתכם.
קודם כל התכנית שלי כרגע היא AB כאשר A עובדת על חזה יד אחורית וכתפיים ו-B גב יד קדמי רגליים. בסוף כל אימון יש גם תרגיל אחד של בטן.
כל תרגיל הוא בין 8-12 חזרות ו3 סטים.
אני בדרך כלל מתאמן ימים א ב, ג-מנוחה, ד ה, שישי שבת מנוחה
התכנית נראית כך: (סליחה מראש על השמות של התרגילים אני לא כזה סגור על השמות התקניים)
אימון A:
חזה = לחיצת חזה בשכיבה עם מוט.
לחיצת חזה בשיפוע עם דאמבלס.
יד אחורי = פשיטת מרפקים מאחורי הראש בשכיבה דאמבלס.
כתפיים = הרמת ידיים הצידה עם דאמבלס (כתף צידי)
הרמת ידיים אחורה בשכיבה עם דאמבלס (כתף אחורי)
אימון B:
גב = מתח
ice cream maker/ front lever
יד קידמי = כפיפת מרפקים בעמידה עם דאמבלס + כפיפת מרפקים עם מוט W (שני תרגילים - סופר סט)
** דדליפט/סקוואט + תאומים. (אימון אחד בשבוע עושה דדליפט אימון שני עושה סקוואט+תאומים)
עכשיו ההתלבטות שלי האם להוריד רגליים וכתפיים מהאימונים ופשוט להוסיף עוד יום אימון רק עליהם במקום היום מנוחה באמצע השבוע (יום ג') או לעבור בכלל לתכנית ABC השאיפה שלי היא להתאמן כמה שיותר ימים השבוע (מינימום 4).
תודה רבה לעוזרים.
אני כבר כמה חודשים מתאמן פחות או יותר באותה מתכונת והגיע הזמן לשנות ורציתי להתייעץ אתכם.
קודם כל התכנית שלי כרגע היא AB כאשר A עובדת על חזה יד אחורית וכתפיים ו-B גב יד קדמי רגליים. בסוף כל אימון יש גם תרגיל אחד של בטן.
כל תרגיל הוא בין 8-12 חזרות ו3 סטים.
אני בדרך כלל מתאמן ימים א ב, ג-מנוחה, ד ה, שישי שבת מנוחה
התכנית נראית כך: (סליחה מראש על השמות של התרגילים אני לא כזה סגור על השמות התקניים)
אימון A:
חזה = לחיצת חזה בשכיבה עם מוט.
לחיצת חזה בשיפוע עם דאמבלס.
יד אחורי = פשיטת מרפקים מאחורי הראש בשכיבה דאמבלס.
כתפיים = הרמת ידיים הצידה עם דאמבלס (כתף צידי)
הרמת ידיים אחורה בשכיבה עם דאמבלס (כתף אחורי)
אימון B:
גב = מתח
ice cream maker/ front lever
יד קידמי = כפיפת מרפקים בעמידה עם דאמבלס + כפיפת מרפקים עם מוט W (שני תרגילים - סופר סט)
** דדליפט/סקוואט + תאומים. (אימון אחד בשבוע עושה דדליפט אימון שני עושה סקוואט+תאומים)
עכשיו ההתלבטות שלי האם להוריד רגליים וכתפיים מהאימונים ופשוט להוסיף עוד יום אימון רק עליהם במקום היום מנוחה באמצע השבוע (יום ג') או לעבור בכלל לתכנית ABC השאיפה שלי היא להתאמן כמה שיותר ימים השבוע (מינימום 4).
תודה רבה לעוזרים.