הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה דלת פחמימות

serendipity

משתמש מתחיל
55
1
נק' מוניטין:
4
55
1
אני מסיים חיטוב דל פחמימה קשוח (25 ג' ביום) של חודש וחצי ופתאום אני נראה לעצמי קטן (1.90, ירדתי מ92 ק"ג ל85).
אני מבין את היתרונות במאסה מרובת פחמימות מבחינת היכולת להעלות משקלים יחסית מהר והתאוששות.
מה היתרון של מסה דלת פחמימה?
האם עודף קלורי מחושב וקבוע של 200-300 בין אם בדל פחמימה ובין במאסה רגילה ישמור על אחוזי השומן שאני עליהם היום? (10%)

תשמע הקושי הכי גדול שיהיה לך בעיקרון זה להגיע לעודף קלורי הזה, בזמן שבמסה אוכלים כ300 גרם פחממה בשביל להגיע לעודף הזה אם תאכל רק 50 לדוגמה תצטרך להשלים המון מחלבון או שומן, ששניהם לא יעילים כמו הפחממה ביצור אנרגיה שתצטרך מאוד, אני לא חושב שזה רעיון טוב במיוחד אך אתה יכול לנסות ולראות איך הולך

האם עודף קלורי מחושב וקבוע של 200-300 בין אם בדל פחמימה ובין במאסה רגילה ישמור על אחוזי השומן שאני עליהם היום? (10%)
כנראה שלא, להישאר על אחוז שומן נמוך מאוד במסה זה כמעט בלתי אפשרי בלי חומרים, אבל זה לא אומר שאתה לא יכול להישאר באחוז שומן טוב

יש אנשים שרגישים יותר לפחמימות מכל מיני סיבות, לא תמיד זה נעים. (נפיחות, נוזלים וכו')
שווה לבדוק ולנסות, אבל זה או שאתה קטוגני או שאתה דואג להשלים פחמימות פעם בשבוע בהעמסה מסודרת. (לא כמו בחיטוב שיותר מתפרעים)

לא רואה שום סיבה לעשות דבר כזה. אם אתה מעוניין לעלות במשקל אתה יכול לעשות את זה בצורה נקייה יחסית ללא צורך בלהגביל את כמות הפחמימות בהגזמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית