הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה לקראת סוף חיטוב

• פותח/ת השרשור anheles
  • פורסם בתאריך

anheles

משתמש מתחיל
19
3
נק' מוניטין:
73
19
3
A4DE25A9-485C-4F4C-BFC7-177261B17CBA.jpg
שלום לכולם
התחלתי בינואר 94 קילו
משקל עכשווי 77 קילו

כמה אחוז שומן אני בערך?
והאם שווה להמשיך עוד חיטוב עד לבטן שטוחה או להתחיל מסה?
תודה לעוזרים

בערך 15 א.ש, אין הרבה מסת שריר לכן אתה שם לב לשומן העיקש שנמצא במותניים אבל עשית עבודה יפה וכל הכבוד לך!
לא הרבה יודעים איך זה לרדת כל כך הרבה במשקל.

אתה יכול להפסיק את החיטוב. בהדרגה כמובן, להעלות לאט לאט עד לניטראלי ולאחר שבועיים בניטראלי להחליט מה הכיוון ומה קצב העלייה הרצוי.

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
בערך 15 א.ש, אין הרבה מסת שריר לכן אתה שם לב לשומן העיקש שנמצא במותניים אבל עשית עבודה יפה וכל הכבוד לך!
לא הרבה יודעים איך זה לרדת כל כך הרבה במשקל.

אתה יכול להפסיק את החיטוב. בהדרגה כמובן, להעלות לאט לאט עד לניטראלי ולאחר שבועיים בניטראלי להחליט מה הכיוון ומה קצב העלייה הרצוי.

בהצלחה!

תודה רבה! וכן היה קשה מאוד אבל משתלם, שיניתי את אורח החיים לגמרי
בקשר לשומן העיקש עוד כמה אחוז שומן בערך אני צריך לרדת כדי שזה ייעלם אני כבר תקופה מפנטז על קוביות חח

בקשר לשומן העיקש עוד כמה אחוז שומן בערך אני צריך לרדת כדי שזה ייעלם אני כבר תקופה מפנטז על קוביות חח
תצטרך להגיע נמוך, אולי 12 א.ש כדי שיראו משהו כשתתאמץ להבליט.
מצד שני, אתה תיהיה שחיף וחסר צורה וזה לא ירשים יותר מידיי אף אחד.

המלצה שלי - תתחיל ליישם את החזרה לניטראלי ומשם לפלוס נמוך ולהתאמן באימוני התנגדות על מנת לבנות מסת שריר.
זה ירשים הרבה יותר, בריא הרבה יותר וגם נראה הרבה יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
תצטרך להגיע נמוך, אולי 12 א.ש כדי שיראו משהו כשתתאמץ להבליט.
מצד שני, אתה תיהיה שחיף וחסר צורה וזה לא ירשים יותר מידיי אף אחד.

המלצה שלי - תתחיל ליישם את החזרה לניטראלי ומשם לפלוס נמוך ולהתאמן באימוני התנגדות על מנת לבנות מסת שריר.
זה ירשים הרבה יותר, בריא הרבה יותר וגם נראה הרבה יותר טוב.

תודה רבה אעשה זאת!

אם אני הייתי במקומך הייתי מתחטב עוד טיפה בשביל להיכנס למסה בטוח ..

אני אגיד לך משהו מנסיון - תמשיך עוד חיטוב גם אם זה אומר שתראה ״שחיף״ לתקופה קצרה, כדי שאחרי זה תעשה מסה נקייה בצורה הדרגתית וארוכה בלי לדאוג לאחוז שומן מהר.

אני באותו מצב כמו שלך..
והחלטתי לרדת באחוזי שומן עד לאיזור ה 9 \ 10 . כדי אחרי זה להתחיל מסה נקיה..
אתה לא צריך להסתכל על עצמך עכשיו..אתה עדין באמצע תהליך והוא ירידה באחוזי שומן ..כל ירידה היא לצורך עליה...
וזה שאתה נראה שחיף זה בסדר גמור אבל תסתכל קדימה שתתחיל את המסה הנקיה ותבנה את הגוף החלומי.
בהצלחה חבר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית