הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות לגבי תוכנית לחיטוב

R o n 2 5 6

משתמש מתחיל
173
0
נק' מוניטין:
66
173
0
אהלן אנשים.
אני מגדיר את עצמי כמתאמן חדש. אומנם יש לי היסטוריה בחד"כ ויש לי ידע, אבל אף פעם לא באמת הייתי עקבי והתמדתי.
כרגע אני על משהו כמו 18-19% שומן ללא יותר מדיי שרירים, והחלטתי שאני מעדיף לחטב לאזור ה 13-14% ומשם להתחיל תוכנית מסה רצינית ואמיתית.

הסתכלתי על התוכניות לתקופת חיטוב וזה היה נראה לי קצת לא ברור.. שרירים גדולים בעיקרון אמורים לקבל יותר סטים אפילו כשמדובר בחיטוב,לא?
באופן כללי, אם אני עכשיו רוצה לבנות לי תוכנית אימון, איך אני צריך לבנות אותה כדי שבאמת החלוקה תהיה הגיונית?
חשבתי משהו בסגנון הבא. זה נראה לכם בסדר?

סקוואט 3X6
בנץ' 3X8
חתירה 2X8
מתח(כף יד מופנית אליי) 2X6-8
פרס 2X10
מקבילים 2X6-8
בטן- כפיפות גו 2X12

תודה!

אהלן אנשים.
אני מגדיר את עצמי כמתאמן חדש. אומנם יש לי היסטוריה בחד"כ ויש לי ידע, אבל אף פעם לא באמת הייתי עקבי והתמדתי.
כרגע אני על משהו כמו 18-19% שומן ללא יותר מדיי שרירים, והחלטתי שאני מעדיף לחטב לאזור ה 13-14% ומשם להתחיל תוכנית מסה רצינית ואמיתית.

הסתכלתי על התוכניות לתקופת חיטוב וזה היה נראה לי קצת לא ברור.. שרירים גדולים בעיקרון אמורים לקבל יותר סטים אפילו כשמדובר בחיטוב,לא?
באופן כללי, אם אני עכשיו רוצה לבנות לי תוכנית אימון, איך אני צריך לבנות אותה כדי שבאמת החלוקה תהיה הגיונית?
חשבתי משהו בסגנון הבא. זה נראה לכם בסדר?

סקוואט 3X6
בנץ' 3X8
חתירה 2X8
מתח(כף יד מופנית אליי) 2X6-8
פרס 2X10
מקבילים 2X6-8
בטן- כפיפות גו 2X12

תודה!
כמות החזרות כאן היא גבוהה בחלק מהתרגילים. ממליץ לך לקחת את אחת התוכניות שראית בפורטל קילוגרם

Back
למעלה תחתית